Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά θα παω απο νοκια και θα δούμε. Εχω βρει και firmware ths cosmote απο navifirm και εχω ακουσει οτι δουλεύει και άνοιξε τον διακόπτη.. Βλεποντας και κάνοντας B)

Δημοσ.

Στη νοκια μου είπανε οτι δεν έχει έρθει ακόμα το update και να περιμένω. Πως γίνεται ομως σε κάποιους να δουλευει και σε άλλους οχι ; :-(

Δημοσ.

Στη νοκια μου είπανε οτι δεν έχει έρθει ακόμα το update και να περιμένω. Πως γίνεται ομως σε κάποιους να δουλευει και σε άλλους οχι ; :-(

Αυτό δεν είπαμε πριν;

Δεν είναι όλα τα 820 ίδια.

Άλλα φτιάχτηκαν (λογισμικό) για να πωλούνται(άρα και να λειτουργούν) στην Γεωργία και άλλα φτιάχτηκαν για πωλούνται στην Βόρεια Καρολίνα.

Δημοσ.

Ναι αλλά αυτο το είπε χωρις να της πω οτι δεν είναι ελληνικό. Δεν το κοίταξε απλά μου είπε οτι ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθεί ( μετά πήρε και τηλέφωνο να ρωτήσει )  Άρα αν δεν λειτουργούν ουτε τα ελληνικά θα πρέπει να βγει update που να το ξεκλειδώνει γενικά. Αρα σε αυτους που δουλεύει θα πρεπει το εχουν πάρει απο χώρα που είχε ενεργοποιημένο 4G ; Δηλαδή τα περισσότερα το έχουν ή όχι ;

Δημοσ.

εγω εβαλα το firmware της cosmote και βρηκα την υγεια μ :) το ειχα παει στην νοκια και μ ελεγαν δν μπορουσαν να βαλουν αλλο εκτος το πολλωνικο.

Δημοσ.

Τελικά και εγω αυτό έκανα και είναι τέλειο. Δεν ξερω σε 1-2 μήνες που θα έρθουν τα updates αν θα βγουν μόνα τους ή αν θα πρέπει να τα βάλουμε εμείς αλλα οκ τωρα το κιν είναι όπως θα έπρεπε. :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...