avrakotos Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Στις 22/6/2013 στις 2:05 ΜΜ, fisikok32 είπε Καλησπέρα παιδιά ! Χρειάζομαι την βοηθεια σας....Εχω ένα παλιό pc με 512ram , σκληρό 74gb , μονοπυρηνο και θέλω να του βάλω λειτουργικό το οποίο να μην έχει πολλές απαιτήσεις . Το pc θα το χρησιμοποιώ για πρόσβαση στο διαδίκτυο οπότε θέλω να μου παρέχει ασφάλεια ή να μπορώ να βάλω antivirus . ευχαριστώ Φίλε καλησπέρα, επίσης καλησπέρα σε όλους σας. δες εδώ αυτό το κείμενο μου στο σαιτ μου και την παράγραφο (4. Διανομές Linux για αργούς (παλιούς) υπολογιστές) https://autonomidrasi.com/2017/06/06/ελεύθερα-λειτουργικά/ 1
koolisk6 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, avrakotos είπε Φίλε καλησπέρα, επίσης καλησπέρα σε όλους σας. δες εδώ αυτό το κείμενο μου στο σαιτ μου και την παράγραφο (4. Διανομές Linux για αργούς (παλιούς) υπολογιστές) https://autonomidrasi.com/2017/06/06/ελεύθερα-λειτουργικά/ οκ καλησπέρα, αλλά αυτό που ρωτάει κάποιος κάτι κ απαντάς μετά από 6 χρονια , να το κοιτάξεις.....
avrakotos Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) χαχαχα " Not all those who wander are lost " αυτό μου άρεσε, και ανταπαντώ: " ο χαμένος τα παίρνει όλα" ( The loser gets everything) φιλαράκι λες να μην είδα πότε άνοιξε αυτή η συζήτηση; όμως δεν την επανέφερα εγώ!! Επί τη ευκαιρία απάντησα. και επειδή βαριέμαι να να ανοίξω νέο νημα περί αυτού, άνοιξε το εσύ. χαχαχοχο (ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΡΟΥΜΙ) Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από avrakotos
ZELOMOTH Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, veteranos123 είπε 6 χρόνια από τότε που ανοίχτηκε το θέμα μάλλον θα το βγάλει off το μηχάνημα Off ήταν ήδη απο τότε! Τώρα είναι off ³ και βάλε! 🤣 Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από ZELOMOTH
avrakotos Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 μα δεν καταλάβατε ότι ψαρεύω αναγνώστες για το σαιτ μου; μια και είναι παλιό να επικαιροποιησουμαι αυτό το νημα; ZELOMOTH φτιάξε ένα νέο παρόμοιο νημα να τα πούμε, ή περι ορέξεως κολοκυθόπιτα
iliasbass Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Το ότι άνοιξε πριν χρόνια δεν σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρει και άλλους... Οι περισσότεροι έχουμε κάποιο pc παροπλισμένο!!!
koolisk6 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) οτι ειναι κατω απο dual core και λγοτερο απο 2 gb ram, καλό ειναι να παραμένει παροπλισμενο.... Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από koolisk6 2
ZELOMOTH Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Εγω νομίζω οτι εδω και χρόνια, δεν υπάρχει καν το μηχάνημα αυτο! Μα δεν ξέρουμε καν αν ζεί ο TS γιατί έχει να συνδεθεί απο τις 15 Ιανουαρίου του 2018!☠️🤣 56 λεπτά πριν, avrakotos είπε μα δεν καταλάβατε ότι ψαρεύω αναγνώστες για το σαιτ μου; μια και είναι παλιό να επικαιροποιησουμαι αυτό το νημα; ZELOMOTH φτιάξε ένα νέο παρόμοιο νημα να τα πούμε, ή περι ορέξεως κολοκυθόπιτα Το νέο νήμα θα το πούμε vrakomenos κι εσυ αν έρθεις έτσι, θα φάς πόρτα!🤣
avrakotos Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 Δημοσ. 10 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) "Το νέο νήμα θα το πούμε vrakomenos κι εσυ αν έρθεις έτσι, θα φάς πόρτα!🤣 " χαχαχα πως θα φάω πόρτα ρε μεγάλε; άσε που γεννήθηκα σε βάρκα και μπαινοβγαίνω απο τα παράθυρα, και που να βρω φράγκα για σώβρακο; Άλλα ας σοβαρευτώ. Κοίτα καταναλωτή, νομίζεις ότι δεν έχεις ένα μερίδιο ευθύνης εσύ και όλοι μας για αυτό που γίνετε στον πλανήτη; δείτε, (από το ίδιο κείμενο τη σημείωση και το ντοκιμαντέρ) Σημείωση: *) Έχει δημιουργηθεί ένα τεράστιο οικολογικό ζήτημα με την διαχείριση των αποσυρμένων ηλεκτρονικών συσκευών κομπιούτερ, τηλεοράσεις,τηλέφωνα κλπ. Τα ηλεκτρονικά απόβλητα της Δύσης πνίγουν Ασία και Αφρική ΨΗΦΙΑΚΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ( ΕΞΑΝΤΑΣ – ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ. ΕΛΛ.ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ) Επίσης για να μην ποσταρω έναν τεράστιο κατάλογο δες/δείτε μόνο αυτό: «Συγγνώμη» από την Samsung Electronics στους εργαζόμενους που προσβλήθηκαν από ανίατες ασθένειες Επεξ/σία 10 Απριλίου 2019 από avrakotos
avrakotos Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δεν μετακυλώ την ευθύνη από τις κυβερνήσεις στους πολίτες, γιατί λ.χ ένας ευσυνείδητος/τη πολίτης μπορεί να πάει το μηχάνημα του για ανακύκλωση, και οι εταιρίες που υποτίθεται κάνουν αυτή τη δουλειά δεν ελέγχονται πως και που, την κύρια ευθύνη την έχουν οι κυβερνώντες που δεν κάνουν ελέγχους ή κάνουν τα στραβά μάτια. Γιαυτό δεν πετάμε τίποτα, ότι επισκευάζετε ή το χαρίζουμε, ή το ανταλλάσσουμε, ή το πουλάμε, ή το κρατάμε για πιο απλές εργασίες. Το σαιτ insomnia ηθελημένα ή αθέλητα παίζει έναν - εκτός από οικονομικό - οικολογικό ρόλο πάνω σε αυτό το θέμα . 1
koolisk6 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 εγω φιλε δε κραταω σαβουρες, πεταω κ πολυ πραμα μαλιστα, μητρικες-δισκους--πλαστικα κουφαρια απο λαπτοπ, κουτια κλπ κ μαλιστα στα κανονικα σκουπιδια κ οχι ανακυκλωση γιατι ειναι μακρια κ βαριεμαι.....
avrakotos Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 14/4/2019 στις 4:16 ΠΜ, koolisk6 είπε εγω φιλε δε κραταω σαβουρες, πεταω κ πολυ πραμα μαλιστα, μητρικες-δισκους--πλαστικα κουφαρια απο λαπτοπ, κουτια κλπ κ μαλιστα στα κανονικα σκουπιδια κ οχι ανακυκλωση γιατι ειναι μακρια κ βαριεμαι..... Μπράβο φίλε μου, ο σταρχιδισμός σου είναι η κυρίαρχη ιδεολογία του παρόντος, του παρόντος γιατί όπως καταντάμε τον πλανήτη μέλλον δεν βλέπω να υπάρξει. Πάλη καλά που τα πετάς σε κάδο και δεν τα πετάς σε κάνα ρέμα. Το μέλλον μας; https://tvxs.gr/news/kosmos/apo-ton-eiriniko-kai-ton-atlantiko-ston-plastiko-okeano&dr=tvxsmrstvxs https://tvxs.gr/news/ellada/wwf-i-mesogeios-kindyneyei-na-metatrapei-se-plastiki-thalassa https://tvxs.gr/news/periballon/ta-plastika-poy-petame-kataligoyn-sto-stomaxi-mas Και επίσης επειδή διαγράψατε το νήμμα που δημιούργησα για την σύλληψη του Τζούλιαν Ασάντζ τέρμα η βόλτα μου στο φόρουμ, μαλακία μου που μπήκα στο φόρουμ του insomnia για συζητήσεις, άντε γεια. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2019 από avrakotos
Kenny McCormick Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Είχα δοκιμάσει το elementary OS και μου είχε αρέσει θυμίζει MAC και είναι αρκετά ελαφρύ.Είχα δοκιμάσει το elementary OS και μου είχε αρέσει θυμίζει MAC και είναι αρκετά ελαφρύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα