antonl Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Τελικά την αγόρασα. Η στήριξη της μέσης είναι πολύ καλή και η διάτρητη πλάτη κάνει δουλειά (δεν ιδρώνεις τόσο). Το αρνητικό είναι πως αν είσαι μετρίου+ αναστήματος παίζει να μην βρεις τόσο άνετο το κάθισμα. Οι μηροί δεν πατάνε ολόκληροι και παρότι δεν είναι κουραστικό, δεν είναι και όσο άνετη θα μπορούσε (πχ αν είχε κάποιο ίδιο μοντέλο με +10cm μήκος καθίσματος).
apple32 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Μόλις σήμερα την αγόρασαν και εγώ.Ειναι παρά πολύ αναπαυτικη και δεν έχω αρνητικα να πω.Την συτηνω σε όποιον θέλει μια καλή καρέκλα.Οσο για το ύψος που ανέφερε ο antonl,εγώ που είμαι ~1.75 ειναι ακριβώς και το κάθισμα και το μαξιλάρι πάνω.
traganeus Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 σήμερα την ξήλωσα γιατί πακετάριζα και ανακάλυψα ένα θέμα στην βάση της έχει σπάσει σε 2 σημεία. Όχι κάτι που θα βάλει σε κίνδυνο την λειτουργικότητά της, ακόμα και να φύγει εντελώς το μεταλλικό κομμάτι που έσπασε στις 2 πλευρές η βάση θα είναι 100% σταθερή. Θα δοκιμάσω να την φτιάξω με ηλεκτροκόληση μόλις πάω σπίτι να είναι σένια. μάλλον δεν είναι για πολλές δουλειές εκτός απο το να κάθεσαι στο γραφείο.... if you know what i mean! χαχαχαχαχα
ZAKKWYLDE Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Αυτή εδώ πως σας φαίνεται; Την έχει κανείς; http://www.plaisio.gr/special-catalog/Bundles/TV-stock/Set-Chair-PRO-007-and-asembly-of-chair.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα