Προς το περιεχόμενο

bluetooth headset

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στους insomniacs,

Θέλω να αγοράσω ένα bluetooth handsfree. Μου κάναν δώρο πρόσφατα ένα itech και μου άρεσε η όλη φάση ότι και καλά γλυτώνεις την ακτινοβολία αλλά από ήχο είναι χάλια αυτή η βλακεία.

Θα ήθελα λοιπόν να μου προτείνετε κάποιο οικονομικό με καθαρό ήχο.

Με ενδιαφέρει απλά να έχει καλό κράτημα στο αυτί (είτε είναι κλιπ που πιάνει στην μπλούζα και βάζεις το ακουστικό είτε κοτσάρει κατευθείαν στο αυτί) και καθαρό ήχο.

Αν είναι δυνατόν να συνδέεται και με το skype για να το χω και στο pc.

Το itech συνδεόταν αλλά τα έκανε σαλάτα...

Με την ευκαιρία κιόλας, τελικά με τα bluetooth γλυτώνουμε καθόλου ακτινοβολία; Εννοώ το bluetooth εκπέμπει πιο δυνατή; 

Δημοσ.

Καλησπέρα στους insomniacs,

Θέλω να αγοράσω ένα bluetooth handsfree. Μου κάναν δώρο πρόσφατα ένα itech και μου άρεσε η όλη φάση ότι και καλά γλυτώνεις την ακτινοβολία αλλά από ήχο είναι χάλια αυτή η βλακεία.

Θα ήθελα λοιπόν να μου προτείνετε κάποιο οικονομικό με καθαρό ήχο.

Με ενδιαφέρει απλά να έχει καλό κράτημα στο αυτί (είτε είναι κλιπ που πιάνει στην μπλούζα και βάζεις το ακουστικό είτε κοτσάρει κατευθείαν στο αυτί) και καθαρό ήχο.

Αν είναι δυνατόν να συνδέεται και με το skype για να το χω και στο pc.

Το itech συνδεόταν αλλά τα έκανε σαλάτα...

Με την ευκαιρία κιόλας, τελικά με τα bluetooth γλυτώνουμε καθόλου ακτινοβολία; Εννοώ το bluetooth εκπέμπει πιο δυνατή;

Εκπέμπει ρε φίλος δεν γλυτώνουμε, πόσα λεφτά διαθέτεις όμως;

Δημοσ.

Εντάξει απλά σκέφτομαι πως άλλη η ακτινοβολία του κινητού και άλλη του bluetooth.

Γενικά μιλάω πολύ στο κινητό και από το σπίτι οπότε θέλω να έχω το κινητό 2-3 μέτρα μακριά (στην άκρη του δωματίου) και να τρώω μόνο την ακτινοβολία του bluetooth που ελπίζω να είναι στο 1% του κινητού...

Ε επειδή βλέπω και πολύ φτηνά bluetooth δε ψήνομαι να δώσω πάνω από 30€ αφού το θέλω για μια συσκευή μόνο.

Θέλω να το βάλω στο galaxy mini 2 που έχει έτσι και υψηλούτσικο sar.

Σκεφτόμουν αυτό: http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.006903

που έχει και καλές κριτικές απλά αναρωτιέμαι μήπως παίζει τίποτα καλύτερο που να είναι και συμβατό με skype.

Καλά το skype μεγάλη πατάτα θα έπρεπε το ίδιο να αναγνωρίζει όλα τα ακουστικά bluetooth αλλιώς τι το έχουμε το bluetooth στο laptop;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...