codact Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 παιδια οτι λεει στον τιτλο τι λετε να παρω? με ενδιαφερει το ιντερνετ οι φοτο και το ποσο γρηγορο θα ειναι...επισης δεν θελω να αρχισει να κολαει και να θελω 10 φορες την μερα ρεσταρτ...οποτε σε τι να παω?? ps: στον τιτλο ηθελα να γραψω iphone5*
nikoskon Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 iPhone 5. Βέβαια θα περίμενα και το 5s που βγαίνει οσονούπω. Sent from my iPhone
codact Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 τι διαφορες θα εχει δηλαδη το 5s? το s4 δεν ειναι πιο γρηγορο? δεν βγαζει καλυτερες φοτο?
nikoskon Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δε μου αρέσει να συζητάμε φήμες, ωστόσο λέγεται πως θα έχει διπλό flash light με τέτοια τεχνολογία ώστε να δίνει καλύτερα χρώματα στις βραδυνές λήψεις. Anyway, επειδή σε 3 μήνες βγαίνει λογικά, θα περίμενα, μιας και αν δεν είσαι θύμα ή gadgetάκιας(πάλι θύμα δηλαδή) δεν θα παίρνεις smartphone(και ειδικά iPhone) κάθε χρόνο. Sent from my iPhone
basilis222 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Πάρε ένα iPhone 5 απο τις αγγελιες εδώ. αλλιως περίμενε 4 μηνες να βγει το 5s στην ελλάδα στα 750ευρο. Καλυτερα το το 5 250ευρο λιγότερα και Τώρα. Το S4 Εχει πολλά άχρηστα πράγματα. Σε ενα μηνα το πουλεισα και ξαναπήρα το 5. Βεβαία ο καθένας εχει διαφοτετικές απαιτησεις. 1
codact Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 δεν παιρνω καθε χρονο..1 φορα στα 3 χρονια και αν χρειαστει...απλα παιρνω το καλυτερο οταν παιρνω...αν θα εχει 2 φλασ λαιτ αξιζει την αναμονη πιστευω ps: υπαρχει ομως θεμα με την μπαταρια του 5...λενε πως τελειωνει αμεσως εννο το 4 κραταει πιο πολυ..
nikoskon Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 ps: υπαρχει ομως θεμα με την μπαταρια του 5...λενε πως τελειωνει αμεσως εννο το 4 κραταει πιο πολυ.. Ας τους να λένε. Είναι smartphone,πράγμα το οποίο σημαίνει πως όταν το χρησιμοποιείς ως smartphone, το βράδυ θα πρέπει να το φορτίζεις. Αν το χρησιμοποιείς μόνο για κλήσεις/sms/φωτό τότε οκ θα σου κρατάει και 2 και 3 μέρες.
michalisv Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Άμα μπορεί να περιμένει θα μπορούσε να πάρει και κάποιο απτά καινούργια windows phone της Nokia όπως πχ το 925 η Το nokia EOS αν ανακοινωθεί.Απ'αυτά τα δύο galaxy s4.
codact Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 και εγω φιλε μου για s4 με κοβω...εχει πιο πλ μπαταρια και ηδη εχω το s2 που απο οτι ειδα ηταν τελειο...αρα θα μεινω στο αντροιντ και στην σαμσουνγκ
nikoskon Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 <p>και εγω φιλε μου για s4 με κοβω...εχει πιο πλ μπαταρια και ηδη εχω το s2 που απο οτι ειδα ηταν τελειο...αρα θα μεινω στο αντροιντ και στην σαμσουνγκ</p> Την αυτονομία την μετράς σε mAh; Sent from my iPhone
michalisv Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Την αυτονομία την μετράς σε mAh; Sent from my iPhone Γιατί κάνει το ios καλύτερη διαχείριση ενέργειας απτό android;
sarpan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Ενα συγκριτικο για την διαρκεια της μπαταριας, http://www.techgear.gr/samsung-galaxy-s4-best-battery-72040/ Βεβαια ας μην ξεχναμε πως η διαρκεια της μπαταριας εξαρταται και απο μας.Ποσο σωστα φορτιζουμε τα κινητα,τι εφαρμογες περναμε κλπ κλπ
nikoskon Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Γιατί κάνει το ios καλύτερη διαχείριση ενέργειας απτό android; Και ενέργειας, και μνήμης. Ας δούμε τι λέει το GSMarena συγκρίνοντας iPhone 5 (1440mAh) και Galaxy SIII (2100mAh). http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4910&idPhone2=4238 Endurance battery life rating: +1 ώρα για το iPhone 5 Στην πράξη βέβαια, και τα 2 τηλέφωνα, το βράδυ που θα γυρίσεις σπίτι θα τα φορτίσεις γιατί την επόμενη μέρα θα έχεις ξεμείνει αν δεν το κάνεις. Ωστόσο το Galaxy SIΙI με 45% μεγαλύτερη χωρητικότητα μπαταρίας έχει 2% μικρότερη αυτονομία.
michalisv Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Και ενέργειας, και μνήμης. Ας δούμε τι λέει το GSMarena συγκρίνοντας iPhone 5 (1440mAh) και Galaxy SIII (2100mAh). http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4910&idPhone2=4238 Endurance battery life rating: +1 ώρα για το iPhone 5 Στην πράξη βέβαια, και τα 2 τηλέφωνα, το βράδυ που θα γυρίσεις σπίτι θα τα φορτίσεις γιατί την επόμενη μέρα θα έχεις ξεμείνει αν δεν το κάνεις. Ωστόσο το Galaxy SIΙI με 45% μεγαλύτερη χωρητικότητα μπαταρίας έχει 2% μικρότερη αυτονομία. Ναι αλλά το galaxy s4 εχει πιο ενεργοβόρο επεξεργαστή και πιο μεγάλη οθόνη που σημαίνει μεγαλύτερη κατανάλωση.Οπότε δεν οφείλεται τόσο στο λειτουργικό.Στην ram βέβαια συμφωνώ απτό 1GB μου μένει γύρο στα 450mb στο Xperia p. 1
nikoskon Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Ναι αλλά το galaxy s4 εχει πιο ενεργοβόρο επεξεργαστή και πιο μεγάλη οθόνη που σημαίνει μεγαλύτερη κατανάλωση.Οπότε δεν οφείλεται τόσο στο λειτουργικό.Στην ram βέβαια συμφωνώ απτό 1GB μου μένει γύρο στα 450mb. Έχω iPhone 5 από όταν βγήκε(Νοέμβριο) στην Ελλάδα και δεν έχω ασχοληθεί με το πόση RAM έχει ελεύθερη. Δεν θυμάμαι τί επεξεργαστή φοράει(το μόνο που θυμάμαι είναι πως είναι dual core). Ξέρω πως θα μου βγάλει όλη την μέρα, ό,τι και να κάνω (όχι φυσικά ατέλειωτο gaming πχ) και δεν κοιτάζω καν το ποσοστό της μπαταρίας. Για την ακρίβεια, έχω αφαιρέσει την ένδειξη του ποσοτού από την notification bar. Μόλις σου ανέφερα 3 πράγματα τα οποία με απασχολούσαν σε καθημερινή βάση με το που έπιανα την Android συσκευή μου. Δεν είναι ωραίο να σε αγχώνουν/απασχολούν 3 λιγότερα πράγματα...;! Είναι κάτι σαν το single speed/fixed gear vs road bike. Στο fixάκι ξέρεις πως έχει μόνο μία ταχύτητα (άντε 2 αν γυρίσεις τον πίσω τροχό) και το μόνο που σκέφτεσαι αν θα επιταχύνεις ή θα κάνεις ορθοπέταλο για να βγάλει μια ανηφόρα. Στην κούρσα πέρα από τα 2 αυτά πρέπει να υπολογίζεις κάθε φορά τις σωστές σχέσεις, το cadence που πρέπει να έχεις κλπ κλπ. Ε το iPhone είναι fixed!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα