Προς το περιεχόμενο

[DDR3 RAM] Patriot 8GB 1600(2x4)@16 ευρώ/Patriot 16GB 2133(2x8) @32 ευρώ


eSATA

  

228 μέλη έχουν ψηφίσει

  1. 1. Παραγγειλατε;

    • Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" και εκανα παραγγελια
    • Ειδα εγκαιρα την "προσφορα" αλλα ΔΕΝ εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", αν την προλαβαινα θα εκανα παραγγελια
    • Δεν ειδα εγκαιρα την "προσφορα", και να την προλαβαινα ΔΕΝ θα εκανα παραγγελια


Προτεινόμενες αναρτήσεις

εγω πηρα τηλ τεταρτη κ τους ακουσα με πολυ κατανοηση

 

με διαβεβαιωσαν οτι θα επιστραφουν τα χρηματα μου στο paypal εντος ημερας αιντε δυο ημερων γιατι μαλλον δεν θα παραλαβω

 

κ το θεωρησα οκ οπως ειχαν τα πραγματα

 

αυριο ομως επειδη η ανοχη εχει κ τα ορια της θα μιλησουμε λιγο διαφορετικα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 491
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αφού δεν τιμολογηθηκε η παραγγελία πως τράβηξε τα χρήματα απο PayPal ,όπως κάνουν όλα τα ξένα site,ας μας δώσει μια απάντηση το site μιας και παρακολουθεί το forum .

 

Sent from my iPhone using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αφού δεν τιμολογηθηκε η παραγγελία πως τράβηξε τα χρήματα απο PayPal ,όπως κάνουν όλα τα ξένα site

 

http://www.insomnia.gr/topic/490584-ddr3-ram-patriot-8gb-16002x416-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8Epatriot-16gb-21332x8-32-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E/page-24?do=findComment&comment=52464442

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φρέσκο πράμα, μόλις τώρα:

 

 

Καλημέρα σας και καλό μήνα,

 
   Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την παραγγελία σας και να σας γνωρίσουμε τα ακόλουθα:
 
1. Η topsystems, είναι online shop, που εμπορεύεται προιόντα τα οποία προμηθεύεται όσο εγγύτερα στην "πηγή" είναι δυνατόν. Τα προιόντα μας δεν υπάρχουν στην αποθήκη μας στην Παλλήνη, αλλά από τη στιγμή που ο πελάτης τα παραγγείλει, με τη σειρά μας τα παραγγένουμε στον προμηθευτή, ώστε να διασφαλίζουμε τη βέλτιστη τιμή, η οποία συνήθως στα είδη μας είναι πτωτική.
 
2. Ο χρόνος παράδοσης αναφέρεται σε κάθε προιόν, λίγο κάτω από την τιμή. Ετσι, τα συγκεκριμένα προιόντα ανέφεραν στην ιστοσελίδα μας ως χρόνο παράδοσης "2-4 ημέρες" επικαλούμενοι την εμπειρία μας όσον αφορά το χρόνο παράδοσης, ενώ στο site σύγκρισης τιμών skroutz.gr "4-7 μέρες παράδοσης" για κάθε ενδεχόμενο καθυστέρησης, ώστε να μην διεξάγουμε αθέμιτο ανταγωνισμό στους συναδέλφους που συμμετέχουν σε αυτό. Μέσα στο χρονικό διάστημα αυτό, κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να φτάσει το προιόν έγκαιρα στα χέρια του πελάτη.
 
3. Ο τρόπος συναλλαγών που έχουμε επιλέξει είναι το Paypal, το οποίο διασφαλίζει την άμεση επιστροφή των χρεώσεων του πελάτη σε περίπτωση αδυναμίας ανταπόκρισης στην παράδοση, ή τυχόν επιθυμία του.
 
4. Τα προιόντα αυτά βρίσκονταν στην ιστοσελίδα μας πάνω από 2 μήνες, με ελάχιστες παραγγελίες. Τη στιγμή που άρχισαν να μας παραγγέλνονται με μορφή ασυνήθιστη, ελέγξαμε την τιμή του προιόντος στον προμηθευτή μας, και διαπιστώσαμε την ορθότητά της, πλην όμως την διαθεσιμότητα των 10-15 τεμαχίων που διέθετε αυτός, την πληροφορηθήκαμε την επόμενη εργάσιμη (Δευτέρα), με αποτέλεσμα να ξεκινήσουμε άμεσα την προσπάθεια επίλυσης του θέματος. Προς ενημέρωση, οι παραγγελίες που δεχθήκαμε μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο, ξεπερνουσαν αρκετά τα 400τεμάχια.
 
5. Τα προιόντα της ιστοσελίδας μας ενημερώνονται αυτόματα, βάση ισοτιμίας νομίσματος, εργοστασιακών αυξομειώσεων, και ασφαλώς διαθεσιμότητας. Παρόλα αυτά η ένδειξη διαθεσιμότητας, δεν μας δείχνει και την ποσότητα των προιόντων σε απόθεμα, στον προμηθευτή.
 
   Έχοντας πλέον σαφή εικόνα για την παράδοση των προιόντων a) Patriot Memory PSD38G1600K Patriot 8GB (2x4GB) Dual Channel Kit &  B) Patriot Memory PV316G213C1K Patriot 16GB (2x8GB) Dual Channel Kit, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την αδυναμία παράδοσής τους από την Patriot στον προμηθευτή μας, και συνεπώς την εξυπηρέτηση των παραγγελιών που μας έχετε κάνει.
 
   Η καθυστέρηση της απάντησης από τον προμηθευτή μας ο οποίος προσπάθησε όσο το δυνατόν να καλύψει τη ζήτηση σε συνεργασία με την Patriot, καθυστέρησε και τη δική μας απάντηση. Το προιόν αυτό όπως μας ανέφεραν, "έτυχε μιας ειδικής τιμής για να ξεστοκάρουν παραπάνω ποσότητα που έιχαν παράγει", και αυτός ήταν ο λόγος της αναστάτωσης που προκάλεσε.
 
   Θεωρούμε υποχρέωσή μας την έμπρακτη ανταπόκρισή μας στην αναστάτωση που τυχόν προκαλέσαμε, και για το λόγο αυτό, ξεκινάμε άμεσα τις παρακάτω ενέργειες:
 
α. Αν έχετε προχωρήσει στην πληρωμή μέσω Paypal, ξεκινάμε άμεσα την προβλεπόμενη διαδικασία επιστροφής (refund) 
 
β. Σε όλους όσους έχετε προχωρήσει στην παραγγελία των προιόντων είτε έχοντας πληρώσει, είτε όχι, αποστέλουμε με το παρόν email, μια εκπτωτική δωροεπιταγή με μορφή εκπτωτικού κωδικού, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι το τέλος του 2013, σε όλα μας τα προιόντα, ακόμα και αυτά που έχουμε την καλύτερη τιμή στο skroutz.gr. Έτσι εισάγοντας κατά την παραγγελία σας τον κωδικό DZX96UERO8, στο αντίστοιχο πεδίο, θα μειώσει κατά -5% την τιμή των προιόντων που έχετε επιλέξει.
 
   Στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνηση
 
Φιλικά
Top Systems
 

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάτι ενδιαφέρον που πρόσεξα (εκτός και αν χώρισαν τα mails σε πολλά group), έστειλαν σε 152 άτομα mail και οι παραγγελίες είχαν ξεπεράσει τα 400 τεμάχια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φρέσκο πράμα, μόλις τώρα:

 

Αναμενόμενο το μήνυμα, αλλά να βάλουν όλα τα 152 emails στο πεδίο "To:"; Το Bcc δεν το ξέρουν; -_-

 

Ούτε αυτά που αναφέρουν στους όρους χρήσης (παράγραφος "Προστασία Προσωπικών Δεδομένων") δεν μπορούν να τηρήσουν.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάτι ενδιαφέρον που πρόσεξα (εκτός και αν χώρισαν τα mails σε πολλά group), έστειλαν σε 152 άτομα mail και οι παραγγελίες είχαν ξεπεράσει τα 400 τεμάχια.

 

Κάποιοι μπορεί να έκαναν παραγγελία για περισσότερα κομμάτια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...