qsis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 ωραία βγάλε μου ένα 10% και μου ρίχνεις 23% ( η κάρτα μου είναι και factory o/ced δεν πάει πιο κάτω) , και πάλι ελέγχεται το value for money επίσης αν θες δοκίμασε κι εσύ να ανεβάσεις και αν δε throttleαρεις τσίμπα κι εσύ παραπάνω επιδόσεις δε σε εμποδίζει κανείς (αν και κάποιο πουλάκι μου λέει ότι θα trottleαρεις ) , εγώ τώρα που έβαλα και a/c ούτε 65 βαθμούς δεν πιάνω (και έχει μαζέψει και ένα κιλό σκόνη το κουτί μου, πρέπει να κάνω φασίνα) 1
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Τελείωσε αυτό το θέμα.. μια το ρίχνεις μια το μαζεύεις.. θα σου εξηγήσω κάποια στιγμή τι έχει κάνει η πονηρή ΕVGA στις κάρτες της,επειδή βγάζει 4 μοντέλα με διαφορετική τιμή.. αν δεις στις 660 το διόρθωσε και τις δίνει όλες το ίδιο.. (πλην της απλής) Εγω δεν ανεβάζω δεν μ'ενδιαφερει κατι τέτοιο πλην της γνώσης που μπορείς να παρεις απο αυτό.. δηλαδή δεν ανεβάζω για χρήση.
Thanos1972 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Movie γιατι δεν μας εξηγεις τι εχει κανει η evga στις καρτες της?
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Μόλις το διασταυρώσω και με άλλους χρήστες 770 μη ACX θα το πω φυσικά,θέλω να είμαι σίγουρος γι'αυτα που γράφω. Μην πάει ο νους σας στο κακό όμως είναι αυτά τα λίγο πολύ γνωστά παιχνίδια marketing.. προσπαθεί να δημιουργήσει μεγάλη ζήτηση στις ACX πλέον.. 1
ilias81 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Εγώ δεν είπα αυτό για τους drivers για να ανοίξω πόλεμο...αλλά αν κάποιος θέλει να αγοράσει κάρτα γραφικών καινούργια ( μιας που είναι κ το νήμα αυτό ) πρέπει να δει τα καλά κ τα στραβά κ στις δύο εταιρίες...το οτι οι πράσινες έχουν καλύτερους drivers overall όλα αυτά τα χρόνια πιστεύω οτι όλοι συμφωνούμε αλλά θα πρέπει να συμφωνήσουμε οτι αυτό δεν σημαίνει οτι δεν βγάζουν κ σκαρτους...όλοι αυτοί στο σάιτ της nvidia δηλαδή είναι λάθος;σίγουρα έχουν θέμα εκεί στις πράσινες τελευταία κ οι beta 320.49 που βγάλανε πάλι χαλί μαύρο είναι.Λάθος κάνουν κ οι κόκκινες κ οι πράσινες να τα λέμε αυτά σε άτομα που ενδιαφέρονται για αγορά καινούργιας καρτας. Εγώ έχω gigabyte 670 oc edition κ την έχω απειραχτη από την πρώτη μέρα που την αγόρασα...με το που έβαλα 320.18 drivers είχα κρασαρισματα κάθε 20 λεπτά..δοκίμασα την κάρτα στο μηχάνημα του αδερφού μου κ δεν είχε πρόβλημα...άλλαξα τροφοδοτικό έκανα φορματ κ τζίφος...με τους παλιούς drivers είμαι τώρα κ είμαι σταθερός (314.22) το οτι κάποιος δεν έχει πρόβλημα με τους drivers δεν σημαίνει οτι το πρόβλημα δεν είναι υπαρκτό...
qsis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Μόλις το διασταυρώσω και με άλλους χρήστες 770 μη ACX θα το πω φυσικά,θέλω να είμαι σίγουρος γι'αυτα που γράφω. Μην πάει ο νους σας στο κακό όμως είναι αυτά τα λίγο πολύ γνωστά παιχνίδια marketing.. προσπαθεί να δημιουργήσει μεγάλη ζήτηση στις ACX πλέον.. η πιο φθηνή με ACX έχει μικρή χρηματική διαφορά από αυτές με reference cooler (20€ στα 400+ ) , είναι πιθανό να μπαίνουν και μέσα με δαύτες απλά αυτές με ACX δε θα ψήνονται όπως οι stock και θα αποδίδουν καλύτερα και πιθανότατα αυτό μερικοί το ερμηνεύουν ως ότι προσπαθεί να προωθήσει τις δικές της custom.. έβαλες bios sc και είχες 3% αύξηση, δε σε σαμποτάρει η evga, απλά η κάρτα σου φτάνει 80 βαθμούς και ρίχνει ρολόγια για αυτό και δε γίνεται να αποδώσει το ίδιο με τις acx.. και μη μου πεις ότι δε έχουν μεγάλες ανάγκες ψύξεις οι 770, γιατί αν δεν είχαν δε θα πήγαινε η gigabyte να έβγαζε ψύκτρα με 6 heatpipes και να πουλάει μόλις στα 380 για να είναι ανταγωνιστική σε σχέση με τη "μπουτίκ" evga .. απλά μειώνουν το κέρδος τους για να προστατεύσουν το όνομα και τη φήμη τους βάζοντας τόσο επιπλέον χαλκό από ότι βάζουν στις amd και αύτο επειδή η κάρτα είναι φούρνος 1
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 ΧΑχαχααχααχα συγνώμη που θα σ'απογοητευσω,, τα πράγματα δεν είναι όπως τα σκέφτεσαι όμως.. Στο έβαλα και απο osx που δεν έχω δυνατότητα precision.. Aν μπω από windows και ενεργοποιήσω το curve από το precision δεν θα περάσει το 67c και θα έχει ακριβώς τις επιδόσεις της ACX SC όπως και εδώ άλλωστε. UpDate και πολλά είπα.. άσε που οι υπόλοιποι μπορούν αν θέλουν να κοιμούνται στο σπίτι..
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Ναι έκλεισα και την πόρτα πίσω μου.. χαχαχαχα το έψαξα το θέμα και όπως βλέπεις το έλυσα.τωρα αν ηθελα ανεβαζω κιολας στα 1200+
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 To Καλοκαίρι είμαι άλλης λογικής και χρήσης.Τα μηχανήματα μου παραμένουν καθαρά και καινούρια ακόμα κ μετά από 10 χρόνια και αυτό με ικανοποιεί πολύ περισσότερο από το να βγάλω 10 καρέ παραπάνω,είναι το μάταιο του πράγματος που έχω γράψει κάπου αλλού .. αν κάνεις πρωταθλητισμό και μπορείς ναι πάρε 4 κανε και ένα quad αλλά αυτό είναι άλλο ..
Prospector8 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Ναι έκλεισα και την πόρτα πίσω μου.. χαχαχαχα το έψαξα το θέμα και όπως βλέπεις το έλυσα.τωρα αν ηθελα ανεβαζω κιολας στα 1200+ Κότα !!! Chicken's run,chicken club ,KFC,chicken salad and fries with chicken !! Θα γραφω ελληνικά αλλη φορα οκ... 1
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Κότα !!! Chicken's run,chicken club ,KFC,chicken salad and fries with chicken !! Θα γραφω ελληνικά αλλη φορα οκ... Αυτά τα κάναμε με τα παπάκια βρε .. οπότε το εχω βιώσει στην σωστή του διάσταση.. κάθε εβδομάδα αλλάζαμε τουλάχιστον πίσω γρανάζι..
Prospector8 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Ελα μωρε, ενα heaven μονο στα 1080p,ενα run,λες να παθει τπτ Η μηπως φοβασαι οτι η καρτα θα ακουμπησει 90°C,εεεεεε??? Απο οτι ειδα ανετα μπορεις να την δωσεις +70 στο core και +300mhz στο memory και θα εισαι gg. Το επομενο μνμα σου να περιεχει αποτελεσμα απο Heave or else...
fallen4ngel Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δεν ξερω τι λετε εσεις παντως μια 580 την πηρα στο χερι 2ωρες μετα απο αναβαθμιση drivers!!!Οχι δεν ειχα oc και ηταν στο νερο πεντακαθαρη πανω απο 55-57 δεν ειδα ποτε!!οποτε ή ηταν τυχαιο ή η drivers GTP...... νομιζω ομως ειναι εντος εγγυησης οποτε μπορει και να την γλυτωσω μονο με τον κοπο και το περιμενε. Επισης ειδα και σε ξενα forum πολλα προβληματα!!.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα