Timonkaipumpa Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Επομένως για σένα κάθε παράπλευρη ομαδική δραστηριότητα στην ζωή είναι η ατέρμονη προσπάθεια ανεύρεσης γκομενακίου ή γκόμενου και τα hobbies είναι μόνο αυτά που γίνονται ατομικά. Ξανασκέψου το. Όσο για την πιάτσα με τέτοια άκυρα κηρύγματα όχι μονο δεν φτιάχνει αλλά καταστρέφεται συθέμελα. Ε και μάλλον ας μην γαμάμε άλλο το thread που είχε συγκεκριμένο ερώτημα. Εάν διάβαζες έστω 3ς γραμμές παραπάνω από κάποιο από τα μηνύματά μου δεν θα τα έγραφες αυτά... πόσο μάλλον δε ως συμπεράσματα ("Επομένως"). Δεν ξέρω τι συνηθίζεις να κάνεις εν γένει, αλλά είναι κάπως να το "παίζεις" ότι κατάλαβες κάτι και έβγαλες και συμπέρασμα ενώ αφενός το συμπέρασμά σου έχει αποκλειστεί από τα ήδη γραφόμενα και αφετέρου είναι πέρα ως πέρα άκυρο. Και την αδυναμία σου να καταλάβεις και να συμπεράνεις σωστά δείχνεις αλλά και την έλλειψη σοβαρότητας απέναντι στον εαυτό σου επειδή δεν διάβασες αυτό για το οποίο έκατσες να συμπεράνεις. Επίσης, δείξε μου που έγινε κήρυγμα. Ακόμα, εάν σε έκαιγε το thread δεν θα έκανες ερώτηση πάνω στο "ήδη άκυρο". Θα ήθελα να πιστέψω πως τέτοιες παιδαριώδεις λογικές (όπως αυτή που επιδεικνύεις στο post σου) συνάδουν με την ηλικία σου. Αλλιώς, πραγματικά λυπάμαι και θα σε συμβούλευα, φιλικά, να αρχίζεις να σκέφτεσαι πιο σοβαρές λογικές "τακτικές".
funbreaker Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 You are a funbreaker, aren't you XD ε άλλος είναι fanbreaker άλλος balls' breaker κτλ Τιμόν είμαι ένα ανώριμο σκουλίκι, συνέχισε τους αγώνες σου. 1
Timonkaipumpa Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 ε άλλος είναι fanbreaker άλλος balls' breaker κτλ Τιμόν είμαι ένα ανώριμο σκουλίκι, συνέχισε τους αγώνες σου. Μην είσαι τόσο σκληρός με τον εαυτό σου.... Πάντως, πάλι καλά που δεν θες να "μαμάς άλλο το thread". Ίσως αυτό σου δώσει ένα πρώτο κίνητρο για να συνεχίσεις τις προσπαθείς αυτοβελτίωσης.
viper2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 ε άλλος είναι fanbreaker άλλος balls' breaker κτλ Τιμόν είμαι ένα ανώριμο σκουλίκι, συνέχισε τους αγώνες σου. Truuuue
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα