Προς το περιεχόμενο

[Ψύκτρα GPU] ZALMAN FC-ZV9 (Fatal1ty) @ Public - 7€ [expired]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ την έχω την απλή έκδοση της σε μια 3870 την οποία δεν τη λες και καινούργια και δουλεύει μια χαρά και κυρίως χωρίς φασαρία.

Δημοσ.

παρηγγειλα μια :P ουτε καν ελεγξα διαθεσιμοτητα.εαν ερθει σε 3850 φιλου θα παει.

edit:αμαν τωρα ειδα το compatibility.δεν πειραζει ολο και καπου θα χρησιμευσει εαν ερθει.

Δημοσ.

Πάντως μου κάνει εντύπωση που το εν λόγω προϊόν δεν φαινόταν σε κανέναν κατάλογο του public. Ούτε με search "zalman"  έβγαινε εχτές που το κοίταγα. Αν δεν ήξερες το link δεν το έβρισκες...

Δημοσ.

Πάντως μου κάνει εντύπωση που το εν λόγω προϊόν δεν φαινόταν σε κανέναν κατάλογο του public. Ούτε με search "zalman"  έβγαινε εχτές που το κοίταγα. Αν δεν ήξερες το link δεν το έβρισκες...

Πολλα τετοια προιοντα εχω ανακαλυψει και εγω σημερα ... και δε μπορω να καταλαβω τι παιζει ... τα βλεπω μονο ως web offers σε μια στηλη στα δεξια της σελιδας !!! 

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβώς. Πάντα κοιτάζω τα web offers και παρ' ότι ήμουν στην ίδια κατηγορία το προϊόν δεν φαινόταν στη λίστα.

• Like 1
Δημοσ.

Να ευχαριστησω τον ts μιας και παρελαβα σημερα.εμεινα ευχαριστημενος και απο τα public καθως μου εστειλαν Μηνυμα οτι θα αργησει αλλα τελικα την εστειλαν την ψυχτρα κομπλε.καπου θα φανει χρησιμη.

τελικα το public σε αυτη την προσφορα και στο θεμα με τα πολυμπριζα ηταν οκ απεναντι μου...μπραβοοο....!!!!!!

Δημοσ.

αν την θελει καποιος για παραλαβη απο το καταστημα Πατρας ας μου στειλει ενα μην.λειπω λιγες μερες και δεν θα παραλαβω ουτε την ψυκτρα ουτε το πολυμπριζο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...