Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια

σκεφτομαι να αλλαξω το κινητο μου ( huawei u8650 ) με ενα καινουργιο που να εχει καλη ποιοτητα στης φωτογραφιες.το huawei u8650 ειναι ενα πολυ καλο κινητο,δεν εχει παρουσιασει το παραμικρο προβλημα στον 1 χρονο αλλα η φωτογραφιες του δεν ειναι καλες.πριν απο αυτο ειχα το nokia 6220 classic με φακο Carl Zeiss και εβγαζε απιστευτη ποιοτητα στης φωτογραφιες.κατι τετοιο ψαχνω και τωρα.

στα 100 το πολυ 150 ευρω μπορω να βρω κινητο με καλη ποιοτητα στης φωτογραφιες?

Δημοσ.

και τα 3 ειναι καλες περιπτωσεις,το Nokia N8 βεβαια με τετοιο φακο πρεπει να ειναι η κορυφη.το μονο που με κολλαει ειναι οτι ειναι μεταχειρισμενο και λογικα εκτος εγγυησεις.

Δημοσ.

Eιχα στην κατοχη μου Samsung Galaxy Note I , Samsung Galaxy Nexus ... και το Samsung Galaxy Note II που εχω τωρα ηταν ολα μεταχειρισμενα αλλα αριστα εξωτερικα και εσωτερικα!!Οποτε δες ολες τις πιθανοτητες και αποφασισε!

Δημοσ.

Κρατα το κινητο που εχεις και παρε φωτογραφικη μηχανη ρε φιλε.Με 60 ευρω παιρνεις 100 φορες καλυτερη καμερα απο αυτη που εχουν τα κινητα των 150 ευρω.

http://www.public.gr/product/sound-and-vision/fotografia-video/digital-compact-cameras/panasonic-lumix-dmc-s5eg-kit-sd-card-2x2gb-panasonic-dmc-s5eg-r-mayro/prod3311363pp/

Δημοσ.

εχω ρε φιλε την Canon SX 130 που ειναι δυναμη αλλα καποιες στιγμες θες να παρεις μια φωτο γρηγορα και δεν βαστας την ψηφιακη μηχανη μαζι.

• Like 1
Δημοσ.

To 6220 ειχε xenon flash, καλυτερες βραδυνες φωτο.

Οτι και να παρεις με led, ειδικα στο μετριοτατο budget που διαθετεις, θα εχεις χειροτερα αποτελεσματα.

Δημοσ.

για βραδυνες δεν με πολυενδιαφερει,στην δουλεια θελω να βγαζω.

ο κανονας για καθαρη φωτογραφια και βιντεο ειναι οτι χρειαζεται καλο φως.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...