Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Shakur

Δώσε λίγες περισσότερες πληροφορίες, budget, αν το θες οπωσδήποτε 2καρτο κτλ γιατί υπάρχουν κι άλλες επιλογές.

Τώρα αν είσαι αποκλειστικά ανάμεσα στα 2, για το χιαομι που το έχω πιάσει μπορώ να εκφέρω άποψη και να σου πω ότι είναι πάνω από Jiayu και Lenovo σειράς Α. Την σειρά S δεν την έχω πιάσει και δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά.

Πάντως νομίζω ότι ένα βασικό επιχείρημα που θα σου έλεγε κάποιος για το χιαομι, την Miui, από ότι είδα στα σχετικά φόρουμ έχει βγει και για το S820, οπότε αν έχεις διάθεση για "σκάλισμα" μπορείς να την περάσεις.

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά και σε

Huawei Honor 3c, Jiayu g4 (με τη μεγάλη μπαταρία, Lenovo S650 και Elephone P7 Mini για πιο φθηνές επιλογές

και ασφαλώς τα 2 που κοιτάς

Δημοσ.

Μετα απο αγορα Tablet θελω και ενα smartphone! Θελω οθονη 4,7 μεχρι 5 ιντσες και ειμαι ενδιαμεσα στο S820lenovo kai to Red rice.Tα εχει κανενασ να μου ποσταρει την γνωμη του ???

τα εχουμε πει ενα σωρο φορες παιδια :)

Το red rice ειναι το απολυτο vfm στα 150 +/-10 ευρω.

Πολυ ποιοτικο κινητο και δεν κολλαει πουθενα.

Δημοσ.

Μετα απο αγορα Tablet θελω και ενα smartphone! Θελω οθονη 4,7 μεχρι 5 ιντσες και ειμαι ενδιαμεσα στο S820lenovo kai to Red rice.Tα εχει κανενασ να μου ποσταρει την γνωμη του ???

Εγώ έχω το red rice σχεδόν 3 μήνες. Πολύ καλό vfm όπως λέει και ο φίλος από πάνω. Σε όλα άριστο και μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Δημοσ.

μου στειλανε δυο κουπονια για το tinydeal εγω δεν τα χρειαζομαι τα ποσταρω και οποιος θελει τα χρησιμοποιει(δεν τα ελεγξα δεν ξερω αν δουλευουν ,παραθετω  το μειλ)

Thank you very much for taking time to finishing our questionnaire. You have won the following $20 coupon codes and you can use them anytime within the valid time.
1)
$6 Off for Purchase of $100 or More (except for Special Offers) 
Coupon Code: surv2824GjCkzq
2)
$14 Off for Purchase of $200 or More (except for Special Offers) 
Coupon Code: surv2824LFgZuc
Expired Date: 2014-09-03
Επισκέπτης
Δημοσ.

To samsung galaxy s3 παίζει στα 230 ευρώ στην Ελλάδα.

Σε αυτά τα χρήματα ή λιγότερα υπάρχει καλύτερος Κινέζος?

Αν δεν θελεις 2καρτο, νομιζω οτι το s3 για την τιμη αυτη ειναι πολυ καλο.

Δημοσ.

ωραία τιμούλα...  http://bit.ly/1cb2vbP μόλις παρήγγειλα ένα 

1386182673094-P-1278879.jpg

Σ αυτα τα λεφτα βρισκεις πολυ καλα κινητα με MTK6572 και 512 MB RAM ,τη διπλασια δηλαδη απ οτι εχει αυτο.Ενδεικτικα TCL J330,KingSing K2,Doogee DG130,Doogee DG210 κ.α.Συν το οτι εχει μολις 256 ΜΒ ROM που σημαινει οτι θα μπορεις να εγκαταστησεις το πολυ 5-10 εφαρμογες...

Δημοσ.

To samsung galaxy s3 παίζει στα 230 ευρώ στην Ελλάδα.

Σε αυτά τα χρήματα ή λιγότερα υπάρχει καλύτερος Κινέζος?

Κοιτα τα αδέλφια nubia με 2gb ram.... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρέ συ phoenix7 ρώτα πριν παραγγείλεις
Και στις κλήσεις θα κολλάει μετά από λίγο καιρο
Σ αυτή την τιμή σίγουρα υπάρχουν πολύ καλύτερες συσκευές

Επεξ/σία από mikegad
Δημοσ.

To WOT εντωμεταξύ μου το βγάζει κόκκινο συναγερμό το Everbuying... τουλάχιστον να παραλάβει χωρίς προβλήματα, πλέον.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...