Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

επειδή ούτε και φέτος υπάρχουν χρήματα για διακοπές, το καλοκαίρι θα τη βγάλω θεσσαλονίκη.

έλεγα να ξεκινήσω μαθήματα νοηματικής (τιμή 335€) αλλά τελικά βρήκα μια καλύτερη προσφορά, δωρεάν μαθήματα, τα οποία όμως ξεκινάνε οκτώβρη...

Μας έχεις μπερδέψει λίγο. Μια χαρά θα πήγαινες με 350 ευρώ διακοπές για μερικές μέρες.

Καλοκαιριάτικα τι κόσμο θα γνωρίσεις; Θα πηγαίνεις Σάββατο πρωί για κολύμβηση στο Ποσειδώνιο την στιγμή που θα έχει αδειάσει όλη η πόλη;

Χόμπι υπάρχουν άπειρα, ο καθένας όμως έχει διαφορετικά ενδιαφέροντα. Τένις, ζωγραφική, χορός... η λίστα είναι ατελείωτη.

Δημοσ.

Μας έχεις μπερδέψει λίγο. Μια χαρά θα πήγαινες με 350 ευρώ διακοπές για μερικές μέρες.

Καλοκαιριάτικα τι κόσμο θα γνωρίσεις; Θα πηγαίνεις Σάββατο πρωί για κολύμβηση στο Ποσειδώνιο την στιγμή που θα έχει αδειάσει όλη η πόλη;

Χόμπι υπάρχουν άπειρα, ο καθένας όμως έχει διαφορετικά ενδιαφέροντα. Τένις, ζωγραφική, χορός... η λίστα είναι ατελείωτη.

ναι μόνο που τη  νοηματική τη χρειάζομαι ενδεχομένως στο επάγγελμά μου, ή τέλος πάντων θα μου προσφέρει μόρια για το ΑΣΕΠ.

Όλα αυτά μ'αρέσουν που ανέφερες, το θέμα είναι αν γνωρίζετε να γίνονται μαθήματα καλοκαιριατικα...

θα κοιτάξω φυσικά και μόνη μου, αλλά χτες που πληκτρολόγηση handball δε μου έβγαλε κάτι ιδιαίτερο... ούτε καν για το χειμώνα και είπα να σας ρωτήσω... γιατί ως γνωστόν ρωτώντας μένεις στην πόλη

Ετών κούκλα μου ;

νεαρή γυναίκα....

Δημοσ.

Πανε στον δημο και πες προσφερομαι να δουλεψω εθελοντικα..

Καπου θα σε χωσουν..

@politis1975 : Παρτο αλλιως θα βρεις .. Τι το περασαμε εδω.. American bar....

• Like 1
Δημοσ.

Ενας φιλος μου που ασχολειτε με πολεμικες τεχνες μου ειπε οτι εχει δωρεαν μαθηματα ninjuju .Αν ενδιαφερεσε πες μου να τον ρωτησω και να σου πω.

• Like 1
Δημοσ.

Πανε στον δημο και πες προσφερομαι να δουλεψω εθελοντικα.. <br><br>

Καπου θα σε χωσουν.. <br><br>

@politis1975 : Παρτο αλλιως θα βρεις .. Τι το περασαμε εδω.. American bar....

Χαχα σιγα φίλε τρόμαξα ;)

Αποστολή από Galaxy S 3 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...