Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και το Asus Zenphone 5 είναι καλή επιλογή στα 140€ περίπου. Βέβαια αν ήθελε και 5.5 ίντσες αξίζει το XIAOMI REDMI HONGMI NOTE 4G Qualcomm Snapdragon MSM8928 1.6GHz 5.5 Inch IPS HD Screen Android 4.4 LTE 4G Smartphon

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Άγιο τον έχω κάνει για το note, αλλά εκεί κόλλημα με το μέγεθος...

Επίσης μέσω kimovil (αναζήτηση για >2.5000Mah, 5", 13Mp) είδα το Lenovo Golden Warrior A8 A806

και το Jiagu G4S

Δημοσ.

καλά τα xiaomi αλλά μεγάλη προσοχή και στο Link.png Site: sar

τουλάχιστον γι αυτούς που δεν μπορούν να είναι όλη την ώρα με handsfree

Αν έχουν τόσο πολλή ακτινοβολία τα Σιαόμι, δεν θέλω να ξέρω πόση έχουν τα άλλα κινέζικα :fear:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έχουν τόσο πολλή ακτινοβολία τα Σιαόμι, δεν θέλω να ξέρω πόση έχουν τα άλλα κινέζικα :fear:

Δεν πάει έτσι. Τα Xiaomi έχουν παραδοσιακά υψηλό SAR όπως και τα Nokia και Apple. Άλλα κινητά κινεζικών εταιριών (πιο σωστή έκφραση  γιατί η συντριπτική πλειοψηφία όλων των εταιριών ασιατικών και μη εκεί κατασκευάζονται) έχουν πολύ μικρότερο δείκτη SAR.

Επεξ/σία από kosmasdel
  • Like 2
Δημοσ.

Πάει το Doogee DG 310 !!!!  :cry:  Σε ένα μήνα τα έφτυσε η οθόνη. :mad:  ΔΕΝ λειτουργεί πια !!!  Πάει πίσω για σέρβις και μέχρι να επιστρέψει, θα βολευτώ ( ;;; ) με ένα παλιό ΝΟΚΙΑ. Εντωμεταξύ, θέλω τη συμβουλή σας, να παραγγείλω ένα φτηνό κινέζικο, για καβάτζα σε περίπτωση που την ξαναπάθω στο μέλλον. Και όταν λέω φθηνό, εννοώ κάτω των 60€. ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ, να είναι αξιόπιστο, δοκιμασμένο ει δυνατόν, να βγάζει κανα δίμηνο αν χρειαστεί. Τον υπόλοιπο καιρό, μάλλον θα είναι κλειστό. Οθόνη από 4,5 και πάνω, μνήμη 512 και πάνω φαντάζομαι, τα υπόλοιπα δε με πολυαπασχολούν. Ευχαριστώ πολύ in advance !!!  :-D :-D

Δημοσ.

Για το παληκαρι που θελει κινητάκι με περιορισμένο μέγεθος αλλά μέχρι 150 ευρωπουλα, ας κοιτάξει και το zte v5 red bull 2gb ram. στα χαρακτηριστικά ειναι καλύτερο από το hongmi 1s , και στο μονο που υστερει με το xiaomi note ειναι μικρότερη μπαταρια κ οθονη.

• Like 2
Δημοσ.

Πάει το Doogee DG 310 !!!!  :cry:  Σε ένα μήνα τα έφτυσε η οθόνη. :mad:  ΔΕΝ λειτουργεί πια !!!  Πάει πίσω για σέρβις και μέχρι να επιστρέψει, θα βολευτώ ( ;;; ) με ένα παλιό ΝΟΚΙΑ. Εντωμεταξύ, θέλω τη συμβουλή σας, να παραγγείλω ένα φτηνό κινέζικο, για καβάτζα σε περίπτωση που την ξαναπάθω στο μέλλον. Και όταν λέω φθηνό, εννοώ κάτω των 60€. ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ, να είναι αξιόπιστο, δοκιμασμένο ει δυνατόν, να βγάζει κανα δίμηνο αν χρειαστεί. Τον υπόλοιπο καιρό, μάλλον θα είναι κλειστό. Οθόνη από 4,5 και πάνω, μνήμη 512 και πάνω φαντάζομαι, τα υπόλοιπα δε με πολυαπασχολούν. Ευχαριστώ πολύ in advance !!!  :-D :-D

Το έχω πει χιλιάδες φορές, ακόμα και σε κινέζικο, ότι πληρώνεις παίρνεις. Εάν πάρεις κάτι τόσο φθηνό, να είσαι 100% σίγουρος ότι θα σου χαλάσει γρήγορα!

Δημοσ.

Το έχω πει χιλιάδες φορές, ακόμα και σε κινέζικο, ότι πληρώνεις παίρνεις. Εάν πάρεις κάτι τόσο φθηνό, να είσαι 100% σίγουρος ότι θα σου χαλάσει γρήγορα!

ΟΚ, αλλά να δώσω πόσα για καβάτζα ;;;;;;;;;;

Δημοσ.

ή οτι δεν θα δουλευει παντα σωστα απο την αρχη 

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά

αν και λογικά έχει απαντηθεί αλλά έχω χάσει τον μπούσουλα στις 395 σελίδες, υπάρχει κανά ικανοποιητικό tablet μέχρι 100€ για δώρο; 

ευχαριστώ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...