jim116 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2003 Σας γράφω για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το νέο μου φορητό υπολογιστή, inspiron 5150 της Dell. Το πρόβλημα έχει ως εξής: Αν έχω στον οδηγό dvd ένα δισκάκι με τίτλο π.χ. NEW και πατήσω eject, το δισκάκι βγαίνει αλλά παραμένει ο τίτλος μέχρι να κάνω επανακίνηση όπου θα δείξει μετά τον τίτλο του δίσκου που θα έχω στον οδηγό όταν ξεκινησει ο υπολογιστής ή θα γράφει DVD/CD-RW αν δεν έχει τίποτα και φυσικά ακόμη και να βάλω κάποιο δισκάκι δεν θα εμφανιστεί ο τίτλος και αν π.χ. είναι μουσικό cd δεν θα ξεκινήσει να παίζιε ο windows media player, που έχω ρυθμίσει να ανοίγει αυτόματα τα μουσικά cd. Το πρόβλημα αυτό το αντιμετωπίζω από τότε που πήρα τον υπολογιστή. Ελάχιστες φορές δεν το εμφάνισε. Το μηχάνημα διαθέτει windows xp professional ελληνική έκδοση αυθεντικά, που ερχόταν προεγγατεστημένα και οδηγό εγγραφής DVD/R+RW και CD-R/RW της PHILIPS τον DVD+RW SDVD6004 με έκδοση firmware 0.99 (δεν κυκλοφορεί νεότεροη έκδοση ακόμα). Όποιος ξέρει κάποια λύση εκτός από φορματ! ας την αναφέρει. Φιλικά, Δημήτρης Αβαγιανός
goliathv92 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 File Mitso,tin moni epilogi pou vlepo prin to format einai to service pack 1 gia XP...
HamerZ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 Ayto nomizw exei apo thn epoxh twn '95. Kapote to eixa diabasei sto pariodiko Chip, alla den thymamai poy poy kai pws to diorthoneis. Den eixe sxash pantos me format opote mhn kaneis kati tetoio.
hayzel Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2003 exei sxesh me to nero.... nomizo h opoiodipote allo antigrafiko programma. kata tin egkatastasi tou.... zita na apenergopoihsei to auto insert notification... mporeis na to breis: sto registry: "Local Machine" /System/ControlSet/CurrentControlSet/CDROM/ h kapos etsi telospanton.... filika manolis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.