HamerZ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Γνωρίζει κανείς αν μπορώ, αφότου προσθέσω χρόνο σε ένα Whats'Up μου (Ανανέωση Χρόνου Ομιλίας - μέσω χρήσης του 697 100 1314 από σταθερό τηλέφωνο ...), να ενεργοποιήσω/επιλέξω πακέτο (πχ SMS100) μέσω internet ή μέσω άλλης/δεύτερης κάρτας μου σε αυτό το WhatsUp;πχ έχω αγοράσει χρόνο για την κάρτα1 (μέσω internet) και θέλω να της ενεργοποιήσω το SMS100 πακέτο για τον τρέχον μήνα. Υπάρχει τρόπος να το κάνω και αυτό μέσω internet ή με χρήση άλλης 2ης κάρτας/κινητού μου (πάντα από τον ίδιο παροχέα - Cosmote εδώ);Δεν κατάφερα να βρω online οδηγίες για το κατά πόσο κάτι τέτοιο είναι εφικτό.
parasaser Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 το 2ρο κινητό έχει οθόνη? αν έχει μπορείς να πάρεις το κωδικό του reloaded και να τον χρησιμοποιήσεις από μακριά όπως και η ανανέωση. αν δεν έχεις άμεση επαφή με το κινητό δεν μπορείς να ενεργοποιήσεις πακέτα σε whats up. δεν ξέρω από κατάστημα αν μπορεί να γίνει αλλά σίγουρα θα πρέπει να δείξεις κάποια ταυτότητα. το πρόβλημα αυτό λύνεται με wind f2g, μέσω ίντερνετ έχεις πλήρη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες.
HamerZ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Η κάρτα που θέλω να ανανεώσω είναι σε gps αυτοκινήτου και το 2ο πακέτο whatsup το έχω σε κινητό με android Σχετικά με τον κωδικό του reloaded θα πρέπει να βάλω αρχικά την sim του gps στο smartfone και μετά να ενεργοποιήσω το reloaded?
parasaser Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 λίγο δύσκολο αυτό με cosmote. αν έχεις 2ρο κινητό ότι πιο απλό ίσα ίσα για να κάνεις την δουλειά σου δες εδω
HamerZ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Ευχαριστώ, θα το κοιτάξω στο μαγαζί και με μια πρώτη ματιά μάλλον θα μου έρθει λουκούμι
HamerZ Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Τελικά το TWinSIΜ δεν θα βολέψει, οπότε θα δω για της wind f2g
morby Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Τελικά το TWinSIΜ δεν θα βολέψει, οπότε θα δω για της wind f2g Στην θέση σου δεν θα ασχολιόμουν καθόλου με το Whats Up,απευθείας F2G, δωρεάν λεπτά προς όλους + internet και καθάρισες
ariannaki85 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Τελικά το TWinSIΜ δεν θα βολέψει, οπότε θα δω για της wind f2g παρε αυτό να ξεμπερδεψεις-το καλύτερο καρτοκινητό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα