noob Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Είδατε ένα άγαλμα να στρίβει και το κάνατε θέμα ... τι να πω και εγώ που μια φορά είχα δει να στρίβει .... ο Βύντρα video or never happened
gigisoni Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Πωπω, δεν θα κοιμηθώ το βράδυ τώρα.... Τυχεράκηδες εκεί στην Ελλάδα, τι να πούμε κι εμείς που είμαστε πιο κοντά, αν αποφασίσει να βγει για τσάρκα η μούμια... Μαμααααααααααααα!!!!!!
bilakos10 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Είναι απάτη με σκοπό να διαφημιστεί η αποθήκη κλοπιμαίων-μουσείο Τεράστια κατάρα! Τους γαμ...σε τα πρέκια! Ανάγκασε τον φύλακα να γυρίσει το άγαλμα. Κανονική κατάρα θα ήταν να χέσει το άγαλμα τοξικά απόβλητα και να πεθάνουν όλοι οι επισκέπτες από ραδιενέργεια... 2
Captain Nemo Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Κανένας δικός μας κατά 'κει υπάρχει να πάει σε ειδική αποστολή να ερευνήσει ; Με ένα ανιχνευτή εκτοπλάσματος δεν θα αργήσει να βρει την πηγή του προβλήματος. 1
REDODIN7 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 ο φαραω ζει, 5000 χρονια μετα Τι μου θυμησες τωρα Πουτανα Konami γιατι εκλεισες το Yu-Gi-Oh online 3
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Ραγδαία αύξηση επισκεπτών σημειώθηκε στο μουσείο του Μάντσεστερ, ύστερα από βίντεο που έδειχνε το άγαλμα του Όσιρι να κινείται μόνο του! Η άνοδος αυτή της επισκεψιμότητας έφερε τα έσωδα του μουσείου στα ύψη! Ωραία διαφήμισηηη!
evabb Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Τι μου θυμησες τωρα Πουτανα Konami γιατι εκλεισες το Yu-Gi-Oh online μην στεναχωριεσαι για ολα υπαρχει λυση πατα εδω ygohellas.blogspot.com και κατεβασε 1
star12 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 ωρα να επενεβουν ο σαμ και ο ντιν .με τι ασχολουμαστε βραδιατικα μετα απο 2 πιτα γυρους
Captain Nemo Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Η δημοφιλής,λαοφιλής και προσφιλής έκφραση της καθημερινότητας μας <<Μά τον Όσιρι και μα τον Άπι>> τώρα αποκτά άλλη διάσταση 2
Phoenix7 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μην κουνηθει και κανενα Ελληνικο απο τα κλεμμενα λεω εγω Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App
Captain Nemo Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μην κουνηθει και κανενα Ελληνικο απο τα κλεμμενα λεω εγω Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App Τα δικά μας θα αρχίσουν να μουτζώνουν
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Εγω πιστέυω πάντως οτι υπάρχει στα αλήθεια η κατάρα. Εξάλλου άν αυτό προκλήθηκε απο τις δονήσεις του εδάφους δε θα έστριβε γύρω γυρω άλλα θα άλλαζε και μέρος
militarist Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Παιδιά δεν το καταλάβατε ακόμα ;;; Σηκώθηκε ο Φαραώ για να παει στην word ventures και να πιστοποίηση ότι δεν είναι πυραμίδα και ότι αυτό δουλεύει !!!!!!!!!!!!!!! Ε ρε γλέντια τώρα οι αντιπρόσωποι .... Τι άλλο θέλετε ρε για να σας πείσουμε ;;;;; Σειρά έχει ο Χριστός , ο αλλαχ και καμία δεκαριά ακόμα εμπειρογνώμονες που θα καταθέσουν ότι η εταιρία είναι η καλύτερη και θα γραφτούν γιατί θέλουν την θεϊκή BMW Αχάριστοι !!!!! 1
Apoll Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Καλά τι μλκς διαβάζω πρωί πρωί με τον καφέ. Ούτε η Daily Star δεν βάζει τέτοια, και οι μισοί το έχουν πιστέψει διαβάζοντάς το από το yahoo.gr χωρίς την αγγλική πηγή που προτοδημοσιεύτηκε. Φαραώ λέει ο ένας, Οσίρις ο άλλος. Άσχετα πράγματα μεταξύ τους. Κατάρες και κουραφέξαλα μυθοποιήσεις ενός δημοσιογράφου των αρχών του 1900. Που έβγαλε πεθαμένους (αρχαιολόγους) άτομα που έζησαν περισσότερο από αυτόν, και πέθαναν σε βαθιά γεράματα χωρίς προβλήματα υγείας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα