Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμέ. Θα φέρω και πινέλο.

Αμέ;;;; ΑΜΕ;;;;;;       :mellow:

Υπάρχει άνθρωπος-άντρας που χρησιμοποιεί αυτη την λέξη;;

• Like 1
  • Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

thanks!!! αυτό το τελευταίο μου άρεσε ιδιαίτερα... απλά ψάχνω και για κάτι πιο ομαδικό.... να γνωρίσω άτομα, να μιλάω, μη με φάνε οι μοναξιές...

όσον αφορά αυτή τη δράση "παιδια σε δράση" την έχει κανείς ακουστά; δεν ξέρω πως ακριβως λέγεται για να τους βρω στο φουμπου και να συμμετέχω

ζωγραφική θέλω πάρα πολυ να αρχισω και πηλο... απλά δεν ξέρω αν γίνονται μαθήματα καλοκαιριάτικα

χμμμμ να δεις πως το λενε, πως το λενε... Α ναι!!!

• Like 4
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ψάξε για την ομάδα των "Πολύχρομων" στο Facebook, ελπίζω να είναι ενεργοί ακόμα. Επίσης, υπάρχουν και οι "Ποδηλάτες Θεσσαλονίκης". (και οι δύο ομάδες είναι για ποδηλάτες)

Έχω ένα γνωστό στα "Παιδιά εν δράση", αν σε ενδιαφέρει στείλε PM να σου δώσω το κινητό του για να μάθεις περισσότερα.

Δημοσ.

ωραία!! λοίπον μου προτείνατε διάφορες εναλλακτικές.... και είμαι σε φάση να τις μελετήσω....

το πολύχρωμο δεν το βρήκα στο φουμπού....τα παιδιά σε δράση με ενδιαφέρουν.... θα κοιτάξω αρχικά λίγο μόνη μου για δραστηριότητες τους, αν και έτσι μια γρήγορη ματιά που έριξα δεν ειδα να έχει τώρα κάτι, για το σεπτέμβρη λέει στο καμπινγκ που φαίνεται ενδιαφέρον αλλά δεν ξέρω για τί ηλικίες μιλάει...

το σκάκι... καλά θα ήταν να μάθαινα αλλα είμαι άσχετη πρέπει να γραφτώ στη λέσχη "σκάκι για βλάκες"

το τένις κι αυτό καλή φάση αλλά θέλει ρακέτα και παρτενερ...

το άλλο με το λινουξ τί φάση είναι ρε παιδιά;;; καλά θα ήταν να ήξερα και περισσότερα πάνω στους υπολογιστές.....

τι σκάτα ξέρω να κάνω τέλος πάντων?????

Δημοσ.

Κουνα το καλαμακι του φραπε για ενα 3ωρο την ημερα σε 2 διαφορετικες καφετεριες , το βραδακυ βεραντουλα με μπυρα ή αβανα και περναει το καλοκαιρι νερο .

• Like 1
Δημοσ.

προσπαθώ να αποφύγω αυτήν την εκδοχή.....

tr3quar... Πώς σε λένε τελος πάντων έχει πμ...

αν μπορείς να μου πεις περισσότερα για το λινκ που μου στειλες Pleeeeeeeeeeeeeease

Δημοσ.

το τένις κι αυτό καλή φάση αλλά θέλει ρακέτα και παρτενερ...

Μωρέ όρεξη να υπάρχει και ο παρτενέρ βρίσκεται.. Και η ρακέτα.

• Like 1
Δημοσ.

δύσκολο είναι το τένις, πρέπει να έχεις διάθεση να γελοιοποιηθείς.... αν και γω το χω αυτό, το χω :-)

εγώ λέω να μαζευτουμε να πάμε σαυτό το κονφερενς του λινουξ

τί λετε;

άντε ρε, τι  νερτζ ειστε τέλος πάντων;;;

Δημοσ.

Nα μαζευτούμε να πάτε. :lol:  Εγώ λέω τέννις.Σιγά το δύσκολο και γαμώ τις φάσεις είναι.Πάνω από 1,50 δεν είσαι?Κάτω από 70 κιλά δεν είσαι?Μια χαρά τότε,λίγη εξάσκηση και τύφλα να 'χει η Σαράποβα.

Δημοσ.

Nα μαζευτούμε να πάτε. :lol:  Εγώ λέω τέννις.Σιγά το δύσκολο και γαμώ τις φάσεις είναι.Πάνω από 1,50 δεν είσαι?Κάτω από 70 κιλά δεν είσαι?Μια χαρά τότε,λίγη εξάσκηση και τύφλα να 'χει η Σαράποβα.

καλά πάμε για τέννις

Δημοσ.

Εγώ έχοντας τον ίδιο προβληματισμό με την topic starter το ριξα στην γυμναστική.
Και περνάς την ώρα σου και κάνεις καλό στον ευατό σου. Απλά λόγω ζέστης πας αργά το απόγευμα.
Αλλά κι ότι άλλο να κάνεις η ζέστη είναι ένα θέμα.

• Like 1
Δημοσ.

βρες γκομενο να σε πηγαινει θαλασσα.ζαχαρη θα το περασεις το καλοκαιρι.και αν ειναι απλας μπορει να σε παει και διακοπες σε κανα νησακι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...