mix@lis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα σε όλους, είμαι το μεγαλύτερο τέκνο απο τρίτεκνη οικογένεια(27 ετών).Ενδιαφέρομαι για σχολή εμποροπλοιάρχων και επειδή ακούγονται διάφορα για τους τρίτεκνους, μπορώ να δηλώσω την ειδική κατηγορία των τριτέκνων ή δεν έχω το δικαίωμα αυτό λόγω ηλικίας;Άλλοι λένε πως δεν μπορώ άλλοι λένε οτι έχει καταργηθεί απο πέρυσι το όριο ηλικίας.....ξέρει κάποιος σίγουρα ρε παιδια?? ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
panos2171 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Όριο ηλικίας για τις ειδικές κατηγορίες δεν υπάρχει, στην ΑΕΝ όμως υπάρχει αλλά δεν είμαι σίγουρος μέχρι πόσο. Για φέτος ενδιαφέρεσαι?? Έχεις τσεκάρει την προκήρυξη?? Και στα λύκεια νομίζω μέχρι σήμερα μπορούσες να καταθέσεις δικαιολογητικά για ειδική κατηγορία (κανονικά ήταν τον Απρίλιο).
mix@lis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Ναι υπάρχει όριο για τις ΑΕΝ γενικά και είναι μέχρι 27 ετών!Δεν θα δώσω με πανελλήνιες αλλά μέσω απολυτηρίου!το θέμα είναι αν υπάρχει όριο ηλικίας για αυτούς που θα δηλώσουν την κατηγορία των τριτέκνων!!άλλοι λένε έτσι άλλοι λένε αλλιώς....Ξέρω για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ οτι έχει καταργηθεί το ηλικιακό όριο των τριτέκνων, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει αυτό και για τις ΑΕΝ.....γνωρίζει καποιος που μπορώ να επικοινωνήσω ώστε να μάθω τι ισχύει? ευχαριστώ πολύ παιδιά!
panos2171 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2013 http://www.yen.gr/wide/yen.chtm?prnbr=24217 Πάρε εδώ. Και να μην είναι το σωστό θα σε συνδέσουν αυτοί με το αρμόδιο τμήμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα