Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προλαβε και τα πηρε κι ολας απο εχθες το βραδυ?αυτο πως μπορω να το δω εγω απο το pay pal?

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

το πιο εύκολο είναι να πας σε ένα ατμ και να δεις αν ξαναπροστέθηκαν τα χρήματα σου στην κάρτα (κινήσεις λογαριασμού) 

Δημοσ.

7 παραγγελια , 9 αποστολη 26 παραλαβη .

Καλο μηχανακι , ωραιο σημα , ειμαι γραφειο , το πηγα 15 μετρα μακρυα απο το μοντεμ σε διαδρομο με τοιχο γωνια και ειχε 2 μπαρες.

Η ο8ονη του ειναι φοβερη , για ταινιες YouTube , surfarisma  , αναλυση 10αριου ταμπλετ βλεπετε....

Μπαταρια δεν μπορω να ξερω γιατι ειναι συναδελφου και δεν μπορω να το λιωσω.

Σε σχέση με το κινητο μου (Nexus) μου φανηκε λιγο αργο στα transitions αλλα οχι ενοχλητικο .

Σερφαρισμα απροβληματιστο .

Το περιμενα πιο τετραγωνο , ειναι τελικα σαν μικροτερο 10.1 " και οχι μικροτερο 9.7"  δεν πειραζει ομως.

Του βαλα μια microSD 16GB  με Homeland 720p episode και φυσικα ουτε λοξυγγα.

Αν δεν θελετε να ανεβειτε σε μεγεθος και τιμη το συνιστω με το σκεπτικο οτι χειροτερα tablets σε specs (αναλυση / CPU ) παιζουν σε περιπου αυτα τα λεφτα . Why settle  ?

Δημοσ.

ποιος ειναι ποιο αμεσως και γρηγορος τροπος να πεις στο paypal να ακυρωσει μια παραγγελια ?ευχαριστω

Δημοσ.

Ψάχνω για τους γονείς μου 2 κινέζικα smartphones όσο το δυνατόν φθηνότερα με 4.0 τουλάχιστον android, και κατα προτίμηση το ένα να έχει και μπροστά κάμερα για να μιλάμε με skype.

Επίσης και ένα tablet για τον πατέρα μου , μου είπε να είναι μεγάλο για να βλέπει καλά, οπότε μάλλον μιλάμε για 10 ιντσο και πάνω.

Έψαξα στο minideal και δεν πολυκαλύφθηκα με αυτά που έχει..

Βρήκα μάλλον την μία επιλογή για κινητό θα είναι αυτό
http://www.minideal.net/original-lenovo-a390-mtk6577-dual-core-smart-phone-android-4-0-4-0-inch-5-0mp-camera.html

Υπάρχει μήπως καλύτερη πρόταση? Για 10ιντσο tablet ποιο θα επιλέγατε?

Δημοσ.

Ψάχνω για τους γονείς μου 2 κινέζικα smartphones όσο το δυνατόν φθηνότερα με 4.0 τουλάχιστον android, και κατα προτίμηση το ένα να έχει και μπροστά κάμερα για να μιλάμε με skype.

Επίσης και ένα tablet για τον πατέρα μου , μου είπε να είναι μεγάλο για να βλέπει καλά, οπότε μάλλον μιλάμε για 10 ιντσο και πάνω.

Έψαξα στο minideal και δεν πολυκαλύφθηκα με αυτά που έχει..

Βρήκα μάλλον την μία επιλογή για κινητό θα είναι αυτό

http://www.minideal.net/original-lenovo-a390-mtk6577-dual-core-smart-phone-android-4-0-4-0-inch-5-0mp-camera.html

Υπάρχει μήπως καλύτερη πρόταση? Για 10ιντσο tablet ποιο θα επιλέγατε?

Δεν μας λες σε τι μπατζετ κινεισαι, αλλα εγω θα σου προτεινα PIPO (10.1) που ειναι μια καλη και αξιοπιστη μαρκα (κατα την γνωμη μου)

Δες εδω. Το Μ8HD και Μ9 ή οποιο αλλο.

http://www.banggood.com/Wholesale-Android-Tablet-10_1-Inch-PIPO-Android-Tablet-c-1759-0-0-0-36-0-price-0-0-s-568v2946-575v2969_page1.html

• Like 1
Δημοσ.

μπορεις να μου προτεινεις ενα PIPO 10,1με GPS,2SIM,3G,4G,2 CAMS,WIFI,GREEK LANG? και βασικα απο αξιοπιστο site?ευχαριστω

Δημοσ.

Για το Cube απο το dx μπηκα σημερα και βρηκα αυτο.

19/11/2013 2:07:30 μμ Order Processing

One or more of your items are temporarily out of stock.

ακριβως μια βδομαδα μετα τη παραγγελια αποφασισαν να ανανεωσουν το status με αυτη την εγγραφη.

δεν εχω αποφασισει ακομα τι θα κανω εχουν δεσμευσει και τα λεφτα οι κινεζοι,,.

Δημοσ.

μπορεις να μου προτεινεις ενα PIPO 10,1με GPS,2SIM,3G,4G,2 CAMS,WIFI,GREEK LANG? και βασικα απο αξιοπιστο site?ευχαριστω

Απο site τα πιο αξιοπιστα (για μενα) ειναι το banggood και το minideal.

Το PIPO M9pro εχει αυτα που ζητας εκτος απο τις 2sim. Δεν ξερω ποσες εχει, στο site λεει οτι εχει 3G χωρις να αναφερει αν ειναι1 ή 2 sim.

http://www.banggood.com/PIPO-M9-Pro-3G-Quad-Core-1_6GHz-10_1-Inch-Android-4_2-Tablet-p-80089.html

Για το Cube απο το dx μπηκα σημερα και βρηκα αυτο.

19/11/2013 2:07:30 μμ Order Processing

One or more of your items are temporarily out of stock.

ακριβως μια βδομαδα μετα τη παραγγελια αποφασισαν να ανανεωσουν το status με αυτη τη εγγραφη.

δεν εχω αποφασισει ακομα τι θα κανω εχουν δεσμευσει και τα λεφτα οι κινεζοι,,.

Εμενα το μεσημερι στο chat με καθησυχασαν οτι ολα πανε καλα και να περιμενω 1-4 μερες.

Justina: Your order is on queue now, it should be sent shortly.

Justina: Could you please let me worry about the delivery for you , I will try my best to help ! just wait for the pacakge :) all the items are okay ,we just need a few days (around 1-4 days )to make the shipment ! Please ignore the E-mail you got from the system !

Δημοσ.

εχει μια sim 1*SIM Card Port χωρις να γραφει συχνοτητες ωστε να δουμε αν το τηλ δουλευει εδω και δεν καταλαβαινω γιατι εχει αστερισκο τι εννοει?και για Ελληνικη γλωσσα? επειδη ειναι πανω απο 100 euro τι γινετε με το τελωνειο?και παλι ευχαριστω

Δημοσ.

Εμενα το μεσημερι στο chat με καθησυχασαν οτι ολα πανε καλα και να περιμενω 1-4 μερες.

Justina: Your order is on queue now, it should be sent shortly.

Justina: Could you please let me worry about the delivery for you , I will try my best to help ! just wait for the pacakge :) all the items are okay ,we just need a few days (around 1-4 days )to make the shipment ! Please ignore the E-mail you got from the system !

Σου εμφανισε και εσενα αυτη την εγγραφη στο order status απο την ημερα της παραγγελιας? Ακομα δε τους εχω μιλησει στο live chat λες να τους πιεσω λιγο η να περιμενω και εγω με βαση αυτο που σου ειπαν για 1 εως 4 μερες?

Δημοσ.

Σου εμφανισε και εσενα αυτη την εγγραφη στο order status απο την ημερα της παραγγελιας? Ακομα δε τους εχω μιλησει στο live chat λες να τους πιεσω λιγο η να περιμενω και εγω με βαση αυτο που σου ειπαν για 1 εως 4 μερες?

και σε μενα αυτο γραφει. Δεν χανεις τιποτα να τους ρωτησεις για την παραγγελια σου αυριο στο chat.

εχει μια sim 1*SIM Card Port χωρις να γραφει συχνοτητες ωστε να δουμε αν το τηλ δουλευει εδω και δεν καταλαβαινω γιατι εχει αστερισκο τι εννοει?και για Ελληνικη γλωσσα? επειδη ειναι πανω απο 100 euro τι γινετε με το τελωνειο?και παλι ευχαριστω

Ελληνικα εχουν ολα σχεδον τα tablet.(τα pipo εχουν. Εχω το 7αρι pipo S1pro και εχει Ελληνικα.)

Το τελωνειο δεν ειναι προβλημα. Απο μονοι τους βαζουν μικρη τιμη 15-20$ στο πακετο και το στελνουν ως Gift.

(Εγω για να ειμαι σιγουρος τους στελνω και μειλ μετα την παραγγελια να βαλουν low price <20$ και Gift)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μας λες σε τι μπατζετ κινεισαι, αλλα εγω θα σου προτεινα PIPO (10.1) που ειναι μια καλη και αξιοπιστη μαρκα (κατα την γνωμη μου)

Δες εδω. Το Μ8HD και Μ9 ή οποιο αλλο.

http://www.banggood.com/Wholesale-Android-Tablet-10_1-Inch-PIPO-Android-Tablet-c-1759-0-0-0-36-0-price-0-0-s-568v2946-575v2969_page1.html

Μου άρεσε το Pipo M3, 146€ κάνει. Έτσι κάτι όσο το δυνατόν φθηνότερο έψαχνα.. για surfing το θέλει και youtube πιο πολύ.

1200 x 800 ανάλυση ότι πρέπει. Έχει και HDMI για καμιά ταινία στην τηλεόραση.. Τζετ..

Αν πάρω από το ίδιο κατάστημα και τα κινητά έχω πολλές πιθανότητες να φάω τελωνείο?

Μήπως είναι μεγάλο το δέμα και το ελέγξουν..

Α, επίσης δε γράφει αν θα έχει play store ,και γενικά αν είναι rooted.. Πώς μπορώ να το δω αυτό?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...