Kotel Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Καλησπερα..προσφατα ανοιξα λογαριασμο στην PP.Παρολο που εκανα κανονικα την συνδεση με την prepaid της Πειραιως(η paypal με χρεωσε κανονικα το 1,5 ευρω και εκανα την επιβεβεωση με τον 4ψηφιο)στο account μου στην paypal δειχνει οτι εχω μονο το 1,5 ευρω που μου επεστρεψε για την επιβεβεωση..Δοκιμασα να στειλω λεφτα μηπως τα εχει περασει και απλα δεν τα εμφανιζει,μηπως γινεται αυτοματα η συναλλαγη απο την τραπεζα αλλα μονο το 1,5 ευρω μπορεσα να στειλω..τιποτα παραπανω...Εχω κανει κανονικα φορτιση της prepaid απο καταστημα της πειραιως και μπορω να δω τα χρηματα αυτα μεσω του winbaking..Παρολαυτα χρηματα δεν μπορω να στειλω...Μπορει καποιος να με βοηθησει;
djcat Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Αγορές μπορείς να κάνεις. Αγοράζεις αυτό που θες, θα σου κρατηθεί το 1,5 ευρώ και τα υπόλοιπα χρήματα θα στα πάρει από την κάρτα. Να ανεβάσεις χρήματα στο paypal account γιατί το θες;
Kotel Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Θελω να στειλω χρηματα σε φιλικο προσωπο...Δεν γινεται?Αφου του εστειλα 1,5 ευρω για να το δοκιμασω και γινοταν...Μπορω καπως να το διορθωσω; Δοκιμασα επισης να κανω μια μικρη αγορα για δοκιμη και πηρα αυτο το μηνυμα.. That card number is already assigned to another PayPal account. For security purposes, each card may only be assigned to one PayPal account. If you have already opened a PayPal account, please retrieve the relevant information and log in. Otherwise, please use a different card. Πραγμα που δεν ισχυει..εχω ενεργοποιηση αυτη την καρτα στον συγκεκριμενο λογαριασμο...
NikosKallithea Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμύριο, καπου ειναι δεσμευμένη η καρτα σου και δεν θυμάσαι
Kotel Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Η καρτα δεν ειναι δεσμευμενη με τιποτα...προχθες την εφτιαξα.... Πρεπει να κανω και add bank account?Εχω συνδεσει την prepaid μονο..χρειαζεται να συνδεσω και την τραπεζα..;; Συγνωμη για να διευκρινησω...Οταν παω να κανω αγορα στην αρχη μου ζηταει τον κωδικο και το username της pp.το βαζω και μου πεταει You will have to come back and confirm your bank in order to use it to make payments. In the mean time, please enter a credit card to continue. και μετα αφου μου βγαλει αυτο μου βγαζει μενου για να συνδεσω την mastercard και αφου βαλω τα στοιχεια μου μου βγαζει.. That card number is already assigned to another PayPal account. For security purposes, each card may only be assigned to one PayPal account. If you have already opened a PayPal account, please retrieve the relevant information and log in. Otherwise, please use a different card. Χρειαζομαι πολυ την καρτα για αγορες και ουτε η τραπεζα μπορει να με βοηθησει ουτε απο την paypal απαντανε στα mail..:/ Μολις παρατηρησα οτι η υπηρεσια winbank δεν ειναι διαθεσιμη μηπως εχει σχεση;
djcat Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Αφού την έχεις ήδη δηλώσει. Αγορά θα κάνεις μέσω της κάρτας, όχι μέσω του λογαριασμού. Δε σου ξαναζητάει στοιχεία της κάρτας το paypal. Μια φορά τα δηλώνεις και μετά απλά διαλέγεις τον επιθυμητό τρόπο συναλλαγής. Αν κατάλαβα καλά από αυτά που γράφεις, εσύ πας να βάλεις μέσα το λογαριασμό της Πειραιώς και ξαναδηλώνεις την προπληρωμένη για το λογαριασμό.
pournaras Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Η καρτα δεν ειναι δεσμευμενη με τιποτα...προχθες την εφτιαξα.... Πρεπει να κανω και add bank account? Εχω συνδεσει την prepaid μονο..χρειαζεται να συνδεσω και την τραπεζα..;; Συγνωμη για να διευκρινησω... Οταν παω να κανω αγορα στην αρχη μου ζηταει τον κωδικο και το username της pp. το βαζω και μου πεταει You will have to come back and confirm your bank in order to use it to make payments. In the mean time, please enter a credit card to continue. και μετα αφου μου βγαλει αυτο μου βγαζει μενου για να συνδεσω την mastercard και αφου βαλω τα στοιχεια μου μου βγαζει.. That card number is already assigned to another PayPal account. For security purposes, each card may only be assigned to one PayPal account. If you have already opened a PayPal account, please retrieve the relevant information and log in. Otherwise, please use a different card. Χρειαζομαι πολυ την καρτα για αγορες και ουτε η τραπεζα μπορει να με βοηθησει ουτε απο την paypal απαντανε στα mail..:/ Μολις παρατηρησα οτι η υπηρεσια winbank δεν ειναι διαθεσιμη μηπως εχει σχεση; Νομιζω καπου τα εχεις μπερδεψει (ή καταλαβα κατι λαθος). Το paypal ειναι απλα ο μεσαζοντας, ο εκτελων τη συναλλαγη. Ουτε χρηματα θα σου εμφανισει, ουτε τιποτε. Εβαλες μια φορα την καρτα, τη συνδεσες δηλαδη, με αυτο το paypal. Απο κει και περα, το μονο που θα πρεπει να κανεις ειναι το εξης: Αν θες να στειλεις χρηξματα σε καποιον, θα πρεπει να τα στειλεις στο δικο του paypal, πηγαινοντας στο send money, βαζοντας το email του φιλου σου, και το ακριβες ποσο. Τιποτε αλλο. Αν θες να κανεις μια αγορα, στο site που θα κανεις την αγορα, θα επιλεξεις τροπο πληρωμης το paypal, και το site θα σε στειλει αυτοματα στην αρχικη σελιδα του paypal, οπου απλα θα βαλεις το user-pass και με το confirm σου, το σιτε θα λαβει αυτοματα τα χρηματα του. Η δουλεια δηλαδη του paypal δεν ειναι τιποτε αλλο παρα να διαχειριζεται αυτο την καρτα σου αναμεσα στα διαφορα sites που πασ για αγορες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα