dota-basher Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 χαιρετω! ηθελα μια γνωμη, σκεφτομαι να παρω στην κοπελα μου μια μπλουζα με σταμπα δωρο, (δεν εχω κατι αφορμη, ετσι μου ηρθε) και επειδη της αρεσουν αυτα, σκεφτομουν να βαλλω την μπελ απο την ντισνευ και συγκεκριμενα αυτη την φωτο τωρα εχω 2 ερωτηματα 1- τι χρωμα μπλουζα να παρω? (το background)? σκεφτομουν μηπως το λευκο ειναι ξενερωτο, μετα το ροζ, φαινεται καπως περιεργα με το κιτρινο, το μπλε δεν κολλαει καθολου....πειτε ρε παιδια ενα καλο χρωμα 2-ωραια, αντε και τα διαλεξα ολα, επειδη μεταβιας κανω ψωνια για μενα, ποσο μαλλον για κοπελα μια ερωτηση-επειδη προφανως αυτο δεν αλλαζει, αφου θα εχει την σταμπα πανω, πρεπει να πετυχω το νουμερο σωστα, ωραια, αντε ας πουμε και εμαθα οτι φοραει σμολ ή μεντιουμ αυτο φτανει? εννοω, οτι προφανως οι κοπελες εχει η καθε μια αλλο στηθος, αλλη μεση, αλλη κοιλια, με το νουμερο ειμαι καλυμμενος? ευχαριστω
Orpheas1992 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Ποσο χρονων ειναι η κοπελα?Το κιτρινο παρεπιπτοντως ταιριαζει και με το μπλε και ακομα περισσοτερο με το μαυρο.
gigisoni Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Τι ηλικία έχει το κορίτσι, 12 ή 13; Αν έδινα στην ανιψιά μου μπλουζάκι με τέτοια φωτό, για ξεσκονόπανο θα την χρησιμοποιούσε από την ντροπή της μην την δουν να την φοράει και είναι ήδη 13... Τεσπα, μόνο το μέγεθος μετρά, και το μπλε ταιριάζει με το κίτρινο, και να ξέρεις ότι οι στάμπες συνήθως μετά από 1-2 πλυσίματα αρχίζουν να ξεφτάνε και να φεύγουν.
stavi Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 ένα μόνο 8α σου πω... πέρυσι το καλοκαίρι δούλευα σε μια κατασκήνωση... κάναν έναν διαγωνισμό ομορφιάς για τα μικρά ρωτάνε σε ένα μικρό... (πρώτες τάξεις δημοτικού) "τί δώρο θα περνες στο φίλο σου" "μποξεράκι" λέει πετάγεται το αγοράκι από πίσω μου ηλικίας 10 περίπου "στριπτίζ!" άλλη ερώτηση σε άλλο κοριτσάκι"τί είναι αγάπη για σ'ένα;" πετάγεται το ίδιο αγοράκι ΣΕΞ! εσύ μάλλον δεν πήγες κατασκήνωση. . . 1
paylidis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 ένα μόνο 8α σου πω... πέρυσι το καλοκαίρι δούλευα σε μια κατασκήνωση... κάναν έναν διαγωνισμό ομορφιάς για τα μικρά ρωτάνε σε ένα μικρό... (πρώτες τάξεις δημοτικού) "τί δώρο θα περνες στο φίλο σου" "μποξεράκι" λέει πετάγεται το αγοράκι από πίσω μου ηλικίας 10 περίπου "στριπτίζ!" άλλη ερώτηση σε άλλο κοριτσάκι "τί είναι αγάπη για σ'ένα;" πετάγεται το ίδιο αγοράκι ΣΕΞ! εσύ μάλλον δεν πήγες κατασκήνωση. . . ρε μπρο, τι σινταρελες κ μαλακιες ειναι αυτες... παρτην κανα λουλουδακι μουλάχιστον αν θες ρομάντζα...
dota-basher Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 καλα ντε μη βαρατε, αυτο που κανεις μια ερωτηση και ο καθενας απανταει σε οτι το εχει αποθημενο,προφανως ξερετε καλυτερα τους φιλους μου και την κοπελα μου απο εμενα have a cookie 1
stavi Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 καλα ντε μη βαρατε, αυτο που κανεις μια ερωτηση και ο καθενας απανταει σε οτι το εχει αποθημενο,προφανως ξερετε καλυτερα τους φιλους μου και την κοπελα μου απο εμενα have a cookie τότε τι μας ρωτας ρε αν ξέρεις τί να της πάρεις;; εγώ παλι νομίζω ότι μπαίνει ο καθένας εδω μέσα και γράφει μαλακίες που δεν ισχύουν.... με λίγα λόγια είσαι κι εσύ τρολ! φύγε απο δω, ούστ! παλιοτρολ 3
tolis_01 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Για να πούμε την αλήθεια βέβαια ο άνθρωπος ζήτησε χρώμα και νούμερο, όχι γνώμες για την εικόνα Εγώ δεν ξέρω τι να πω για το χρώμα, είμαι τραγικός σε κάτι τέτοια Τα νούμερα απ'όσο ξέρω, είναι όπως στα αντρικά, αν είναι ανάμεσα σε small και medium παιξ'το κορώνα γράμματα (αν και η λογική λέει ότι το medium μπορεί να είναι απλά λίγο πιο φαρδύ, το small μπορεί να μην της μπαίνει καν).
dota-basher Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 τότε τι μας ρωτας ρε αν ξέρεις τί να της πάρεις;; εγώ παλι νομίζω ότι μπαίνει ο καθένας εδω μέσα και γράφει μαλακίες που δεν ισχύουν.... με λίγα λόγια είσαι κι εσύ τρολ! φύγε απο δω, ούστ! παλιοτρολ απλα ελληνικα ηταν, τι χρωμα και μια ερωτηση για το σαηζ, δεν ξερω που μπερδευτικες "τότε τι μας ρωτας ρε αν ξέρεις τί να της πάρεις;;" απολυτως πουθενα δεν το ρωτησα, για αυτο και εγω απορω, γιατι απαντησες σε μια ερωτηση που δεν εγινε, τελος παντων
Apoll Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 απλα ελληνικα ηταν, τι χρωμα και μια ερωτηση για το σαηζ, δεν ξερω που μπερδευτικες "τότε τι μας ρωτας ρε αν ξέρεις τί να της πάρεις;;" απολυτως πουθενα δεν το ρωτησα, για αυτο και εγω απορω, γιατι απαντησες σε μια ερωτηση που δεν εγινε, τελος παντων Δώσε φώτο της κοπέλας, και ηλικία, να σου πούμε. Και ρίξε μια ματιά στο μέγεθος που φορά ήδη. Επίσης οι γυναίκες δεν έχουν small, medium κλπ αλλα νουμερά που ξεκινάνε από το 6 και φτάνουν στο 20+ (μετά το 16 βασικά ανεβαίνουν κατά 4 νούμερα τα μεγέθη, αλλά μόνο ανα 2 οι αριθμοί του "επίσημου" νούμερου....) Και το σημαντικότερο. Αγόρασε ό,τι άλλο μπορεί να σου κατέβει από το μυαλό για δώρο σε μία γυναίκα, εκτός από ρούχα. Και πάντα καθαρίζεις με κοσμήματα, όχι απαραίτητα δαχτυλίδι αν δε σε πέρνει ο γάμος.
Liverpool89 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Κοσμηματα οχι γιατι μετα βαζεις υψηλα στανταρ.. Ξεκινα απο αθωα δωρα.. Εγω το πρωτο δωρο που ειχα κανει στην κοπελα μιυ ηταν ενα βρακακι και μπροστα ειχαι το νουμερο 69... 1
alimentas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2013 παντως για να δικαιολογησω τον φιλο που τον φαγατε δεν ειναι κ λιγες οι κοπελες μεγαλης ηλικιας(πανω απο 20) που εχουν θεματα με τετοια πραγματα ειτε ειναι Ποκαχοντας ειτε Χαρλι Κουιν κ παει λεγοντας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα