stavi Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 το κινητο ειναι κάρτοκινητο παλι υπαρχει κίνδυνος χρέωσης λες?
traganeus Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 το κινητο ειναι κάρτοκινητο παλι υπαρχει κίνδυνος χρέωσης λες? 1
stavi Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 γιατι ρε αντε γεια? λέγε θα τρώει την κάρτα; μπορεί να χρεώνει μόνο τις συνδέσεις ξέρω γω τι πιστευεις πες, δεν ειπα οτι ξέρεις σίγουρα
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Ριξτε μια ματια και σε αυτο το θεμα. Οχι πως εχει αποσαφηνιστει κατι, αλλα... http://www.insomnia.gr/topic/361457-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CF%8D%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/page-4 1
tsifotis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 α ναι σωστά! έστειλε ότι μόλις χώρισε και ήθελε να τα πούμε σαν παλιοφίλες που ήμασταν, άρα άκυρο δεν ήταν λεσβία ξέρουν όμως που τα στέλνουν. ήξερε ότι είμαι γυναίκα και μου έλεγε τάχα που σαι ρε φιλενάδα.. όχι δεν με είχε χρεώσει ,δεν είχα απαντήσει άλλωστε Οχι σε ολους στελνει που σαι ρε φιλεναδα. Ωστε να νομισει ο ξυπνιος λεβεντομαλακας οτι του εκατσε νουμερο φρεσκοχωρισμενης που ψαχνεται ως μανα εξ ουρανου. Και δωσ του χρεωσεις. 1
star12 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 ναι και μενα μου ρθε μυνημα και μαλιστα οταν εβαλα καινουριο νουμερο. οτι και καλα με ειδε στην καφετερια που δεν πηγα ποτε και ζητησε το κιν μου απ τον θαναση.πιος ειναι ο θανασης;;
Miracle Worker Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Σε αυτό με τη χωρισμένη είχα απαντήσει εγώ 'λάθος αριθμός' και δε θυμάμαι καμία υπέρογκη χρέωση, αν και παίζει να είχα καρτοκινητό τότε. Πρέπει να ήταν πάνω από 5 χρόνια που μου το είχαν στείλει. Όσον αφορά το πολιτικό σπαμ, εμένα μου είχε σπαμάρει το yahoo μέχρι αηδίας ένας Βασίλης Βενίτης, πρόεδρος και καλά ενος πανευρωπαϊκού κόμματος libertarians.
kage Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 τα κανονικα νουμερα(τα κλασσικα 10ψηφια cote,voda,wind δεν μπορουν εχουν υπερβολικη χρεωση.- απλα ή σπανε γελοιο καποιοι αν τσιμπησει καποιος ή απλα σπαμαρουν να δουν αν ειναι ενεργα τα τηλ.οποτε μετα να στειλουν διαγωνισμους και τετοιες παπαριες.αν απαντησεις σε κεινα(5ψηφια ή με +κατι μπροστα) τοτε χρεωνεσε.
isay Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 τα κανονικα νουμερα(τα κλασσικα 10ψηφια cote,voda,wind δεν μπορουν εχουν υπερβολικη χρεωση.- απλα ή σπανε γελοιο καποιοι αν τσιμπησει καποιος ή απλα σπαμαρουν να δουν αν ειναι ενεργα τα τηλ.οποτε μετα να στειλουν διαγωνισμους και τετοιες παπαριες.αν απαντησεις σε κεινα(5ψηφια ή με +κατι μπροστα) τοτε χρεωνεσε. AYTO συν οτι τα ενεργά νουμερα πωλούνται σε πασης φύσεως ενδιαφερόμενους (κόμματα, διαφημιστικές, κλπ)
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Το αγνοείς. Όπως παρατηρείς από την ορθογραφία, χρησιμοποίησε Google Translate και δεν μπήκε καν στον κόπο να βάλει μια εικόνα για να το κάνει πιο ρεαλιστικό. Κανένας Αλβανός spammer θα είναι που ψάχνει για λεφτά. Ελπίζω να μην πάτησες τίποτα (κανα link) μες στο e-mail.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 α ναι σωστά! έστειλε ότι μόλις χώρισε και ήθελε να τα πούμε σαν παλιοφίλες που ήμασταν, άρα άκυρο δεν ήταν λεσβία ξέρουν όμως που τα στέλνουν. ήξερε ότι είμαι γυναίκα και μου έλεγε τάχα που σαι ρε φιλενάδα.. όχι δεν με είχε χρεώσει ,δεν είχα απαντήσει άλλωστε Ωχ, την πάτησα και εγώ με ένα παρόμοιο μήνυμα, έχει σχεδόν ένα χρόνο, αλλά να πω την αλήθεια, δεν μου ήρθε κανένας φουσκωμένος λογαριασμος (κούφια η ώρα).
traganeus Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Το αγνοείς. Όπως παρατηρείς από την ορθογραφία, χρησιμοποίησε Google Translate και δεν μπήκε καν στον κόπο να βάλει μια εικόνα για να το κάνει πιο ρεαλιστικό. Κανένας Αλβανός spammer θα είναι που ψάχνει για λεφτά. Ελπίζω να μην πάτησες τίποτα (κανα link) μες στο e-mail. Είναι πραγματικό πρόσωπο αυτός που έστειλε το mail, η φωτό που έβαλα είναι απο το profile του στο fb https://www.facebook.com/cbbroker1
kage Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Είναι πραγματικό πρόσωπο αυτός που έστειλε το mail, η φωτό που έβαλα είναι απο το profile του στο fb https://www.facebook.com/cbbroker1 δεν ειναι σπαμερ της φασης να βγαλει λεφτα.στην ουσια θελει να μαζεψει κοσμο στο φορουμ του για να συζητανε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα