Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδή ούτε και φέτος υπάρχουν χρήματα για διακοπές, το καλοκαίρι θα τη βγάλω θεσσαλονίκη.

θα θελα λοιπόν να βρω κάτι ευχάριστο να απασχοληθώ, (κάτι σε χόμπυ) και είπα να σας ρωτήσω μήπως έχετε καμιά καλή ιδέα.

Θα μ'ενδίεφερε πολύ να ξεκινήσω handball ή μπάσκετ, αλλά ο συνδυασμός, ενήλικη, αρχάρια και καλοκαίρι μάλλον δε θα μου βγει σε καλό.

Κάτι άκουσα για μια ομάδα "παιδιά σε δράση", ή κάπως έτσι τέλος πάντων, η οποία κάνει διάφορες δράσεις, όπως για παράδειγμα γυμνή ποδηλατοδρομία, γυμναστική σε πάρκα, κτλ

έλεγα να ξεκινήσω μαθήματα νοηματικής (τιμή 335€) αλλά τελικά βρήκα μια καλύτερη προσφορά, δωρεάν μαθήματα, τα οποία όμως ξεκινάνε οκτώβρη...

περιμένω προτάσεις....

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να πίνεις τσίπουρο στο μπαλκόνι σου με καλό μεζέ και κρύες μπύρες.  Τι στο διάλο σαλόνικα είσαι

ΥΓ τα λέμε τον Αύγουστο Σαλονικάρα (κ Χαλκιδική βεβαίως βεβαίως)

• Like 3
Δημοσ.

Κάτι άκουσα για μια ομάδα "παιδιά σε δράση", ή κάπως έτσι τέλος πάντων, η οποία κάνει διάφορες δράσεις, όπως για παράδειγμα γυμνή ποδηλατοδρομία

Αυτό να κάνεις!!! Αναμένουμε video.  :-)

• Like 8
Δημοσ.

επειδή ούτε και φέτος υπάρχουν χρήματα για διακοπές, το καλοκαίρι θα τη βγάλω θεσσαλονίκη.

θα θελα λοιπόν να βρω κάτι ευχάριστο να απασχοληθώ, (κάτι σε χόμπυ) και είπα να σας ρωτήσω μήπως έχετε καμιά καλή ιδέα.

Θα μ'ενδίεφερε πολύ να ξεκινήσω handball ή μπάσκετ, αλλά ο συνδυασμός, ενήλικη, αρχάρια και καλοκαίρι μάλλον δε θα μου βγει σε καλό.

Κάτι άκουσα για μια ομάδα "παιδιά σε δράση", ή κάπως έτσι τέλος πάντων, η οποία κάνει διάφορες δράσεις, όπως για παράδειγμα γυμνή ποδηλατοδρομία, γυμναστική σε πάρκα, κτλ

έλεγα να ξεκινήσω μαθήματα νοηματικής (τιμή 335€) αλλά τελικά βρήκα μια καλύτερη προσφορά, δωρεάν μαθήματα, τα οποία όμως ξεκινάνε οκτώβρη...

περιμένω προτάσεις....

Στείλε μια φώτο να σου πω αν κάνεις για το "άθλημα"...

• Like 2
Δημοσ.

Χαλκιδικη το τετραημερο εγινε χαμος..

Ως την Καλλικρατεια νομιζω μπορεις να πηγαινεις.. Ειδικα τωρα ανοιξαν πολυ ωραια μαγαζια...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Βρες ένα γκόμενο...

Μες τη ζέστη;

Δημοσ.

Ζωγραφική,

Παρε πηλό και ξεκίνα να .. πλάθεις .

χουμμμ

Ποδήλατο θα έλεγα , αλλα επειδή η Θεσσαλονίκη το Καλοκαίρι έχει την απαλεψιά της ζωής σου απο άποψη ζέστης + ΥΓΡΑΣΙΑΣ , οτιδήποτε υπαίθριο σε άσκηση , θα είναι μαρτύριο .

α

Στο Εθνικό ή το Ποσειδόνιο (αν δουλεύουν) για κολύμπι τις ώρες του κοινού ισως ;

• Like 1
Δημοσ.

thanks!!! αυτό το τελευταίο μου άρεσε ιδιαίτερα... απλά ψάχνω και για κάτι πιο ομαδικό.... να γνωρίσω άτομα, να μιλάω, μη με φάνε οι μοναξιές...

όσον αφορά αυτή τη δράση "παιδια σε δράση" την έχει κανείς ακουστά; δεν ξέρω πως ακριβως λέγεται για να τους βρω στο φουμπου και να συμμετέχω

ζωγραφική θέλω πάρα πολυ να αρχισω και πηλο... απλά δεν ξέρω αν γίνονται μαθήματα καλοκαιριάτικα

Δημοσ.

α , εγω πάντως δεν ασχολήθηκα με μαθήματα . 

Πήρα μολύβι , χαρτί , πηλό και ξεκίνησα .. και οτι κάτσει 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...