Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα γνωστα σε ολους τους insomniac πολυμπριζα του Public σε καλες τιμες και παλι ... για οσους δε προλαβαν την προηγουμενη φορα .... απουσιαζει το 8αρι ... δε θα τα τιμησω αυτη τη φορα εχω αρκετο αποθεμα ακομα ....  :-D

http://www.public.gr/product/perifereiaka/power-protection/eaton-ups-pulsar-cl5-tv/prod40443pp/

http://www.public.gr/product/perifereiaka/power-protection/mge-ups-protection-box-5/prod262362/

Δημοσ.

ειναι καλα τα συγκεκριμενα?

Οπου και αν τα εχω χρησιμοποιησει ....οτι και αν εχω βαλει επανω δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα ... Ειναι ομορφα (το ξερω δεν ειναι κριτηριο αυτο ) το μονο ισως που με ενοχλησε καπως ειναι η πλαστικουρα τους ... δεν εχω ακουσει και απο αλλους να αντιμετωπισαν καποιο προβλημα στο παλιο θεμα που αφορουσε τα συγκεκριμενα !!! 

Δημοσ.

Οπου και αν τα εχω χρησιμοποιησει ....οτι και αν εχω βαλει επανω δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα ... Ειναι ομορφα (το ξερω δεν ειναι κριτηριο αυτο ) το μονο ισως που με ενοχλησε καπως ειναι η πλαστικουρα τους ... δεν εχω ακουσει και απο αλλους να αντιμετωπισαν καποιο προβλημα στο παλιο θεμα που αφορουσε τα συγκεκριμενα !!! 

με επεισες φιλε:P

• Like 1
Δημοσ.

αυτη η τιμη υπαρχει εδω και καιρο ειναι αληθεια..και αν θυμαμε καλα υπαρχει η ιδια τιμη στα multirama και getitnow ..δε ξερω λοιπον αν το καθιστα προσφορα αυτο ή αν ειναι η fix τιμη

• Like 1
Δημοσ.

ασχετο αλλα ο ενας λεει δεν θα παρω γιατι εχω αποθεμα,ο αλλος λεει τσιμπισα μερικα,τι σκατα τα τρωτε και αγοραζετε συνεχεια πολυμπριζα?

• Like 7
Δημοσ.

αυτη η τιμη υπαρχει εδω και καιρο ειναι αληθεια..και αν θυμαμε καλα υπαρχει η ιδια τιμη στα multirama και getitnow ..δε ξερω λοιπον αν το καθιστα προσφορα αυτο ή αν ειναι η fix τιμη

Η τιμη και στα δυο ειναι 9.90 τις τελευταιες μερες ... αν κρινεις απο το σκρουτζ θα δεις οτι τα τρια καταστηματα που εχουν τις χαμηλες τιμες ειναι μουλτι-getit- public ... πραγμα που σημαινει ενα καταστημα ....δες μετα απο αυτα  B) ....

Οπως και να εχει παντως ...ο καθενας εχει την αποψη του και σεβαστη !!!  :-D

Δημοσ.

Ναι εχεις δικιο 9.90 ηταν

Πραγματι αυτα τα 3 μαγαζια εχουν συγγενικες σχεσεις , απλα δε ξερω αν η τιμη ειναι η κανονικη της αγορας (η 9.90 )

Anyway το 6.90-7.90 ειναι οντως super

• Like 1
Δημοσ.

Παρα πολυ καλη τιμη ηταν ... δειγμα ειναι οτι εξαντληθηκαν παντου. 

χαχαχα   εχουμε γινει ο φοβος τους ...μας διαβαζουν σιγουρα ... οπως και να εχει μια χαρα τιμη ηταν !!! 

Ας μεινει ανοιχτο το θεμα να δουμε αν παραλαβει κανεις ... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...