Hyphen Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Καλησπερα, εχω εναν i5 2500k 3.3ghz και μητρικη http://www.asus.com/Motherboards/P8H61_PRO/ Τροφοδοτικο http://www.corsair.com/gs600w.html Ψυκτρα μαμα. Του εκανα Auto Tuning απο AI Suite II της asus και πηρε 15% λεει. Δειτε λιγο σας παρακαλω τις θερμοκρασιες του επεξεργαστη. Δεν ειναι πολυ ψηλα? Στο core temp το max temp που λεει ειναι 100% Load τρεχοντας Linx. Ευχαριστω!
Zapee995 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Ειναι ψηλες οι θερμοκρασιες σου. Καντα ολα default και ξανα τρεξε ενα stress να δουμε με στοκ ρυθμισεις τι γινεται. Αν θες να κανεις overclock απεφυγε τετοια προγραμματα μονο καλο δε κανουν. Καλυτερα διαβασμα και ρυθμισεις απο το bios. 1
WalkerSW Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Ειναι ψηλες οι θερμοκρασιες σου. Καντα ολα default και ξανα τρεξε ενα stress να δουμε με στοκ ρυθμισεις τι γινεται. Αν θες να κανεις overclock απεφυγε τετοια προγραμματα μονο καλο δε κανουν. Καλυτερα διαβασμα και ρυθμισεις απο το bios. Με την Η61 που έχει ΓΙΟΚ υπερχρονισμος..... Αναρωτιεμαι ποιος και με ποια λογική του προτεινε συνδιασμό Η61 και 2500Κ 2
Zapee995 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Ωπ σωστα! Ουτε καν το κοιταξα. Αυτος ο συνδιασμος παντα γινοτανε. Ο κοσμος πιστευει οτι ενας k επεξεργαστης ειναι top ακομα και με φθηνη μητρικη. Το μονο που ειναι ομως....κριμα...
trek Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Με την στοκ ψύκτρα είσαι? Αν ναι, οι θερμοκρασίες δεν μου φαίνονται και τόσο υψηλές. Oταν πρωτοαγόρασα τον 2600κ (αν και i7, δεν διαφέρει πολύ απο τον i5 στην θερμική συμπεριφορά) και χρησιμοποίησα την στοκ ψύκτρα για 1-2 ημέρες, μου ανέβαζε ακλοκάριστος 85+ για πλάκα σε stress test..και μιλάμε για Γενάρη μήνα, οχι μέσα στο κατακαλόκαιρο που είμαστε τώρα.
Hyphen Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Ειναι ψηλες οι θερμοκρασιες σου. Καντα ολα default και ξανα τρεξε ενα stress να δουμε με στοκ ρυθμισεις τι γινεται. Αν θες να κανεις overclock απεφυγε τετοια προγραμματα μονο καλο δε κανουν. Καλυτερα διαβασμα και ρυθμισεις απο το bios. Τις ιδιες θερμοκρασιες εχει και χωρις το Auto Tuning μιλαμε να παιζουν 2-3 βαθμους μονο. Με την στοκ ψύκτρα είσαι? Αν ναι, οι θερμοκρασίες δεν μου φαίνονται και τόσο υψηλές. Oταν πρωτοαγόρασα τον 2600κ (αν και i7, δεν διαφέρει πολύ απο τον i5 στην θερμική συμπεριφορά) και χρησιμοποίησα την στοκ ψύκτρα για 1-2 ημέρες, μου ανέβαζε ακλοκάριστος 85+ για πλάκα σε stress test..και μιλάμε για Γενάρη μήνα, οχι μέσα στο κατακαλόκαιρο που είμαστε τώρα. Ναι με στοκ ειμαι, το Pc δεν εχει σκονες ειναι καθαρισμενο. Αλλα παστα δεν εχω αλλαξει απο τοτε που το πηρα δηλαδη 1χρονο και 9μηνες. Υ.Γ. ο ενας ανεμιστηρας του κουτιου εχει καει και δεν τον εχω αλλαξει ( εχει 3) ειναι το strike-X Με την Η61 που έχει ΓΙΟΚ υπερχρονισμος..... Αναρωτιεμαι ποιος και με ποια λογική του προτεινε συνδιασμό Η61 και 2500Κ Μην ξυνεις πληγες τωρα... Επειδη δεν ειχα ασχοληθει και πολυ με αυτο το pc οταν το πηρα ,την mobo την διαλεξε ο τεχνικος με το οκ μου φυσικα...Τι να κανουμε τωρα. Εγω απλα ηθελα να εχει Usb 3.0 και σατα 3. Εγω απλα θελω να τον ανεβασω λιγο, δεν εχω ασχοληθει με overclock ξανα. Δηλαδη δεν μπορω ξερω γω να παω τον παω απο 3.5 που πηγε τωρα με το Auto Tuning στα 3.7 , 3.8?
WalkerSW Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Καλο είναι να μην ζορισεις την μητρική με oc καθολου διοτι το συστημα τροφοδοσιας της ειναι της πλακας. Ετσι και αλλιως αυτο το μικρο oc που μπορεις να κανεις δεν εχει να σου προσφέρει κατι το σημαντικο. Απο εκει και πέρα , αλλαξε παστα... και τοποθετησε του δυο ανεμηστηρες που έχεις έτσι ώστε ο ενας να βάζει αέρα απο μπροστά και κατω και ο αλλος να βγάζει απο πισω και πανω.
Hyphen Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Καλο είναι να μην ζορισεις την μητρική με oc καθολου διοτι το συστημα τροφοδοσιας της ειναι της πλακας. Ετσι και αλλιως αυτο το μικρο oc που μπορεις να κανεις δεν εχει να σου προσφέρει κατι το σημαντικο. Απο εκει και πέρα , αλλαξε παστα... και τοποθετησε του δυο ανεμηστηρες που έχεις έτσι ώστε ο ενας να βάζει αέρα απο μπροστά και κατω και ο αλλος να βγάζει απο πισω και πανω. Ωραια θα το κανω με το ανεμιστηρες. Το Auto Tuning να το αφησω ? το εκανε μονο του και πηρε 15% αυξηση.Υποτιθεται οτι ειναι safe ετσι δεν ειναι ? Παντως δεν εχει καμια διαφορα η θερμοκρασια με το πριν του κανω Auto Tuning....
Hyphen Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Στις θερμοκρασιες εννοεις ετσι? γιατι volt και τετοια δεν ξερω ασε που δεν τα πειραξα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα