Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!

Φέτος έδωσα για δεύτερη φορά εξετάσεις και έβγαλα 13.404, με κατέστρεψαν τα μαθ Κατ , σκέφτομαι να πάω σε αυτή την σχολή τι λέτε ;;; ήθελα για βόλο αλλά τα 15.110 δεν γίνονται 13.404 οποτε βλέπω Σαμο..

Διάβασα πολλά αλλά ειναι λιγο παλια...2009 ξέρω γω... τι λέτε αξίζει ;; έχουν αλλάξει τα πράγματα...;;

Ευχαριστώ Πολύ !

Δημοσ.

δύσκολα ειναι, οχι τόσο ως σχολή (που ειναι παρόλα αυτά απαιτητηική) όσο σα διαμονή... Εχω μείνει σε πολύ μεγαλύτερα καθώς και μικρότερα αλλα φουλ κοσμοπολίτικα νησία και μπορώ να σου διαβεβαιώσω οτι θα πέσει απειρη πίκρα το χειμώνα στη σαμο...

Κυκλοφορούσε οταν ήμουν στο πανεπιστήμιο μια φήμη (γιατι και εγω στο Αιγαίου ήμουν) ότι στη Σάμο βγαίνουν με πυτζάμες και παντόφλες το χειμώνα (αλλα σου λεω ξεκαθαρα δε ξερω αν ισχύει)!

Τέλος, να σου εφιστήσω την προσοχή ότι ενω ειναι 5ετους φοίτησης και λεει "μηχανικός" δεν ειναι ακόμα επίσημα μηχανικοι καθώς δεν εχει ιδρυθεί ακομα η πολυτεχνική σχολή στο Αιγαίου...

Δημοσ.

Εγώ θα σου πω τι έχω ακούσει απο φίλους και τι ξέρω απο όσο είχα ψάξει έναν καιρό. Στο Αιγαίου είμαι και εγώ στην Χίο.

Είναι το μόνο τμήμα Μηχανικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου που είναι αναγνωρισμένο και με αντιστοιχίες "Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών & Πληροφορικής» του Πανεπιστημίου Πατρών, «Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών» του Πολυτεχνείου Κρήτης, «Μηχανικών Πληροφοριακών & Επικοινωνιακών Συστημάτων» του Πανεπιστημίου Αιγαίου, «Μηχανικών Η/Υ Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και «Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών» του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας."

Είναι αρκετά δύσκολο τμήμα. Τώρα απο ζωή τα πράγματα θα είναι λίγο περίεργα στην αρχή να ξέρεις. Ειδικά αν είσαι απο καμια Αθήνα. Χειμώνα στα νησιά είναι λίγο θεματάκι, αλλα αν το αποδεχθείς και βρεις καλή παρέα δεν θα έχεις πρόβλημα. Τα μαγαζιά θα είναι λίγα που θα βγαίνεις, αλλα αυτό θα βγεί σε καλό γιατί θα δικτυωθείς και θα κάνεις γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν στην τσέπη σου :P Απο άνοιξη και μετά είναι 1000% καλύτερα και ειδικά εξεταστική Ιουνίου θα έχεις θέμα, δεν θα πατας καθόλου αχχαχαχα. Απο εγκαταστάσεις πανεπιστημίου μην περιμένεις τίποτα τρελά πράγματα είναι λίγο θεματάκι αλλα δεν παίζει ρόλο...

Αυτά στα λέω απο προσωπική εμπειρία και απο ότι έχω ακούσει απο 2 φίλους μου Σαμιώτες. Ίδια φάση είναι και Χίο, πρώτο έτος ήμουν 2 εβδομάδες σπίτι μου 1 εβδομάδα Χίο και τώρα που ήρθε η ώρα να φύγω δεν θέλω να ξενοικιάσω με τίποτα. Έχω 3,5 μήνες σερί τώρα και δεν χορταίνω. Πήγαινε και προσπάθησε να βρείς παρέα αμέσως και μην σε πάρει απο κάτω αν σου φανεί δύσκολη η ζωή στην αρχή. Σε λίγο καιρό θα βγαίνεις και θα ξέρεις όλο τον κόσμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...