Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γεια σας παιδάκια! Μήπως γνωρίζετε κανα μεγάλο σουπερμαρκετ, στην Αθήνα; Όταν λέω μεγάλο εννοώ να έχει μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα που συνεπάγεται κάπως με μεγάλο κτίριο. Όχι macro και τέτοια, σουπερμαρκετ που μπορεις να αγοράσεις χωρίς κάρτα μέλους κτλ. Thanx!

Δημοσ.

Και άμα το πάρεις όλο ευθεία από εκεί που δείχνει η φωτογραφία, φτάνεις στην άλλη άκρη της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη, που είναι το εξίσου μεγάλο Carrefour :P (το οποίο βέβαια τελευταία δεν έχει τόσα πράγματα όσο παλιά, τουλάχιστον στην κατηγορία των ηλεκτρονικών, οικειακών συσκευών κλπ).

Δημοσ.

Εγώ η ειρωνία είναι ότι ήρθα από επαρχία στην Αθήνα, στο Παγκράτι συγκεκριμμένα, και εδώ έχει πολύ μικρότερα σουπερμάρκετ. :-D

Μεγάλα σουπερμάρκετ έχω δει προς τα έξω, Αργυρούπολη(Σκλαβενίτης νομίζω), Αιγάλεω/ Χαιδάρι(Δούκας). Πάντως αν αναζητάς 'ιδιαίτερα*' προϊόντα στην urban πλευρά της Αθήνας, τα καλύτερα σουπερμάρκετ είναι με διαφορά τα ΑΒ Βασιλόπουλος.

*στο χώρο του φαγητού/ ποτού, είναι π.χ. ο αποκλειστικός εισαγωγέας μερικών μπυρών/ cider

• Moderators
Δημοσ.

Μεγαλο Σκλαβενιτη εχει επισης και στα Ανω Πατησια (ή Νεα Χαλκηδονα, δεν ειμαι σιγουρος τι θεωρειται η συγκεκριμενη περιοχη).

Εντιτ: Ν. Χαλκηδονα http://www.stigmap.gr/search-sklavenitis-nea-chalkidona.php?keyword=%CE%A3%CE%BA%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CE%B5%CE%BD%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%82%20%CE%9D%CE%B5%CE%B1%20%CE%A7%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CE%B7%CE%B4%CF%8C%CE%BD%CE%B1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...