Evoliasmenos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Καλησπερα,ηθελα να ρωτησω που υπαρχει το ψηφιακο σημα στην χωρα μας γιατι εχω ενα decoder και θελω να τον παω θαλασσα...(ειχα προβλημα με την κεραια,την επισκευασα αλλα μετα απο λιγο καιρο μεχρι τωρα δεν πιανει τπτ παλι)...ακουστηκε οτι το σημα εκει εγινε ψηφιακο...η τηλεοραση εκει ειναι απλη αναλογικη κτλ...και σκεφτομαι να παρω το decoder εκει + μια καινουργια τηλεοραση που εχω με ενσωματωμενο mpeg4 για καθε περιπτωση...μπηκα και στην σελιδα της digea αλλα δεν εβγαλα ακρη...δειτε τα jpegs...(το μωβ ειναι οτι εκει θα εκπεμπει εφοσον λειτουργησει το ψηφιακο παρτυ τελοςπαντων???)
veteranos123 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μην τα πάρες δεν εκπέμπει ακόμα το ψηφιακό. Τα μοβ είναι το σήμα που θα καλύπτει όταν έρθει το ψηφιακό.
Evoliasmenos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μην τα πάρες δεν εκπέμπει ακόμα το ψηφιακό. Τα μοβ είναι το σήμα που θα καλύπτει όταν έρθει το ψηφιακό. αρα εχει προβλημα η κεραια μου...???
veteranos123 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 αρα εχει προβλημα η κεραια μου...??? όχι μια χαρά είναι η κεραία σου, απλά δεν έχει έρθει το ψηφιακό σήμα σε εσάς.
Evoliasmenos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 όχι μια χαρά είναι η κεραία σου, απλά δεν έχει έρθει το ψηφιακό σήμα σε εσάς. δεν θα επρεπε τουλαχιστον αναλογικα να πιανω οπως παλιοτερα???στις σερρες ολα κομπλε και δεν εχουμε ακομα ψηφιακο σημα...εκει τι γινεται...???παντως ακουσα οτι πολλοι ειχαν τετοιου ειδους προβληματα στα εξοχικα τους
isay Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Στην παραλία που σημείωσες δεν φτάνει ψηφιακό σήμα και με τους παρόντες χάρτες κάλυψης, δεν θα φτάσει ποτέ. Άρα πιάτο (Nova/otetv) ή αναλογικό σήμα. Για το αναλογικό σήμα, πρέπει να μάθεις απο που πέρνετε/πέρνατε αναλογικό σήμα. Μήπως παίρνατε απο αλλη περιοχή που σταμάτησε να εκπέμπει ή παίρνατε σήμα με άλλο τρόπο; (π.χ. τοπικός αναμεταδότης δήμου).
Evoliasmenos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Στην παραλία που σημείωσες δεν φτάνει ψηφιακό σήμα και με τους παρόντες χάρτες κάλυψης, δεν θα φτάσει ποτέ. Άρα πιάτο (Nova/otetv) ή αναλογικό σήμα. Για το αναλογικό σήμα, πρέπει να μάθεις απο που πέρνετε/πέρνατε αναλογικό σήμα. Μήπως παίρνατε απο αλλη περιοχή που σταμάτησε να εκπέμπει ή παίρνατε σήμα με άλλο τρόπο; (π.χ. τοπικός αναμεταδότης δήμου). δεν το γνωριζω να σου πω...λες να ειναι το πρωτο που ειπες???και αν ειναι ετσι τι γινεται μενουν 3-4 περιοχες χωρις τηλεοραση...???παραλογο μου φαινεται
isay Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Τι εννοεις το «πρώτο που είπα»; Το οτι δεν εχει ψηφιακό σήμα ή οτι σταμάτησε η αναλογική εκπομπή; Σε κάθε περίπτωση ΠΡΕΠΕΙ να ρωτήσεις γείτονες και τοπικους τεχνικους, ειδικά για το αναλογικό σήμα. Για το ψηφιακό σήμα και με βάση τους χάρτες που είδα, η παραλία δεν εχει σιγουρα ψηφιακό σήμα και ουτε πρόκειται να πάρει στο μελλον (εκτός αν σε βάθος πενταετίας-δεκαετίας προσθέσει νεους πομπους η digea - δεν το νομίζω) Μη σου φαίνεται παράλογο να μην πιάνει τηλεόραση. Ακομα και εν έτη 2013 ξέρω αρκετές περιοχές που δεν πιάνει η αναλογική τηλεόραση (ουτε ψηφιακή) και οι άνθρωποι βάλανε πιάτο ή πολύ απλά δεν βλέπουν τηλεόραση.
Evoliasmenos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Τι εννοεις το «πρώτο που είπα»; Το οτι δεν εχει ψηφιακό σήμα ή οτι σταμάτησε η αναλογική εκπομπή; Σε κάθε περίπτωση ΠΡΕΠΕΙ να ρωτήσεις γείτονες και τοπικους τεχνικους, ειδικά για το αναλογικό σήμα. Για το ψηφιακό σήμα και με βάση τους χάρτες που είδα, η παραλία δεν εχει σιγουρα ψηφιακό σήμα και ουτε πρόκειται να πάρει στο μελλον (εκτός αν σε βάθος πενταετίας-δεκαετίας προσθέσει νεους πομπους η digea - δεν το νομίζω) Μη σου φαίνεται παράλογο να μην πιάνει τηλεόραση. Ακομα και εν έτη 2013 ξέρω αρκετές περιοχές που δεν πιάνει η αναλογική τηλεόραση (ουτε ψηφιακή) και οι άνθρωποι βάλανε πιάτο ή πολύ απλά δεν βλέπουν τηλεόραση. εννοουσα αυτο που ειπες...να παιρναμε απο αλλη περιοχη και να σταματησε...ρωτησα μονιμους κατοικους της περιοχης οπως και ενα μαγαζι με ηλεκτρολογικα κτλ...και μας ειπαν οτι υπαρχει θεμα με το σημα αλλα δεν ξερουν ακριβως τι...αν οχι ολα καμια 5-6 καναλια πιανουν μονο τα μαγαζια και τα σπιτια που ειναι φατσα καρτα σε παραλια και κεντρικο δρομο(τωρα πως δηλαδη με πιατο η αλλο τροπο δεν ξερω)εγω ειμαι οπως βλεπεις στον χαρτη παραλια κτλ 500 με 700 μετρα πιο μεσα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα