Προς το περιεχόμενο

iphone η s4??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικα ετσι οπως το βλεπω εγω αν σου αρκουν οι 4" της οθονης του IPhone παρτο και μην το σκεφτεσαι καν,αλλιως πας στις 5" του S4.Κατα τα αλλα και οι δυο συσκευες ειναι πολυ καλες και δεν θα εχεις κανενα παραπονο ουτε απο καμερες,ουτε απο κολληματα ουτε απο τπτ.Τωρα οσον αφορα την μπαταρια οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω το θεμα ειναι πως το χρησιμοποιει ο καθενας

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βλέπω πάντως ότι το expansys έχει το lumia 925 στα 599€ οπότε είναι καλή επιλογή για τις απαιτήσεις σου.

Δημοσ.

iPhone 5 σε τιμη 550€ συμφωνα με το skroutz.

Καλυτερα να πας public, germano και να πιασεις τα κινητα στο χερι σου να δεις πως σε βολευουν. Και κοιτα , επισης, τα βασικα που ζητας. Και τα δυο ειναι αψογα δεν θα εχεις κανενα προβλημα οποιο και αν διαλεξεις.

Και για αυτο που λεγατε για την καταναλωση μπαταριας. Φοιτητης ειμαι, εχω whats up και τα 600' που εχω καθε μηνα δεν τα χαλαω σε μια μερα συνεπως ουτε την μπαταρια απο το iPhone μου. Επισης εχω υπολογιστη οποτε το ατελειωτο σερφαρισμα στο iPhone ειναι αχρηστο. Και η μπαταρια δεν με απασχολει σχεδον ποτε! Αν και φροντιζω να το φορτιζω οταν η μπαταρια ειναι σε επιπεδο 10-20% για μεγαλυτερη ζωη της μπαταριας!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Και τα δύο κινητά είναι πανάκριβα  . Το xperia z κάνει την διαφορά καθώς είναι και πιο φθηνό και είναι και αδιάβροχο

Δημοσ.

Ρίξε και μια ματιά στο Htc One. Πάντως σε σχέση με το Iphone, καλύτερα το S4. Βλέπεις τους ίδιους τους κατόχους του Iphone να μην ξέρουν καν τι spec έχει οπότε καταλαβαίνεις.

• Like 1
Δημοσ.

<p>Βλέπεις τους ίδιους τους κατόχους του Iphone να μην ξέρουν καν τι spec έχει οπότε καταλαβαίνεις.</p>

Τί θα έπρεπε να καταλάβει κανείς;

Sent from my iPhone

• Like 1
Δημοσ.

Sent from my iPhone

Οτι προφανώς για να μην ξέρει κάποιος τι spec έχει το κινητό του δεν έκανε έρευνα αγοράς. Ήξερε και ξέρει μόνο το μήλο και αυτό εμπιστεύεται. Μαγκιά του.

• Like 1
Δημοσ.

Οτι προφανώς για να μην ξέρει κάποιος τι spec έχει το κινητό του δεν έκανε έρευνα αγοράς. Ήξερε και ξέρει μόνο το μήλο και αυτό εμπιστεύεται. Μαγκιά του.

υπαρχουν ανθρωποι που χρειαζονται ενα smartphone για σοβαρους λογους αλλα που δεν κατεχουν πτυχιο πληροφορικης. αυτοι θα εκτιμουσαν την απλοτητα του iphone. αυτοκινητα δεν χρειαζονται μονο οι οδηγοι αγωνων. εμενα το μονο που θα με απετρεπε θα ηταν το sar του. γι αυτο κλινω προς S3. αλλα στο android βλεπω οτι για να το χειριστεις σωστα, πρεπει να εχεις γνωσεις κ να αφιερωσεις χρονο, κατι που δεν μπορω να κανω.

Δημοσ.

Μην υπερβαλλεται μια χαρά εύκολο είναι το android.Ο πατέρας μου που είναι 49 έμαθε να χειρίζεται το ace2 σε ελάχιστο χρόνο και δεν μπορεί ένας νέος άνθρωπος; μια χαρά απλό και εύχρηστο είναι το android.

Δημοσ.

Μην υπερβαλλεται μια χαρά εύκολο είναι το android.Ο πατέρας μου που είναι 49 έμαθε να χειρίζεται το ace2 σε ελάχιστο χρόνο και δεν μπορεί ένας νέος άνθρωπος; μια χαρά απλό και εύχρηστο είναι το android.

για να κανω καποια πραγματα που θελω, βλεπω οτι χρειαζεται root. πχ δεν ειναι λιγο creepy οι permissions σχεδον ολων των εφαρμογων; ε οπως βλεπω δεν υπαρχει αλλη λυση απο το να βαλεις firewall για το οποιο χρειαζεται root. ενω με το iphone επιλεγεις πού επιτρεπονται να εχουν προσβαση οι εφαρμογες.

αυτο που λεω ειναι οτι στο iphone μπορεις να κανεις πιο προχωρημενα πραγματα με πιο απλο τροπο, ενω για να κανεις τα ιδια στο android πρεπει να το εχεις παρα πολυ με αυτα τα θεματα.

Δημοσ.

Sent from my iPhone

Γιατί να κοιτάξει τα τεχνικά χαρακτηριστικά;

Sent from my iPhone

• Like 1
Δημοσ.

για να κανω καποια πραγματα που θελω, βλεπω οτι χρειαζεται root. πχ δεν ειναι λιγο creepy οι permissions σχεδον ολων των εφαρμογων; ε οπως βλεπω δεν υπαρχει αλλη λυση απο το να βαλεις firewall για το οποιο χρειαζεται root. ενω με το iphone επιλεγεις πού επιτρεπονται να εχουν προσβαση οι εφαρμογες.

αυτο που λεω ειναι οτι στο iphone μπορεις να κανεις πιο προχωρημενα πραγματα με πιο απλο τροπο, ενω για να κανεις τα ιδια στο android πρεπει να το εχεις παρα πολυ με αυτα τα θεματα.

Για ποιο λόγο να ελέγχεις τα permissions των εφαρμογών;εξηγείς λίγο;

Πάντως το android έχει κάποια απλά πράγματα που στο ios δεν γίνονται χωρίς jailbreak όπως πχ να συνδεσεις το κινητό με pc και να μεταφέρεις αρχεία χωρίς iTunes,μεταφορά αρχείων με Bluetooth (ναι το χρησιμοποιώ συχνά) και αλλαγές στο ui.

Δημοσ.

Και ενέργειας, και μνήμης.

Ας δούμε τι λέει το GSMarena συγκρίνοντας iPhone 5 (1440mAh) και Galaxy SIII (2100mAh).

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4910&idPhone2=4238

Endurance battery life rating: +1 ώρα για το iPhone 5

Στην πράξη βέβαια, και τα 2 τηλέφωνα, το βράδυ που θα γυρίσεις σπίτι θα τα φορτίσεις γιατί την επόμενη μέρα θα έχεις ξεμείνει αν δεν το κάνεις.

Ωστόσο το Galaxy SIΙI με 45% μεγαλύτερη χωρητικότητα μπαταρίας έχει 2% μικρότερη αυτονομία.

Για σύγκρινε,το Galaxy S πόσο λιγότερη αυτονομία έχει απο το 5;

Για έναν άγνωστο λόγο, αντί να συγκρίνεις το S4 συγκρίνεις το S3 και μάλιστα αγνοείς τον πιο σημαντικό παράγοντα που λέγεται οθόνη.Ίσως την επόμενη φορά,μας πείσεις.

Μέχρι τότε, άσε το ποταπό android και με τις replaceable μπαταρίες του που φτάνουν μέχρι και 7000mAh για τους battery junkies.

Δεδομένου οτι βγήκε Google Edition για το S4,του οποίου το λογισμικό (4.3) μπορεί να μπει στα κλασσικά S4 (i9505) και έχουν εξαφανιστεί τα micro-stutter λόγω Samsung και θα παίρνει γρήγορα αναβαθμίσεις, δεν βλέπω λόγω για iOS.

• Like 1
Δημοσ.

Για ποιο λόγο να ελέγχεις τα permissions των εφαρμογών;εξηγείς λίγο;

Πάντως το android έχει κάποια απλά πράγματα που στο ios δεν γίνονται χωρίς jailbreak όπως πχ να συνδεσεις το κινητό με pc και να μεταφέρεις αρχεία χωρίς iTunes,μεταφορά αρχείων με Bluetooth (ναι το χρησιμοποιώ συχνά) και αλλαγές στο ui.

οι περισσοτερες εφαρμογες εχουν permissions που ειναι λιγο creepy. προσβαση λιγο πολυ στα παντα. μια εφαρμογη με προσβαση σε τηλ.καταλογο, μηνυματα, ημερολογιο, φωτος κτλ ΚΑΙ προσβαση στο ιντερνετ με τρομαζει. ουσιαστικα ο,τι πληροφορια εχω μεσα στο κινητο ειναι δυνητικα δημοσια. οποτε θα ηθελα ή να βαλω firewall για να μην την αφηνω να μπαινει ιντερνετ (οχι μονο μεσω 3G/4G αλλα κ μεσω wifi) κατι το οποιο χρειαζεται root ή να επιλεγω σε ποια δεδομενα μου μπορει να εχει προσβαση (κατι που γινεται στο iphone χωρις jailbreak).

για τα αλλα χαρακτηριστικα που λες συμφωνω αλλα εξαρταται απο τον χρηστη. για μενα πχ δεν ειναι τοσο καθοριστικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...