Προς το περιεχόμενο

iphone η s4??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το καλο που εχει η Samsung σε αντιθεση με την Apple και σε αυτο της βγαζω το καπελο ειναι οτι αν εχεις υπομονη μπορεις να το βρεις αρκετα φθηνα οπως υπαρχει και τωρα το s3 που ξεκιναει απο 360ευρο  με το αντιστοιχο 4s να ξεκιναει στα 500 :shock: .Ηδη αμα συγκρινεις και τις τιμες το s4 ειναι φθηνοτερο και αναμενεται να πεσει και αλλο η τιμη του 

http://www.skroutz.gr/s/2349816/Apple-iPhone-5-16GB.html

http://www.skroutz.gr/s/3034682/Samsung-Galaxy-S4-I9505-16GB.html

Το μονο που με χαλαει στο galaxy ειναι οτι ειναι αρκετα μεγαλο,αν αυτο δεν σε πειραζει τοτε εγω προτεινω s4 ή s3 αν θες να δωσεις λιγοτερα ^_^

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν με τρώει να το γράψω...

Την παλεύω με android κάνα 8μηνο τώρα.One x - s3- Optimus x4. Xτες πούλησα το χ4 και ξαναγύρισα σε iOS, παρόλο που θεωρώ ότι οι συσκευές που το φοράνε δεν είναι ποιοτικές αντίθετα με ότι λένε όλοι.

Και με επιπλέον μειονεκτήματα όπως τιμή, service, κλειστό λειτουργικό.

Αλλά ρε παιδιά ότι δουλεύει, δουλεύει ΣΩΣΤΑ.

(Χωρίς καμιά διάθεση flame)

Δημοσ.

Ας δωσει πρωτα 2 χρονια εγγυηση και να ριξει τις τιμες οπως η samsung,και nokia πχ και τοτε μαζι τους. :mellow:

• Like 1
Δημοσ.

Και 3 χρόνια εγγύηση να δώσει και σου πάθει τίποτα πάνω στο πρώτο 10ήμερο, η Arvato θα στο βγάλει εκτός εγγύησης λόγω υγρασίας :P :p

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτα δεν μπορεις να εισαι απολυτος σε αυτο.Αναλογος τι ζηταει ο καθενας.

Θες να σου φερω ενα παραδειγμα;;;;

Την εποχη που πρωτοβγηκε το σ2 ειχα το 4αρι. Ακουγα το σ2 τα σπαει και δεν το συναγωνιζεται κανεις και μπλα μπλα μπλα.

Εκανα το μεγαλο βημα και το πηρα. 1η εντυπωση πολυ καλη  !!

Μετα αρχιζει να χαλαει το πραγμα...τρωει πολυ γρηγορα την μπαταρια, προσπαθω να βρω λυση με ροοτ και τετοια.Την διορθωσα λιγο αλλα παλι τελειωνε πολυ γρηγορα.

Μην τα πολυλογω μετα απο κατι που εκανα αφου ειχα κανει ροοτ κολλησε το κινητο και δεν ξεκολλουσε με τιποτα. Το εκλεισα και το ξαναανοιξα και κολλαγε στο λογκο.

Μετα απο ωρα ψαξιματος το πηγα γερμανο γιατι δεν μπορουσα να το φτιαξω και εκει ηταν πιο ασχετοι απο εμενα εκανε μια προσπαθεια αλλα δεν ηξερε.

Μετα το πηγα σε μαγαζι που επισκευαζει κινητα και μου ζητησε 60ευρω για να μου το φτιαξει.

Πηγα σπιτι διαβασα οτι υπηρχε στο ιντερνετ και μετα απο 14 ωρες συνεχομενες ψαξιμο το ξεκολλησα.

Με το που το εφτιαξα και ειδα οτι λειτουργει τελεια το βαζω αγγελια και το βαζω μεσα στο κουτι του!

Πηρα τρεχοντας ξανα 4αρι.

12 μερες το κρατησα το σ2.

Οποτε βλεπεις πως δεν μπορει κανεις να ειναι απολυτος στο θεμα επιλογης!

To s2 ειναι μια χαρα κινητο, ακομα και σημερα. Εννοειται καλυτερη συσκευη απο το 4ρι, εκτος απο οθονη.

Οτι εσυ πανικοβλητος, εκανες οτιναναι και το εστειλες σε 12 μερες, δεν σημαινει οτι φταιει το κινητο.

Και εγω πηρα το 4ρι και το σουταρα γιατι δεν μπορουσα να κανω τιποτα, η διαφορα μας ξερεις ποια ειναι;

Οτι εσυ απο android απλα ΔΕΝ ηξερες και ΔΕΝ εμαθες, ενω εγω στο 4ρι απλα βαραγα το κεφαλι μου στον τοιχο οποτε ηθελα να κανω κατι.

Χαριστικη βολη; Οταν πηγα σε καφετερια και ανταλασσαν τα κοριτσακια φωτογραφιες με BT και android κινητα της πλακας, και εγω με το 'premium' 4ρι τους κοιταζα σαν χανος.

Δημοσ.

Αν δε θες κολιματα και και θες ένα καλο και αξιόπιστο κινητό πάρε το μήλο αν θες να το σκαλίζεις να βάλεις καστομ ρομ και τέτοια σ4 το μεγαλύτερο μείον του μηλοφωνου για μένα είναι η τιμή του

Δημοσ.

αν θες τον επομενο χρονο ή τον 2ο να παρεις αλλο κινητο χωρις να δωσεις πολλα πουλωντας το κινητο παιρνεις iphone 100%.-

αν θες να μπαινεις fb και sms,viber και κανα προγραμμα απο appcake παιρνεις iphone

για τα αλλα ναι παιρνεις s4.

υ.γ. πριν παρεις ιφονε ρωτας ποιος κανει το σερβις.σου λενε αρβατο?πας να το παρεις απο αλλου.

Δημοσ.

To s2 ειναι μια χαρα κινητο, ακομα και σημερα. Εννοειται καλυτερη συσκευη απο το 4ρι, εκτος απο οθονη.

Οτι εσυ πανικοβλητος, εκανες οτιναναι και το εστειλες σε 12 μερες, δεν σημαινει οτι φταιει το κινητο.

Και εγω πηρα το 4ρι και το σουταρα γιατι δεν μπορουσα να κανω τιποτα, η διαφορα μας ξερεις ποια ειναι;

Οτι εσυ απο android απλα ΔΕΝ ηξερες και ΔΕΝ εμαθες, ενω εγω στο 4ρι απλα βαραγα το κεφαλι μου στον τοιχο οποτε ηθελα να κανω κατι.

Χαριστικη βολη; Οταν πηγα σε καφετερια και ανταλασσαν τα κοριτσακια φωτογραφιες με BT και android κινητα της πλακας, και εγω με το 'premium' 4ρι τους κοιταζα σαν χανος.

Καλα δηλαδη εσυ δεν τα ηξερες αυτα για το Iphone? αυτο θες να πεις?

12 μερες παλευα να φτιαξω την μπαταρια του κινητου η οποια σε σχεση με το 4αρι που ειχα ουτε στο μικρο δαχτυλακι του.

Χαριστικη βολη το οτι δεν μπορεις να στειλεις φωτο με bluetooth??? Ασε να μαντεψω ουτε αυτο το ηξερες?

Whatsapp σου λεει κατι ? και εκει αμεσως τις λαμβανεις. Μην το κανεις να φαινεται πιο σοβαρο απο οτι ειναι.

Αφου ειναι τοσο σημαντηκες οι φωτο για σενα με BT share απλα δεν καταλαβαινω τον λογο του να παρεις iphone....

Δημοσ.

Μου το εκαναν δωρο. Σιγα μην επαιρνα iphone εγω.

Για τα αλλα που λες, δεν εχω κουραγιο να σου απαντησω καν.

Οκ πασο. Αλλα δεν μου ειπες καποιο σοβαρο επιχειρημα  εκτος του bluetooth που στην ουσια ειναι γνωστο σε ολους.

Απλα πετας χωρις να δικαιολογεις, το σ2 μου ειναι πολυ καλυτερο σε ολα εκτος οθονης...

Δημοσ.

Οκ πασο. Αλλα δεν μου ειπες καποιο σοβαρο επιχειρημα εκτος του bluetooth που στην ουσια ειναι γνωστο σε ολους.

Απλα πετας χωρις να δικαιολογεις, το σ2 μου ειναι πολυ καλυτερο σε ολα εκτος οθονης...

όντως είναι καλύτερο φίλος, και στην οθόνη.Samoled rules!

Δημοσ.

Εδω εισαι λαθος επειδη τα ειχα και τα 2 το 4αρι εχει πολυ καλυτερη οθονη. σ2 213ppi, iphone 4  330ppi.

Σιγουρα το σ2 εχει καλυτερη καμερα αυτο ναι.

Δημοσ.

Ναι αλλα τι τιμη ειχε το iphone το 4 μεχρι που επεσε η τιμη του τωρα τελευταια(επεσε και καλα 350ευρο για μονοπυρηνο αλλα τεσπα)το galaxy s2 προσφερε ενα ολοκληρωμενο πακετο σε προσιτη τιμη.

Δημοσ.

Ναι αλλα τι τιμη ειχε το iphone το 4 μεχρι που επεσε η τιμη του τωρα τελευταια(επεσε και καλα 350ευρο για μονοπυρηνο αλλα τεσπα)το galaxy s2 προσφερε ενα ολοκληρωμενο πακετο σε προσιτη τιμη.

Εχεις δικιο στην τιμη δεν υπαρχει συγκριση. Στο αλλο τοπικ καποιος ελεγε οτι το 4αρι ειναι οτι πιο VFM κυκλοφορει και του απανταω μην κοροϊδευομαστε μεταξυ μας...Απο τιμη ειναι παρα πολυ ψηλα ακομα και τωρα.

Για μενα το 4αρι θα επρεπε να κανει 240-250 ευρω αλλα ειναι η πολιτικη της εταιρειας και το θεμα μαρκετιγκ που ειναι στην μεση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...