John Rambo Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 καλησπερα σας εχω το εν λογω το οποιο το ειχα παρει απο μελος του insomnia rootαρισμενο.ολα μια χαρα.χθες εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και το κινητο κολλησε.επειδη εγω δε ξερω να το ξεκολλησω μπορει να το αναλαβει καποιος?σας ευχαριστω εκ των προτερων!
overpower Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Θα βρεις επιδημη εκδοση απο το ιντερνετ και θα την περασεις απο odin. Περισσοτερα εδω: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1424997
John Rambo Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δε ξερω να το κανω ειμαι ασχετος.υπαρχει καποιος που μπορει να το αναλαβει;
overpower Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μα πως να το αναλαβει? Δεν ειναι και κατι τραγικο. Κατεβαζεις την εκδοση που επιθυμεις, και αφου μπεις σε download mode (Vol down + Home + Power) το συνδεεις στον υπολογιστη αφου εχεις ηδη ανοιξει το odin.
John Rambo Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Σας εξηγω πως ειμαι ασχετος αυτα που μου λετε μου ακουγονται κινεζικα.δεν εχω καν υπολογιστη γι αυτο ζητω βοηθεια
kataramenos32 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 WOW νοτε 2 εχεις αλλα pc δεν εχεις???πολυ περιεργο αυτο ρε φιλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα