nilosgr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Ρε παιδια, εχτες μου ηρθε το παρακατω email, τι παιζει; Εχει ερθει σε κανεναν σας; Αγαπητή/έ Κυρία/Κύριε, Σας ενημερώνω για τις ιστοσελίδες μου, www.agorapoliton.gr και www.oreazoi.gr και επισυνάπτω μερικά από τα, εκεί δημοσιευμένα, άρθρα. Από το 2008 και μετά, αρθρογραφώ στο διαδίκτυο προκειμένου να διαδώσω τη γνώμη μου, για το τι νομίζω ότι σημαίνει προκοπή, για την Ελλάδα και τους Έλληνες: - Οικιστική και εργασιακή αποκέντρωση, τα οποία αποσκοπούν, στην αναβάθμιση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών. - Δωρεάν, παροχή σε κάθε ελληνική οικογένεια, 1,5 στρέμμα επαρχιακής γης, μαζί με μια λιτή και απέριττη μονοκατοικία, σύνδεση με γρήγορο διαδίκτυο και βασικά δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης. - Διαμόρφωση μικρών οικισμών με λιγότερους των 200 κατοίκους. - Διασφάλιση επαγγελματικής απασχόλησης, είτε σε απόσταση μικρότερη των 7 χλμ,, είτε μέσω τηλεργασίας. - Απάληψη του διαχωρισμού, δημόσιοι υπάλληλοι και υπόλοιποι πολίτες. Οι απλοί πολίτες προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο το 1/10 της κανονικής συνολικής διάρκειας της εργασίας τους, άνευ αμοιβής, για την διεκπεραίωση των εργασιών εντός των κρατικών θεσμών. Η μείωση του μεγάλου κόστους λειτουργίας του κράτους επιφέρει ισόποση μεγάλη μείωση των φόρων. Η συμμετοχή όλων των πολιτών στις κρατικές διεργασίες επιφέρει την αναβάθμιση, της κοινωνικής ευθύνης και του αισθήματος συλλογικότητας, των πολιτών. - Αναβάθμιση της ποιότητας των διακρατικών σχέσεων της Ελλάδας. Η συμμετοχή σας, στο δημόσιο διάλογο, για το ζήτημα της προκοπής της πατρίδας μας και όλων των Ελλήνων, σημαίνει: - τη βελτίωση των διαφόρων απόψεων, - την ανάπτυξη κοινής αντίληψης, για αυτές τις απόψεις και - την επιτάχυνση της έλευσης της συλλογικής και οικογενειακής προκοπής μας. Με τιμή, Χρήστος Μπούμπουλης Οικονομολόγος
xouskarle Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 spam με ονοματεπώνυμο. Δεν είχα την τιμή να λάβω κάτι παρόμοιο.
stavi Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 εμένα ρε παιδιά στείλανε στο κινητο ένα μήνυμα του πατέρα μου που έλεγε κάτι του τύπου είμαι η μαυρομάλλα που σε κοίταζα στο μπαρ το σαββάτο και κάτι άλλες μπουρδες της έστειλα μήνυμα οτι κάποιο λάθος έχει κάνει Και μια μέρα που περπατούσα αμέριμνη ακούω κάτι παιδιά που καθόντουσαν σε μια καφετέρια να λένε για αυτο το μήνυμα τι μαλακία είναι αυτό;
traganeus Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Πάρε τηλέφωνο στην εταιρεία κινητής άμεσα, παίζει πουστιά με αυτά και αν απαντήσεις χρεώνετε το κινητό σου. Κρύβεται 5ψήφιο απο πίσω. Κακός απάντησες!!!
nilosgr Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 εμένα ρε παιδιά στείλανε στο κινητο ένα μήνυμα του πατέρα μου που έλεγε κάτι του τύπου είμαι η μαυρομάλλα που σε κοίταζα στο μπαρ το σαββάτο και κάτι άλλες μπουρδες της έστειλα μήνυμα οτι κάποιο λάθος έχει κάνει Και μια μέρα που περπατούσα αμέριμνη ακούω κάτι παιδιά που καθόντουσαν σε μια καφετέρια να λένε για αυτο το μήνυμα τι μαλακία είναι αυτό; Μου εχουν στειλει κ τετοιο. Λεει της εδωσε το τηλ μου ο Χρηστος... Χρηστος ειναι μονο ο παππους μου... Πηρα, δεν απανταει!! 2
stavi Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Πάρε τηλέφωνο στην εταιρεία κινητής άμεσα, παίζει πουστιά με αυτά και αν απαντήσεις χρεώνετε το κινητό σου. Κρύβεται 5ψήφιο απο πίσω. Κακός απάντησες!!! και τι λες να χρεώνει συνέχεια?
traganeus Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 NAI!!! Μου το είχαν στείλει και εμένα και έψαξα στο ίντερνετ οτι υπάρχει περίπτωση να χρεώνει. Πάρε στην εταιρεία και ρώτα τους αν εχει γίνει κάποια χρέωση και να κάνεις και φραγή στους 5ψήφιους
pavlinara Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 κι εμένα μ είχε στείλει μια τζένη..παλιολεσβία! 3
stavi Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα σε χρέωσε; NAI!!! Μου το είχαν στείλει και εμένα και έψαξα στο ίντερνετ οτι υπάρχει περίπτωση να χρεώνει. Πάρε στην εταιρεία και ρώτα τους αν εχει γίνει κάποια χρέωση και να κάνεις και φραγή στους 5ψήφιους ρε συ ποια εταιρία να πάρω; στην κοσμοτε αν παρεις σε βάζουν στην αναμονη 500 ωρες και σε χρεώνουν κι όλας τί αλλο μπορω να κάνω; να πάω από τα κεντρικά να ρωτήσω; είναι και της μανας μου το κινητο, τι τρέξιμο τωρα πφφφφ
Gtr34 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Η Τζενουλα παιζει και σε αλλη εκδοση οτι και καλα χωρισε και θελει να βγει για καφε. οτι να ναι 1
stavi Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 χωρίς μαλακίες τώρα ρε ξερει κανείς σίγουρα αν χρεώνουν μην τους πάρει και τους σηκώσει;;
traganeus Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Πάρε 13838 και ζητα να συνδεθεις με εκπροσωπο. 0.25€ νομίζω είναι η χρέωση όσο και αν διαρκέσει η κληση. Προτιμάς να πάρεις και να είσαι σίγουρη, απο το να δείς κανα 30άρι παραπάνω? 1
pavlinara Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 α ναι σωστά! έστειλε ότι μόλις χώρισε και ήθελε να τα πούμε σαν παλιοφίλες που ήμασταν, άρα άκυρο δεν ήταν λεσβία ξέρουν όμως που τα στέλνουν. ήξερε ότι είμαι γυναίκα και μου έλεγε τάχα που σαι ρε φιλενάδα.. όχι δεν με είχε χρεώσει ,δεν είχα απαντήσει άλλωστε 1
traganeus Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 http://parapona-rodou.blogspot.com/2013/05/6946564862.html#.UcoFB_lA2VU 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα