The_Judas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 επειδή ούτε και φέτος υπάρχουν χρήματα για διακοπές, το καλοκαίρι θα τη βγάλω θεσσαλονίκη. έλεγα να ξεκινήσω μαθήματα νοηματικής (τιμή 335€) αλλά τελικά βρήκα μια καλύτερη προσφορά, δωρεάν μαθήματα, τα οποία όμως ξεκινάνε οκτώβρη... Μας έχεις μπερδέψει λίγο. Μια χαρά θα πήγαινες με 350 ευρώ διακοπές για μερικές μέρες. Καλοκαιριάτικα τι κόσμο θα γνωρίσεις; Θα πηγαίνεις Σάββατο πρωί για κολύμβηση στο Ποσειδώνιο την στιγμή που θα έχει αδειάσει όλη η πόλη; Χόμπι υπάρχουν άπειρα, ο καθένας όμως έχει διαφορετικά ενδιαφέροντα. Τένις, ζωγραφική, χορός... η λίστα είναι ατελείωτη.
stavi Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μας έχεις μπερδέψει λίγο. Μια χαρά θα πήγαινες με 350 ευρώ διακοπές για μερικές μέρες. Καλοκαιριάτικα τι κόσμο θα γνωρίσεις; Θα πηγαίνεις Σάββατο πρωί για κολύμβηση στο Ποσειδώνιο την στιγμή που θα έχει αδειάσει όλη η πόλη; Χόμπι υπάρχουν άπειρα, ο καθένας όμως έχει διαφορετικά ενδιαφέροντα. Τένις, ζωγραφική, χορός... η λίστα είναι ατελείωτη. ναι μόνο που τη νοηματική τη χρειάζομαι ενδεχομένως στο επάγγελμά μου, ή τέλος πάντων θα μου προσφέρει μόρια για το ΑΣΕΠ. Όλα αυτά μ'αρέσουν που ανέφερες, το θέμα είναι αν γνωρίζετε να γίνονται μαθήματα καλοκαιριατικα... θα κοιτάξω φυσικά και μόνη μου, αλλά χτες που πληκτρολόγηση handball δε μου έβγαλε κάτι ιδιαίτερο... ούτε καν για το χειμώνα και είπα να σας ρωτήσω... γιατί ως γνωστόν ρωτώντας μένεις στην πόλη Ετών κούκλα μου ; νεαρή γυναίκα....
Politis1975 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Νεαρη γυναίκα Μάλιστα. ...ελα πριβε να σου πω την λυση. 3
caution Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 ^ Αυτοί. ΑΥΤΟΙ είναι οι άντρες που θέλω να μοιάσω όταν μεγαλώσω! 14
Liverpool89 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Πανε στον δημο και πες προσφερομαι να δουλεψω εθελοντικα.. Καπου θα σε χωσουν.. @politis1975 : Παρτο αλλιως θα βρεις .. Τι το περασαμε εδω.. American bar.... 1
salonika91 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Ενας φιλος μου που ασχολειτε με πολεμικες τεχνες μου ειπε οτι εχει δωρεαν μαθηματα ninjuju .Αν ενδιαφερεσε πες μου να τον ρωτησω και να σου πω. 1
Politis1975 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Πανε στον δημο και πες προσφερομαι να δουλεψω εθελοντικα.. <br><br> Καπου θα σε χωσουν.. <br><br> @politis1975 : Παρτο αλλιως θα βρεις .. Τι το περασαμε εδω.. American bar.... Χαχα σιγα φίλε τρόμαξα Αποστολή από Galaxy S 3 με τη χρήση Insomnia App
Mirlogria Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Tennis ρε,θα σφίξεις κι είναι και τζάμπα... 1
Orpheas1992 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Χαχα σιγα φίλε τρόμαξα Αποστολή από Galaxy S 3 με τη χρήση Insomnia App
g_alkis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 θες να σε ζωγραφίσω? Αμέ. Θα φέρω και πινέλο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα