Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια τι εχετε να πειτε για αυτο? στελνουν κανονικα ή κανουν μαιμουδιες?

http://www.merimobiles.com/doogee-voyager-dg300-5-0inch-ips-960-540-dual-core-mtk6572-1-3ghz-android-4-2-dual-camera-smartphone_p/meri8145.htm

Για ριξε μια ματιά και σε αυτό http://www.minideal.net/thl-t5s-smartphone-mtk6582-quad-core-1-3ghz-android-4-2-with-4-7inch-qhd-screen.html

Επεξ/σία από leros2004
  • Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καμιά πρόταση στα 100-130 ευρώ; για τον πατέρα μου είναι και θέλει πάνω από 9 ίντσες. Από εκεί και πέρα ισχυρό wi-fi να έχει κι αξιοπρεπή οθόνη. Δεν έχει καμία επαφή με την τεχνολογία οπότε με ότι και να του πάρω ευχαριστημενος θα είναι, απλά θέλω και κατι λίγο καλύτερο ώστε να του μείνει κάποια χρόνια.

Δημοσ.

Εγώ θέλω ένα φτηνό κινητό 50-60 ευρώ να βάλω μία δεύτερη sim που έχω και να  μοιράζω το ίντερνετ.

Και να έχει χαμηλό sar.

Και ένας φίλος κάτι καλύτερο μέχρι 100 ευρώ.

Δημοσ.

Καμιά πρόταση στα 100-130 ευρώ; για τον πατέρα μου είναι και θέλει πάνω από 9 ίντσες. Από εκεί και πέρα ισχυρό wi-fi να έχει κι αξιοπρεπή οθόνη. Δεν έχει καμία επαφή με την τεχνολογία οπότε με ότι και να του πάρω ευχαριστημενος θα είναι, απλά θέλω και κατι λίγο καλύτερο ώστε να του μείνει κάποια χρόνια.

Και εγώ κοιτάω για ένα τέτοιο από ότι βλέπω για να είναι και ανεκτό το βάρος, κάτω από 400γρμ, πρέπει να μείνεις στις 8 ίντσες. Μάλλον καλή επιλογή είναι το ZTE του γερμανού αλλά ακόμα το σκέφτομαι για τον πατέρα μου.

Εγώ θέλω ένα φτηνό κινητό 50-60 ευρώ να βάλω μία δεύτερη sim που έχω και να  μοιράζω το ίντερνετ.

Και να έχει χαμηλό sar.

Και ένας φίλος κάτι καλύτερο μέχρι 100 ευρώ.

Δες σε minideal τα lenovo που έχουν δυο σιμ έχω το Α660 και είναι τέλειο και 4 ίντσες οθόνη.

Δημοσ.

Απλά σκεφτόμουν πως με τα λεφτά του ZTE άπο το Γερμανό θα έπαιρνα και καλύτερο σε κινέζικο. Δεν είναι κακό το ZTE πάντως στα λεφτά του.

Ποιό σκέφτεσαι (καλό είναι να έχει και "υποστήριξη" από xda);;;

Καλά σίγουρα αλλά είναι και η εγγύηση μέσα, αν και διάβασα διάφορα για την ποιότητα της.

Υ.Γ. Εγώ το θέλω για να βλέπει ο πατέρας μου την εφημερίδα από το helioskiosk επειδή το lenovo είναι λίγο στενό και θέλει 4/3 για να βλέπει καλύτερα.

Δημοσ.

Καμμιά καλή πρόταση για κινητό έως 120-150 ευρώ, με οθόνη έως 4,5 ίντσες κατά προτίμηση τετραπύρινο και όσο πιο σκυλί γίνεται, με android και google play.
Σκεφτόμουνα το HTC one mini (μου αρέσει λόγω των διαστάσεών του) αλλά πάει ψηλά ρε γμτ και άκουσα ότι είναι και αργό.
Περιμένω τα φώτα σας λοιπόν... ;)

Y.Γ: αν μπορούσα να γλιτώσω την Κίνα και να βρω κάτι στην Ευρώπη ή στην Ελλάδα έχει καλώς αλλιώς δώστε Κίνα στο λαό... :P

Δημοσ.

Καμμιά καλή πρόταση για κινητό έως 120-150 ευρώ, με οθόνη έως 4,5 ίντσες κατά προτίμηση τετραπύρινο και όσο πιο σκυλί γίνεται, με android και google play.

Σκεφτόμουνα το HTC one mini (μου αρέσει λόγω των διαστάσεών του) αλλά πάει ψηλά ρε γμτ και άκουσα ότι είναι και αργό.

Περιμένω τα φώτα σας λοιπόν... ;)

Y.Γ: αν μπορούσα να γλιτώσω την Κίνα και να βρω κάτι στην Ευρώπη ή στην Ελλάδα έχει καλώς αλλιώς δώστε Κίνα στο λαό... :P

Το καλυτερο vfm απο Κινα μερια σε αυτα τα λεφτα (150 euro) ειναι το Xiaomi Hongmi τοσο λογω αποδοσης με το MIUI οσο και ποιοτητας. Δεν κολλάει πουθενα και απλετη υποστηριξη τοσο απο τη μαμα εταιρια οσο και εδω Ελλαδα στα αναλογα fora.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...