Προς το περιεχόμενο

corsair ax860 coil whine

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο πολλες ημερες υπομονης,τελικα σημερα μου εφτασε το τροφοδοτικο,ως επιλογη πρωτα δικη μου,και μετα απο καποιες συμβουλες των παιδιων εδω.

Η χαρα μου βγηκε ολιγον ξυνουτσικη,αλλα δεν μπορω να πω,καπου σε ενα σημειο του μυαλου μου το περιμενα.Ειπα να δοκιμασω,μπας και φανω τυχερος αλλα μπααααα...

Τελικα αυτη η σειρα,και πολλα corsair,πρεπει οντως να εχουν πολλα προβληματα coil whine.

O ηχος παιδια ειναι ενοχλητικος,ειδικα αν εχεις ευαισθητο αυτι οπως το δικο μου.Ακουγεται σαν ενα συνεχομενο μπιιιιιιιιπ σε υψηλες συχνοτητες.Σου τρυπα το αυτι.

Για να το ξεκαθαρισω,δεν κατηγορω κανενα παιδι,καθ'οτι η επιλογη ηταν δικη μου,με οτι ρισκο,και ερευνα εχω κανει.Το ειχα διαβασει για το συγκεκριμενο προβλημα,απλα μπηκα στην λογικη σκεψη,μηπως και τυχω σε καλο κομματι.Απλα ηθελα να πω,οτι μελλοντικα ας αποφευγουν τα παιδια τα corsair,μεχρι να φτιαξουν το προβλημα.

Θα το στειλω για αλλαγη,και εφοσον δεν χρειαστει να ψιλομαλωσω με κανεναν,θα ηθελα να ρωτησω,εναλλακτικα,ποιο αλλο στα 850w τροφοδοτικο μου συμβουλευετε;Ας ειναι και 1000w,αρκει να παιζει σε τιμες μεχρι 240 ευρω,και να ειναι full modular.

Το πηρα απο e-shop.

Κατι σε ΜΗ seasonic,διοτι εαν το στειλω για αλλαγη-RMA,νομιζω και το αλλο θα εχει το ιδιο προβλημα.Μαλλον ελλατωμα της εταιρειας θα ειναι.

Κριμα παντως,και ειναι πολυ ομορφο,αποδοτικο τροφοδοτικο.

Δημοσ.

Ατυχος ναι.. ρε φιλε και ειναι κρίμα.. στειλτο στην corsair θα στο αλλάξουν ευχαρίστως με ενα mail που να τους λεει οτι δεν θελεις να μπλέκεις σε αυτη την περιπέτεια κ οτι δεν σου αξίζει.. μια ταλαιπωρία 10 ήμερων θα ειναι,μην κοιτάς δεξιότερα η αριστερότερα 7 χρονια εγγύηση και τετοια ποιότητα δεν θα βρεις εύκολα..

Δημοσ.

Το εστειλα παιδια πισω στο service και ζητησα πιστωση,ωστε να παρω οπως μου εδειξε ο cooler το AX860i.

Λεω να παρω παλι corsair,αλλαζοντας εταιρεια κατασκευης,μηπως και δεν θα'χει αυτο το προβλημα.Μου αρεσουν τα corsair,και ειναι απο τα πιο αποδοτικα.Περιμενω νεα απο το service.Εαν οντως μου το αλλαξουν απο το e-shop,θα'χω να πω μονο καλα λογια,διοτι ολα αυτα τα χρονια που αγορασα απο το e-shop,ειχα κατι ελλατωματικα προιοντα,αλλα μου εξηγηθηκανε τζαμι.

Ελπιζω να μην εχουμε μπακαλιστικες συζητησεις και δικαιολογιες.Θα δειξει.

Οτι και να γινει,θα δωσω νεοτερα μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...