Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπαρχει κατι φτηνο και αντιστοιχο με το icoo στα 21 euro?ευχαριστω

τι εννοείς ? να έχει 21 euro ή αντιστοιχο του? σε πόσα $ ?

ευχαριστω vasi αλλα δεν γραφει οτι εχει ελληνικα. η μηπως δεν τα εχουν γραψει οι κινεζοι;

μπορείς να διαβάσεις σε Link.png Site: αποκλειστικό θέμα για το κινητό αυτό .

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παιδια για αυτα που ζηταω μου προσφερουν κινεζικα με 120 και 160 euro  επειδη εχει δυο τηλεφωνα και ψαχνω κατι φτηνο

http://www.minitake.com/en/7-capacitive-screen-android-40-2g-phablet-w-wifi-cpu-12ghz-p-64533.html γι αυτο τι λες και πως το παραγγελνω για 16 ημερες που λεει?

Δημοσ.

οχι ΟΧΙ  δεν βλέπεις!! 56 ευρώ ζητάει και δεν διαθέτει τίποτα  με τον Allwinner A13 βρίσκεις ποιο φτηνά ταβλετ. άλλο το ταμπλετ και άλλο το κινητό στις 7 ιτσες !!

βρες με τον  All Winner A10

Δημοσ.

μπηκα εδω αλλα δεν καταλαβαινω τιποτα ουτε βλεπω ποσο στοιχιζει?αν μπορεις να βοηθησεις vasi?θελω ενα tablet 10.1  να εχει η δυνατον δυο καρτες sim,gps,wifi.bluetooth και οσο γινετε ποιο φτηνη τιμη εχω δει το samsung N8000 10.1(εχει και τηλ)και το F&U ETB 7816 με δυο καρτες sim και τα δυο ειναι tablet,ευχαριστω για τον χρονο σου

Δημοσ.

δεν υπάρχει ευρέος κυκλοφορία ταβλετ με σιμ !! και αυτά που βλέπεις έχουν υπεράνω τιμές, με την ρακέτα !! θέλεις να μιλάς !!  και ποσά λεφτά δίνεις ?για κινεζικό θα βρεις έως 6 ιντσες,

διαφορετικά δώσε 480 για το Samsung Galaxy

Δημοσ.

παιδια για αυτα που ζηταω μου προσφερουν κινεζικα με 120 και 160 euro  επειδη εχει δυο τηλεφωνα και ψαχνω κατι φτηνο

http://www.minitake.com/en/7-capacitive-screen-android-40-2g-phablet-w-wifi-cpu-12ghz-p-64533.html γι αυτο τι λες και πως το παραγγελνω για 16 ημερες που λεει?

μπορεις να δεις και αυτο Link.png Site: JXD P300 MTK8377

και Link.png Site: συζήτηση εδώ

Δημοσ.

Παίρνεις και τηλέφωνο (τουλάχιστον στα περισσότερα) ,αλλά τι να το κάνεις?? θα βγείς έξώ με το τάβλετ

Α οκ ευχαριστώ!

Ναι δε λέει να έχεις 7" ή 9" tablet και να το βάζεις στo αυτί :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...