Frenzakias Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Γεια σε όλους. Μου έδωσαν ένα Laptop -Toshiba Satellite A100-233- το οποίο ενώ παίρνει κανονικά ρεύμα η οθόνη του παραμένει κλειστή και δεν εμφανίζει τίποτα. Έχω δοκιμάσει: Άνοιγμα - καθάρισμα - έλεγχος καλωδίων. Αφαίρεση μπαταρίας - πάτημα power button για 30+ δευτερόλεπτα - ξανά μπαταρία και ρεύμα. Σύνδεσή του σε άλλη οθόνη. Δοκιμή άλλης ram. Δοκιμή άλλου φορτιστή. Το περίεργο είναι ότι πριν μου το δώσουν άνοιξε μια φορά αλλά την επόμενη που πήγα να το ανοίξω τίποτα. Παρακαλώ τα φώτα σας.
coolerman Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 αν δοκίμασες σε εξωτερική οθόνη απο vga του λάπτοπ και δεν δείχνει τπτ,έχει πρόβλημα η κάρτα γραφικών
Frenzakias Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Αν είναι η κάρτα γραφικών δεν θα εμφάνιζε τα στοιχεία του bios και μετά να τα έδειχνε μαύρα?
coolerman Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Αν είναι η κάρτα γραφικών δεν θα εμφάνιζε τα στοιχεία του bios και μετά να τα έδειχνε μαύρα? αν ρίξεις φώς μέσα στην οθόνη βλέπεις είδωλα;H είναι σκοτάδi/πίσσα;; δεν δείχνει τπτ αν υπάρχει πρόβλημα με την κάρτα, δουλεύει το λάπτοπ αλλά δεν δείχνει τπτ στην οθόνη.
Frenzakias Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Σκοτάδi/πίσσα και όταν ρίχνω το φως. Άρα κάρτα γραφικών ε? Πόσο περίπου θα μου κοστίσει να την αλλάξω και πάνω απ' όλα με συμφέρει για ένα τόσο παλιό λάπτοπ? Αυτό ειναι:http://www.toshiba-greece.com/discontinued-products/satellite-a100-233/
coolerman Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Σκοτάδi/πίσσα και όταν ρίχνω το φως. Άρα κάρτα γραφικών ε? Πόσο περίπου θα μου κοστίσει να την αλλάξω και πάνω απ' όλα με συμφέρει για ένα τόσο παλιό λάπτοπ? Αυτό ειναι: http://www.toshiba-greece.com/discontinued-products/satellite-a100-233/ κοίτα αν κάνεις Reballing ναι μεν θα το φτιάξεις αλλά θα πάει πολύ ψηλά 150/200 ευρώ αγορά μητρικής πηγαίνει απο ebay 50/60 ευρώ.π.χ αυτή σύμφωνα με αυτό είναι συμβατή αλλά πρέπει να το λύσεις για να δείς το part number τις μητρικής. και υπάρχει και ο φθηνός τρόπος ψησίματος που την τοποθετούν σε φούρνους και την κάνουν "καλά" για λίγο καιρό. και το καμινέτο/θερμοπίστολο που είναι ενα απο τα ίδια με του φούρνου τα αποτελέσματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα