Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν ειναι θεμα αμαθειας...

μπορει να μη θελεις να το πειραξεις ? ειναι υποχρεωτικο να το κανεις ?

ή πρεπει ολοι να μπορουν να το κανουν ? ειναι exprerts ολοι ?

Επειδή όμως μπορει και να θες! τότε ο κόσμος λέει. "Το κινητό δεν έχει Play store - ελληνικά αλλά πιθανόν να μπορούν να προστεθούν εφόσον rootαριστεί."

Δεν χρειάζετε να είσαι expert για να κάνεις τα 2 βήματα που παρέθεσα και το ξέρεις πολύ καλά αυτό. Όποιος έχει πρόβλημα μπορεί να ρωτήσει και με τη βοήθεια μας εδώ να κάνει τη δουλειά του. Γιατί να χάσει ένα καλό κινητό που κοστίζει μόνο 65 ευρώ από λάθος πληροφόρηση? 

Ο καθένας έχει δικαίωμα να (μην) κάνει ότι θέλει με στο κινητό του αλλά επίσης έχει και δικαίωμα στην όρθη πληροφόρηση.

Όσο για τα ελληνικά στα reviews του pandawill μετά από ερώτηση κάποιου για γλώσσες και ράδιο λέει. 

It does not have FM Radio, and we have changed it to multilanguage, thanks. Οπότε με μία ερώτηση ίσως και να έχουν προσθέσει ελληνικά.

Τέλος για όσους δεν έχουν ελληνικό μενού στο κινητό τους, ίσως τους κάνει δουλειά κάτι από τα παρακάτω:

More Locale 2

Set Locale and Language

Επεξ/σία από kamui
  • Like 2
  • Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν το λεει αυτος ο κοσμος...λες τι εχει το κινητο ..οχι τι μπορεις να κανεις εσυ
Αλλωστε μου εγγυασε εσυ ή κανεις αλλος οτι θα γινει bricked  100% ? οχι..
Οσο για το Multilanguage ειναι σαφες (υπαρχουν και videos) που δειχνουν με κινεζικα/αγγλικα..το multilanguage σου δινει καμια 15αρια γλωσσες αλλα οχι ελληνικα

PS Μια καρτα γραφικων ..δε λες οτι σε πιανει 1200 σε πυρηνα και 6Ghz σε μνημη οταν της βαζεις υγρο αζωτο..αλλα τι σου δινει stock

• Like 1
Δημοσ.

Lenovo K900

299,98$ -> βάζοντας τον κωδικό "Lenovo" πάει στα 290,98$ -> δλδ 210

• CPU:
    • Intel Atom Z2580 Dual Core 2.0GHz
    • GPU:PowerVR SGX544 MP2
    • Android OS 4.2 (Jelly Bean)
  • Memory:
    • 2GB RAM + 16GB ROM
  • Screen:
    • 5.5 inch IPS LCD 1920*1080 pixels, 16M Colors
    • Capacitive touch screen
  • 3G Network:
    • UMTS 850/900/1900/2100 MHz
  • 2G Network:
    • GSM 850/900/1800/1900 MHz
  • Audio:
    • 3.5MM headphone jack
    • MP3/WAV/etc
  • Video:
    • 1080p at 30fps
  • Features and highlights:
    • Dual Core Z2580 Intel 2.0 GHZ CPU
    • Built-in GPS& A-GPS
    • Bluetooth 3.0
    • Wi-Fi:802.11 b/g/n
    • Micro USB 2.0
    • Compass
    • Gyroscope
    • Support Micro sim card
    • Back: 13.0MP/Auto Focus/LED flash,Front: 2.0MP
    • FM Radio
    • WAP
    • Wireless display
    • Light sensor
    • Proximity sensor
    • G-sensor
    • 3.5mm earphone port
    • 157*78*6.9mm,162g
  • Camera:
    • Front 2.0MP,Back 13.0MP
  • Battery:
    • Li-Ion 2500mAh
  • Package Content:
    • Lenovo K900 16GB
    • USB Cable
    • Earphones
    • Charger
    • Battery
  • Color:
    • Black
  • Language:
    • Supports multi Language

5BY3J2O1V5B8K0MJ6__08458.1381576993.1280

Δημοσ.

Kαλημέρα,

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει αξιόπιστη υλοποίηση tablet σε 8'' του Ιntel Atom Z2580 που να προσφέρει HDMI output?

Eυχαριστώ!

Δημοσ.

αυτό απο το ίδιο σάιτ αξιζει? Είμαι με 1 xperia neoV δυομισι χρονια, και κολλάει πολύ ακομα και σε απλο browsing φωτογραφιών πια. Επισης, το σάιτ θεωρείται αξιόπιστο? Δεν έχω παραγγείλει ποτέ απο Κίνα, οπότε δεν ξέρω και τι παίζει με τελωνεία κλπ..

Δημοσ.

αυτό απο το ίδιο σάιτ αξιζει? Είμαι με 1 xperia neoV δυομισι χρονια, και κολλάει πολύ ακομα και σε απλο browsing φωτογραφιών πια. Επισης, το σάιτ θεωρείται αξιόπιστο? Δεν έχω παραγγείλει ποτέ απο Κίνα, οπότε δεν ξέρω και τι παίζει με τελωνεία κλπ..

To σαιτ αξιοπιστο ειναι αλλα το συγκεκριμενο μοντελο εβγαλε πολλα προβληματα και η υποστηριξη απο την κατασκευαστρια εταιρεια ειναι αθλια.Δες το Newman N2 στο Antelife.com στα 99$,που ειναι πολυ καλυτερο.Ή εστω το iNew που προτεινεται απο πανω αν ψαχνεις phablet.

• Like 1
Δημοσ.

το Newman εξαιρετική περιπτωση φαίνεται, αλλά είναι πολύ μεγαλο για εμενα, αν ήταν μέχρι 12.5cm x 6.5 θα το έπαιρνα σίγουρα...Απο το άλλο μακρια λοιπόν.

Δημοσ.

Τα inew θεωρούνται αξιόπιστες συσκευές; γιατί έχω δει προτείνετε αρκετές φορές

Δεν ειναι καμια σοβαρη μαρκα.Εγινε γνωστη μονο και μονο γιατι εβγαλε ενα λεπτο κινητο με ωραιο σχεδιο,που απ οτι λενε γνωστες εσωτερικα ειναι αθλιο.Σ αυτα τα λεφτα ομως το παραπανω μοντελο της εχει καλα χαρακτηριστικα.Γενικα δεν εχουν βγει πολλα ελλατωματικα.

Δημοσ.

Εφόσον έχεις το κινητό σου δυόμισι χρόνια, καλά κάνεις και θέλεις αναβάθμιση και ανανέωση.

Αλλά το επιχείρημα ότι χρειάζεσαι καινούριο κινητό επειδή το παλιό κολλάει δεν είναι σωστό, γιατί τα κολλήματα είναι σχεδόν πάντα θέμα software.

Μπορείς να κάνεις επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις και η λειτουργία του να επανέλθει πλήρως.

Επίσης, μπορείς να βάλεις μια KitKat 4.4.2 ROM (ή μια λίγο παλαιότερη Jelly Bean) από τις διαθέσιμες στο Xperia Neo V Android Development - xda-developers και να γίνει το κινητό αγνώριστο, ακόμα κι αν αγοράσεις νέο κινητό και κρατήσεις το παλιό για δεύτερο.

Βέβαια, το ποσό των 50-100 € δεν είναι μεγάλο, οπότε μπορείς να αγοράσεις ένα κινητό κλάσεις ανώτερο ώστε να το χαρείς, αλλά αν δεν σε νοιάζουν και τόσο πολύ τα καλύτερα χαρακτηριστικά, και είσαι καλυμμένος από αυτά του κινητού σου, φορμάρισέ το και βάλε μια σύγχρονη custom ROM να δεις πολύ μεγάλη διαφορά.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...