PerfectDark Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα! Θα ήθελα να μου πει κάποιος εαν μπορει να μου επισκευάσει το HTC μου, μοντέλο Wildfire S, το πήρα πριν απο κανα χρόνο και ήμουν πολύ ευχαριστημένος αλλα δυστυχώς το έριξα στη θάλασσα και βράχηκε. Τεχνικές Πληροφορίες: έχω πάει το κινητο στον Γερμανο να το κοιτάξουν και ο τεχνικος έβγαλε την μπαταρια και μου έδειξε μια κόκκινη ένδειξη κάτω απο εκει που εφαρμόζει η μπαταρία και μου είπε πως δεν αξίζει να το επισκευάσω γιατι θα χρεωθώ παραπάνω και απ ότι κοστίζει το κινητο.Παρακαλώ όποιος έχει της γνώσεις και την ικανότητα, διαθέτω κάποια χρήματα για την επισκευή του κινητου, ευχαριστω
SPANK Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Φυσιολογικά εχεις διαβρωθεί η πλακέτα οποτε μαλλον πας για αντικατάσταση με αλλη για αυτο και σου ειπε ο τεχνικός οτι δεν αξίζει , και για εμενα δεν αξίζει βασικά παίζει η πλακέτα να εχει πανω απο 100 + euro και αν θα κανει και αν θα λειτουργεί κανονικα , γενικα ειναι ρίσκο
Alxnks Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 τιποτα απο τα ενδεδειγμενα για αυτην την περιπτωση εκανες; πχ να βγαλεις αμεσως τη μπαταρια, μετα το θαλασσινο νερο να το βαλεις σε απιονισμενο, μετα σε ενα μπολακι με ρυζι και να το κλεισεις εκει; αν δεν εκανες τιποτα και ειδικα αν εμεινε με την μπαταρια και πηγες να το ξεκινησεις να δουλεψει κιολας...ειναι καπως σκουρα τα πραγματα.
PerfectDark Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δοκίμασα να το ανοιξω μετα απο την βουτια και ανοιξε αλλα μετα το εκλεισα κ γτ αν θυμαμαι καλα δν λειτουργουσε η οθονη, μετα στο σπιτι το εβαλα για 24ώρες σε ενα σακουλακι με ρυζι, το κινητο, την μπαταρια κ την καρτα sd. σκευτόμουν ίσως εαν μπορει κάποιος ναπάρει καποιο χαλασμένο htc με υγιείς πλακέτα και να μου την αντικαταστήσει με εκείνη.
Alxnks Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 για να γινει αυτο που λες, θα πρεπει να βρεθει ιδιο αλλα με σπασμενη οθονη. και να το δινει ο αλλος σε πολυ χαμηλη τιμη λογω αυτης. μονο που συνηθως δεν συμβαινει αυτο γιατι μια ανταλλακτικη οθονη δεν εχει πολυ ακριβα, αρα φτιαχνεται το κινητο ευκολα. ισως σε κανα ebay αν εισαι τυχερος και σου κατσει καποιο που δεν ανεβει πολυ στο bidding και το τσιμπησεις. αλλα κι εκει υπαρχει ο κινδυνος να ειναι....ιδιο με το δικο σου εσωτερικα και αντε να ξεμπερδεψεις!! αν δεν το ειχες ανοιξει καθολου ισως ηταν τα πραγματα πιο ευκολα. υπαρχουν ειδικα καθαριστικα σπρει κτλ που κανουν δουλεια. εχω αναβιωσει κινητο του αδερφου μου που του επεσε στη θαλασσα, με σχολαστικο καθαρισμο της πλακετας επι 3 μερες. αλλα εχω αποτυχει να καταστησω 100% λειτουργικο ενα αλλο που επισης επεσε θαλασσα (το μονο που δεν λειτουργουσε με τιποτα ηταν ο φωτισμος της οθονης, ολα τα αλλα λειτουργουσαν κανονικοτατα...μεχρι κι οθονη αλλαξα αλλα τιποτα...προφανως ειχε προλαβει να ψηθει το σχετικο κυκλωμα). ειναι δηλαδη και θεμα τυχης αν θα ξαναδουλεψει σωστα η οχι.
PerfectDark Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2013 ευχαριστώ για την απάντηση σου. Περιμένω εαν κάποιος μπορέσει να κάνει αυτο που ζηταω και ότι γινει λοιπον
Alxnks Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 για να βρεθει παντως καποιος, θα βοηθουσε αν ελεγες απο που εισαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα