vellamos_power Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 καλημερα το φορουμ, και μπαινω στο θεμα. λογω του οτι αλλαζω το κουτι που εχω με ενα γραφειο(οπως το l3p desk) ειμαι ακομα στην κατασκευη της υδροψυξης.εχω την stock ψυκτρα πανω... ειναι καλες οι θερμοκρασιες?(δεν υπαρχει κανενας αλλος ανεμιστηρας για ψυξη στου κουτι και η μιτρικη ειναι ¨ξαπλωμενη ¨ )
Archer-Gr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 σωστα δεν το ειδα συγνωμη ( δεν ειδα usage..) . Στο θεμα μας δεν νομιζω να ειναι καλες θερμοκρασιες αυτες ....Ειναι και το γεγονος οτι εχεις και μηδενικο airflow και ειναι και η stock ψυκτρα 1
vellamos_power Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 δεν ξερω τι ειναι iddle η load αλλα ειναι μετα απο αρκετες ωρες λειτουργειας και μετα απο παιχνιδι οποτε οταν μπει η υδροψυξη θα εχω καλυτερα αποτελεσματα(??)
Archer-Gr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 ιδλε να στο πω ειναι οταν "ξεκουραζετε" η ταχυτητα και το ρευμα κατεβαινουν αρα κατεβαινουν και οι θερμοκρασιες ( speedstep ). Τωρα το load ειναι οταν λειτουργει στο μεγιστο , τα δινει ολα δηλαδη και εκει ανεβαινουν οι θερμοκρασιες . Αν θες κατεβασε ενα occt ή κανα prime95 να στο στρεσσαρει λιγο να δουμε τις θερμοκρασιες στο load . Ποιο ειναι το κουτι σου? Edit : πρεπει να βαλεις σιγουρα ανεμηστηρες στο κουτι ωστε να μπαινει κρυος αρεας και να βγενει ο ζεστος Edit 2: Φυσικα και θα δεις και με τις ''ετοιμες΄΄ αλλα και με τις custom
vellamos_power Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 δεν το εχω σε κουτι ειναι ενα worklog που εχω αρχισει εδω και καιρο.http://www.thelab.gr/cases-psu-and-mods/project-vs-desk-grafeio-dwmatio-99227.html εχω καιρο να το ενημερωσω. θα ανεβασω και πιο προσφατες φωτο... σε αναμονη για θερμοκρασιες.
Zapee995 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Βγαλε μια φωτο με το πως ειναι το μηχανημα αυτη τη στιγμη. Κατεβασε το prime 95 και αστο τουλαχιστον ενα τεταρτο και ποσταρε φωτο να δουμε.
Archer-Gr Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 α το ειχα διαβασει , συγνωμη δεν συνεδεσα τα ονοματα .. Δεν μου ειπες custom ή ετοιμη
vellamos_power Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 ολοι ειναι στα 99 .μολις σταματησα το τεστ επεσε αμεσως στους 70 ειναι costum και τωρα ειμαι στην κατασκευη του μπλοκ του επεξεργαστη. γενικα σε λιγες μερες θα ειναι ετοιμο
Zapee995 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Ακομα και με στοκ ψυκτρα σε στοκ ρολογια, 99 θερμοκρασια ειναι απλα απαγορευτικη. Airflow υπαρχει καθολου μεσα στο κουτι ή περιμενεις ψυγειο για να κανεις push?
vellamos_power Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 οχι φιλε μου.. δεν υπαρχει καθολου airflow. ειμαι ακομα στα σχεδια και δοκιμαστικα το χρησιμοποιω. εχω βεβαια 12αρια απο το ψυγειο αλλα δεν ειναι σε λειτουργεια. δεν ενδιαφερομαι γτ εχω ολα τα κομματια και εχω φαει αρκετες ωρες για να κατασκευασω τα δικα μου. αν δω και δεν δουλευει θα σου στειλω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα