AnimaTronic Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Καλημερες!!!Ψαχνω ενα AIO Liquid Cooler που θα τοποθετηθει στην AsRock Z77E-ITX. Τωρα θα μου πεις "παρε ενα"...Το προβλημα ειναι οτι η μητρικη εχει στο πισω μερος ενα τσιπακι mSATA και καποια backplates "βρισκουν"... Απ' οτι εχω παρατηρησει, το προβλημα υπαρχει με τα backplates που χρησιμοποιουνται σε συστηματα με τα blocks της Asetek...Για παραδειγμα το backplate του Antec Kuhler 620 "βρισκει" πανω στο τσιπακι!Η λυση ειναι να κοπει το κομματακι που "βρισκει" στο τσιπακι mSATA και δε θα ηθελα τετοιες πατεντες.Τα backplates των Corsair H60 (2013), H100i κλπ δεν εχουν προβλημα, ομως με την Η100i ειχα θεμα... Το block δεν εκατσε ποτε σωστα και ειχα θερμοκρασιες στο Θεο!Εχει κανεις καποιο τετοιο cooler που καθεται σωστα στη μητρικη αυτη?Κοιταζω και το Coolermaster Seidon 120M, που εχει backplate παρομοιο με των Corsair... αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν κανει!Οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη!!!
Zapee995 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Να βρεις ατομο που να εχει ιδια mobo με συγκεκριμενη ψυξη, λιγο δυσκολο. Και εγω στην asrock μου ειχα θεμα με την h100i αλλα λυθηκε βαζοντας ροδελες στο backplate ωστε να πατησει το block σωστα επανω στον επεξεργαστη. Παρε την h60 και κανε αυτο. Αληθεια ομως, γιατι ψαχνεις υδροψυξη? 1
AnimaTronic Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Ωραια η ιδεα με το H60! Να σου πω την αληθεια δεν καιγομαι ντε και καλα για υδροψυξη. Το "κακο" ειναι οτι εχω μνημες high profile και ειναι λιγο περιεργη η φαση με τις αεροψυκτρες. Αλλες βρισκουν στις μνημες, αλλες βρισκουν στην καρτα γραφικων (λογω mITX), οποτε ειπα να παω σε AIO liquid να τελειωνω. Και μας εκατσε η φαση με το backplate. Μαλιστα εχω βαλει και αγγελια και ζηταω ανταλλαγη high profile με low profile μνημες. Αν μπορεσω να κανω την ανταλλαγη, θα κοιταξω και αεροψυκτρες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα