Metaksas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Παιδιά καλημέρα σημερα μου ήρθε το κινητό από το eshop και διαπίστωσα ότι στις ρυθμίσεις δεν βγάζει καν επιλογή για 4g ενώ διάβασα ότι το κινητό ειναι 4g μήπως ειναι κλειδωμένο; η ελατωματικο;
Metaksas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Είδα στις πληροφορίες ότι λέει t mobile pl, Πολονεζικα μεταχειρισμένα πουλάει για καινούργια το eshop? Μπορώ να κανω καταγγελεια κάπου για αυτο;
nikoskon Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Παιδιά καλημέρα σημερα μου ήρθε το κινητό από το eshop και διαπίστωσα ότι στις ρυθμίσεις δεν βγάζει καν επιλογή για 4g ενώ διάβασα ότι το κινητό ειναι 4g μήπως ειναι κλειδωμένο; η ελατωματικο; Λογικά 1η Ιουλίου θα σου έρθει update από την Nokia για την ενεργοποίηση του 4G. Save the date... Sent from my iPhone
Metaksas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 ΟΚ θα κανω υπομονη μεχρι τοτε, Υπάρχει τρόπος να ξεκλειδωθεί εντελως;αν γινεται να ξαναπεράσω κάπως το ελληνικό λογισμικό γ να ξεφορτωθώ και το splash screen της t-mobile;
nikoskon Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 <p>ΟΚ θα κανω υπομονη μεχρι τοτε, <span style="color:rgb(7,19,46);font-family:Verdana, Geneva, Tahoma, sans-serif;font-size:12px;">Υπάρχει τρόπος να ξεκλειδωθεί εντελως;αν γινεται να ξαναπεράσω κάπως το ελληνικό λογισμικό γ να ξεφορτωθώ και το splash screen της t-mobile;</span></p> Καταφανώς είναι παραεισαγωγή. Για το αν θα υπάρχει διακόπτης 4G, δεν έχει σχέση αν έχεις ενεργοποιημένη υπηρεσία 4G από τον πάροχό σου. 1 Ιουλίου, 99% θα γίνουν roll out οι ρυθμίσεις για ενεργοποίηση 4G στα 820/920. Οπότε μάλλον συμπεριλαμβάνεται και το δικό σου και ας είναι branded. Sent from my iPhone
Metaksas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Καταφανώς είναι παραεισαγωγή. Για το αν θα υπάρχει διακόπτης 4G, δεν έχει σχέση αν έχεις ενεργοποιημένη υπηρεσία 4G από τον πάροχό σου. 1 Ιουλίου, 99% θα γίνουν roll out οι ρυθμίσεις για ενεργοποίηση 4G στα 820/920. Οπότε μάλλον συμπεριλαμβάνεται και το δικό σου και ας είναι branded. Sent from my iPhone αν το παω σε καποιο nokia care να μου περασουν ελληνικο firmware ειναι εφικτο κατι τετοιο? επειδη το κινητο ειναι unbranded απο την t-mobile της πολωνιας.
nikoskon Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 αν το παω σε καποιο nokia care να μου περασουν ελληνικο firmware ειναι εφικτο κατι τετοιο? επειδη το κινητο ειναι unbranded απο την t-mobile της πολωνιας. Δυστυχώς δεν ξέρω να σου απαντήσω, γιατί δεν ξέρω αν εκτός από το OS υπάρχουν και αλλαγές στο hardware. Λέγοντας hardware δεν εννοώ τα "mainstream" parts που όλοι βλέπουμε στο gsmarena αλλά γενικά ο,τιδήποτε αφορά το hardware του τηλεφώνου σου. Θα περίμενα την 1η Ιουλίου που τουλάχιστον ισχύει 100% για τα Ευρωπαϊκά 820/920 και βλέπουμε... By the way σε ποιόν πάροχο είσαι; Σε ρωτάω γιατί ουσιαστικά το rollout θα γίνει από τους παρόχους σε συνεννόηση με την NOKIA.
Metaksas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Αν εννοείς τον παροχο που ήταν branded,στις πληροφορίες λέει t-mobile pl, αλλα τώρα το λειτουργώ με cosmote.
sisifosgm Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 14/7 και ακόμα τίποτα για το δικό μου ( RM 825 απο ουγγαρία ) ξέρουμε τίποτα; Να ψάξω για firmware της κοσμοτε ή κάτι άλλο ; Το λυπάμαι να το χαλάσω, καινουριο κινητό ...
nikoskon Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 14/7 και ακόμα τίποτα για το δικό μου ( RM 825 απο ουγγαρία ) ξέρουμε τίποτα; Να ψάξω για firmware της κοσμοτε ή κάτι άλλο ; Το λυπάμαι να το χαλάσω, καινουριο κινητό ... Να επικοινωνήσεις με NOKIA γιατί το carrier update έχει ήδη έρθει. Επίσης δεν ξέρω αν υπάρχει διαφοροποίηση στην κλάση του δέκτη 4G. Anyway, μίλα με ΝΟΚΙΑ πρώτα και βλέπεις. Επίσης, επιβεβαίωσε από την Cosmote πως αφενός μεν έχει 4G δυνατότητα στην γραμμή τηλεφώνου σου και αφετέρου δε να σε ενημερώσουν για το αν έχουν ξεκινήσει το rollout που λέγαμε.
nikos1965 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 φίλε μου έχω πάρει και εγώ πριν 10 μέρες το 920 στις επιλογές δικτιου έχει 2g 3g και 4g και άπλα επιλεγείς τι θες ..τουλάχιστον για μένα είναι τόσο απλό και πιστεύω ότι και στο δικό σου θα είναι το ίδιο αφού έχουν το ίδιο λειτουργικό !
sisifosgm Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Στο κεντρο εξ. πελατων της κοσμοτε μου είπαν να μιλήσω με νοκια γιατί είναι δικό τους θέμα της αναβάθμισης. Στη νοκια ελλαδας στο facebook απο οτι καταλαβα δεν ξέρανε ( φανταζομαι θα απαντάνε αυτοί που διαχειρίζονται την σελιδα που θα είναι για μάρκετιγκ ) Οπότε θα παω σε ενα νοκια σεντερ να δουμε Απλά δεν εχω καταλάβει αν αυτό έχει σχέση με το λειτουργικό ή με firmware-rom της συσκευής. Παντως δεν μ έχει βγάλει τίποτα για αναβαθμιση ουτε μόνο του ούτε απο την ενημερωση συσκευής στα settings. Θα δω και στο νοκια updater for retail αν και νομιζω οτι έχει σχεση μόνο με το λειτουργικό. Θα το πάω αύριο στην νοκια να δούμε.Ευχαριστώ παιδιά. Ναι Νικο εμένα σε αυτην την επιλογή έχει μόνο 2g & 3G και παρόλο που έχει 4G δυνατότητα δεν έχει έρθει 4G enabled και χρειάζεται κάποιου είδους update για να ενεργοποιηθεί. Τωρα δεν ξέρω τι ρόλο παίζει που είναι εισαγωγής απο Ουγγαρία.. Θα δουμε
nikoskon Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Λειτουργικό = firmware = ROM Μπορεί πχ η Ουγγαρία να μην έχει πάροχο που υποστηρίζει 4G, ή να έχει μεν αλλά να μην το εκπέμπει στο κανάλι που εκπέμπεται το 4G στην Ελλάδα. Στην πρώτη περίπτωση, εφόσον η συσκευή σου είναι προορισμένη για πώληση στην Ουγγαρία, μπορεί να μην λάβεις ποτέ carrier λόγω χώρας. Στην δεύτερη περίπτωση, μπορεί να λάβεις μεν αλλά τελικά, παρόλο που θα υπάρχει ο διακόπτης, δεν θα πιάνεις ποτέ σήμα. Αυτά είναι τα άσχημα του localization.
nikos1965 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 τότε φίλε μου να το δώσεις πίσω στο eshop και να ζητήσεις τα χρήματα σου ...γιατί πουθενά δεν λέει ότι είναι για άλλη χώρα και άπλα το έκαναν καβαντζα και το πουλάνε εδώ με περιορισμούς !! και να αγοράσεις ένα στην ίδια τιμή από το skroytz !!αν και όπως είναι τώρα με 40 ευρώ παραπάνω παίρνεις το 920
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα