ZANTECO Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Αγαπητοί incomniacs αγόρασα το ZTE SKATE σφραγισμένο στο κουτί του και από ότι έχω διαβάσει υπάρχει κάποιο προγραμματάκι που το κατεβάζεις στο κινητό και μπορείς να υπερσυχρονίσεις τον επεξεργαστή από τα 800MHz που είναι συχρονισμένος μέχρι τα 1037MHz ανεβαίνοντας διάφορες κλίμακες 920MHz, 940MHz, 960MHz, 979MHz, 998MHz, 1017MHz έως 1036 ΜΗz και θα παρακαλούσα όποιος και αν το γνωρίζει το πρόγραμμα να μου το στείλει με λινκ.Ευχαριστώ.
SearchEngine Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Αγαπητοί incomniacs αγόρασα το ZTE SKATE σφραγισμένο στο κουτί του και από ότι έχω διαβάσει υπάρχει κάποιο προγραμματάκι που το κατεβάζεις στο κινητό και μπορείς να υπερσυχρονίσεις τον επεξεργαστή από τα 800MHz που είναι συχρονισμένος μέχρι τα 1037MHz ανεβαίνοντας διάφορες κλίμακες 920MHz, 940MHz, 960MHz, 979MHz, 998MHz, 1017MHz έως 1036 ΜΗz και θα παρακαλούσα όποιος και αν το γνωρίζει το πρόγραμμα να μου το στείλει με λινκ.Ευχαριστώ. Αυτο που πας να κανεις χρειαζεται ροοτ και χανεις την εγγυηση
pp6210 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 από ότι είδα ρώτησες στο "απο κει" φόρουμ των κινητών, οπότε σύντομα θα πάρεις απάντηση..... πάντως το overclocking σε 800ρηδες επεξεργαστές θέλει πάρα πολύ προσοχή..... διάβασε καλά πριν εφαρμόσεις!
menios97 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 φιλε ξερεις τιποτα απο ροοτ διαβασε εδω http://www.modaco.com/topic/353932-overclocking-the-zte-skate/ η αναζητησε στο google zte skate root/overcklock
Thesoundmakergr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Overclock=Μείωση της ζωής του κινητού,και μείωση της μπαταριας. Μην το δοκιμάσεις εαν δεν γνωρίζεις.Για να το κάνεις αυτό χρειάζεται εκτός από root,και custom rom.Συνεπως εκει πας σε ενα αλλο κεφάλαιο το οποίο θέλει πολύυ χρονο για να ασχοληθείς,να βρεις μια καλή custom rom και να την εγκαταστήσεις σωστά.
angmar Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Υποσημειώσεις, γιατί τον τρομοκρατείτε τον άνθρωπο χωρίς "πολύ" σοβαρό λόγο. 1) Δεν χρειάζεται custom rom για overclocking, χρειάζεται custom kernel που να το επιτρέπει. 2) Ναι χρειάζεται root, αλλά αυτό το χάνεις την εγγύηση, ήμαρτον πια. Το κάνει unroot και τέλος. 3) Αν δεν ανεβάσει τάσεις και παίξει μόνο με MHz η ζωή της συσκευής δε θα μειωθεί, τουλάχιστον σε αισθητό βαθμό, αν αντί για 6 χρόνια ζήσει 5 δε θα το καταλάβει κανείς, κανείς δεν κρατά smartphone τόσο καιρό. 4) Προφανώς θα τραβήξει παραπάνω μπαταρία, αλλά αυτό είναι αναμενόμενο. 5) Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι στο να brick-αρει το κινητό κατα τη διάρκεια κάποιου flashαρίσματος kernel/rom, αλλά ακόμη και αυτά είναι κυρίως soft bricks. Συνεπώς, ZANTECO, διαβάζεις ό,τι βρείς στο xda-developers & myphone για το κινητό σου, πάντα ακολουθείς τις οδηγίες βήμα προς βήμα και αν δεν είσαι γκαντέμης όλα θα παν καλα. Καλή τύχη. 3
AMD Expert Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Όταν βάλεις custom kernel ή modules για το stock,πάντα από το xda-developers,τότε βάζεις αυτήν την εφαρμογή και αλλάζεις τάση (SetCPU) : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=505419
ZANTECO Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και επειδή ρώτησα και έμαθα μου είπαν ότι το μόνο αρνητικό είναι ότι αδειάζει η μπαταρία πιο γρήγορα και εγώ θα το πάω στα 900MHz μόνο και όχι πιο ψηλά και η χρήση του θα είναι μόνο για gps και όχι για οποιαδήποτε άλλη τηλεφωνική χρήση οπότε δεν τίθεται θέμα να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα και την εγγύηση την χάνεις αν αλλάξεις την ΡΟΜ αλλά αυτή δεν μπορώ να την αλλάξω γιατί το σύστημα πλοήγησης που έχει επάνω το Mls Talk&Drive δεν δουλεύει σε άλλη ΡΟΜ. Υποσημειώσεις, γιατί τον τρομοκρατείτε τον άνθρωπο χωρίς "πολύ" σοβαρό λόγο. 1) Δεν χρειάζεται custom rom για overclocking, χρειάζεται custom kernel που να το επιτρέπει. 2) Ναι χρειάζεται root, αλλά αυτό το χάνεις την εγγύηση, ήμαρτον πια. Το κάνει unroot και τέλος. 3) Αν δεν ανεβάσει τάσεις και παίξει μόνο με MHz η ζωή της συσκευής δε θα μειωθεί, τουλάχιστον σε αισθητό βαθμό, αν αντί για 6 χρόνια ζήσει 5 δε θα το καταλάβει κανείς, κανείς δεν κρατά smartphone τόσο καιρό. 4) Προφανώς θα τραβήξει παραπάνω μπαταρία, αλλά αυτό είναι αναμενόμενο. 5) Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι στο να brick-αρει το κινητό κατα τη διάρκεια κάποιου flashαρίσματος kernel/rom, αλλά ακόμη και αυτά είναι κυρίως soft bricks. Συνεπώς, ZANTECO, διαβάζεις ό,τι βρείς στο xda-developers & myphone για το κινητό σου, πάντα ακολουθείς τις οδηγίες βήμα προς βήμα και αν δεν είσαι γκαντέμης όλα θα παν καλα. Καλή τύχη. Ευχαριστώ φίλε μου για την ευχή σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα