arianos16 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Μπορω να παω να βγαλω το στρατιωτικο μου και να ξαναδωσω πανελληνιες;
TheOneGandalf Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Μπορω να παω να βγαλω το στρατιωτικο μου και να ξαναδωσω πανελληνιες; Ναι φιλε μου μπορείς.. Οι αιτήσεις για να δώσεις πανελλήνιες ξεκινάνε από φεβρουάριο..
arianos16 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 οι αιτησεις ξερω ποτε ξεκινανε,3η φορα θα δωσω. εγω εκει τι αδειες δικαιουμαι; ( για να κανω τα χαρτια, εξετασεις )
Liverpool89 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Αυτο θα το κανονισεις εσυ.. Δηλαδη γραφεις 10 μαιου μεχρι 20 Παιρνεις αδεια απο της 7 μαιου μεχρι της 22 μαιου.. Αρκει να εχεις κρατημενες αδειες.. Αλλα και παλι θα σε δωσει ο δοιηκητης για τετοια θεμα.. Αλλιως θα ειναι χοντρος μ@λακας που δεν πιστευω να γινει κατα 99% Μπες τον σεπτεμβριο ... Ιουνιο αν εισαι 9μηνος θα εχεις τελειωσει.. Μαιο θα μπιρεις να παρεις πολυ χαλαρα αδεια ετσι..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 και διάβασμα 0...
panos2171 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Aν εννοείς να πας στρατό και στο ενδιάμεσο να δώσεις, σε περίπτωση που θες να πιάσεις μόρια άνω των 10.000 δεν αξίζει ο κόπος. Μέσα στο στρατό δεν υπάρχει περίπτωση να διαβάσεις και σίγουρα το ότι θυμάσαι δε θα σε βοηθήσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα