Προς το περιεχόμενο

[gaf] Why do we have to pay for online gaming on consoles?


RobinBlack

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Thread από το gaf που κάνει μία απλή -σχεδόν ρητορική- ερώτηση: γιατί όλα τα 13χρονα του xbox συνέβαλαν σε ένα νέο στάνταρ* στην βιομηχανία ? 

 

 

*Θα με πληρώνεις για να κάνεις host το παιχνίδι σου.

 

 

 

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=598941

 

Να ακούω μπεεεεεεε !

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατι οι γονεις τους απλα δεν ηξεραν. Αν μου ελεγε καποιος σημερα οτι θα πρεπει να πληρωσω εξτρα για κατι τετοιο θα του ελεγα να παει στη γωνια να δει αν ερχομαι. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ενω αντιθετα οι super duper φοβεροι elite pc gamers εχουν αποδειξει το σθενος τους και την μαχητικοτητα τους οδηγωντας σε αποτυχια παρομοιες καταστασεις επιβολης απο εταιριες.

Ας θυμηθουμε ολοι λοιπον το μεγαλο πληγμα που καταφεραν σε always online games σαν το Diablo 3 , και σε υπηρεσιες που θα πρεπει να περιμενεις την ημερομηνια που θελει η εταιρια προκειμενου να παιξεις το παιχνιδι σου εστω και αν εχεις το δισκακι μπροστα σου και σε κοιταει goux steam goux.

Ολοι προβατα ειμαστε/εισαστε.

Παμε ολοι μαζι ......μπεεεεε 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ας θυμηθουμε ολοι λοιπον το μεγαλο πληγμα που καταφεραν σε always online games σαν το Diablo 3

 

Άσχετο παράδειγμα. Εδώ μιλάμε για παιχνίδια που άλλος κάνει host και άλλον πληρώνεις. Και πολλά πρόβατα του xbox -σόρρυ αλλά είναι αλήθεια- το διαφήμιζαν με πάθος χωρίς να ξέρουν πως ΑΛΛΟ services της MS (friend list, cross game chat) και άλλο servers που παίζεις το παιχνίδι. Πόσες φορές άκουσα πως "πληρώνω live αλλά αξίζει γιατί παίζω halo χωρίς lag". Πρόβατα από το νουμπαδιστάν.

 

Εκτός αυτού, το diablo 3 είναι σαν client και όχι παιχνίδι που έχεις 100%.

 

Άλλο που πραγματικά κάνει μία φλέβα στο μέτωπο να φουσκώνει είναι το "έλα ρε φιλαράκι, δεν μπορεί να είναι και τσάμπα !"

 

Τζάμπα ? Το γ******* το παιχνίδι το πλήρωσες. Τότε πως στον ****** είναι τζάμπα ? Δίνεις 60 ευρώ στην ea για fifa ή battlefield, προφανώς και πληρώνεις για τους servers. Αν είναι να δουλεύουν οι servers μετά από χρόνια, τότε ναι, κάποιος θα πρέπει να πληρώσει έξτρα. Αλλά με το καλημέρα φυσικά και όταν μία εταιρία κάνει ένα online παιχνίδι, σου πουλάει μέσα στην τιμή του παιχνιδιού την πρόσβαση στους servers.

 

Έλεος ρε παιδιά πόσο θύματα είναι κάποιοι ? Αν 60 ευρώ φαίνονται σε κάποιον τζάμπα, ας ζητήσει κιάλλα λεφτά από τους γονείς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω κάνει διάφορες τοποθετήσεις επί του θέματος στα υπόλοιπα threads, όπου γινόταν κανονική συζήτηση. Οταν ανοίγεις ένα thread κι αρχίζεις να κράζεις και προσβάλλεις - μιλώντας πάντα για μένα - ναι, θα ζητούσες πολλά αν περίμενες πραγματική τοποθέτηση με αυτή την προσέγγιση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...