Προς το περιεχόμενο

Ό,τι cd/dvd και να βάλω μένει ο τίτλος του προηγούμενου...

jim116

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σας γράφω για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το νέο μου φορητό υπολογιστή, inspiron 5150 της Dell. Το πρόβλημα έχει ως εξής: Αν έχω στον οδηγό dvd ένα δισκάκι με τίτλο π.χ. NEW και πατήσω eject, το δισκάκι βγαίνει αλλά παραμένει ο τίτλος μέχρι να κάνω επανακίνηση όπου θα δείξει μετά τον τίτλο του δίσκου που θα έχω στον οδηγό όταν ξεκινησει ο υπολογιστής ή θα γράφει DVD/CD-RW αν δεν έχει τίποτα και φυσικά ακόμη και να βάλω κάποιο δισκάκι δεν θα εμφανιστεί ο τίτλος και αν π.χ. είναι μουσικό cd δεν θα ξεκινήσει να παίζιε ο windows media player, που έχω ρυθμίσει να ανοίγει αυτόματα τα μουσικά cd. Το πρόβλημα αυτό το αντιμετωπίζω από τότε που πήρα τον υπολογιστή. Ελάχιστες φορές δεν το εμφάνισε. Το μηχάνημα διαθέτει windows xp professional ελληνική έκδοση αυθεντικά, που ερχόταν προεγγατεστημένα και οδηγό εγγραφής DVD/R+RW και CD-R/RW της PHILIPS τον DVD+RW SDVD6004 με έκδοση firmware 0.99 (δεν κυκλοφορεί νεότεροη έκδοση ακόμα). Όποιος ξέρει κάποια λύση εκτός από φορματ! ας την αναφέρει. Φιλικά,

Δημήτρης Αβαγιανός

Δημοσ.

exei sxesh me to nero.... nomizo h opoiodipote allo antigrafiko programma.

kata tin egkatastasi tou.... zita na apenergopoihsei to auto insert notification...

mporeis na to breis:

sto registry:

"Local Machine" /System/ControlSet/CurrentControlSet/CDROM/

h kapos etsi telospanton....

filika manolis

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...