Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου άρεσε το Pipo M3, 146€ κάνει. Έτσι κάτι όσο το δυνατόν φθηνότερο έψαχνα.. για surfing το θέλει και youtube πιο πολύ.

1200 x 800 ανάλυση ότι πρέπει. Έχει και HDMI για καμιά ταινία στην τηλεόραση.. Τζετ..

Αν πάρω από το ίδιο κατάστημα και τα κινητά έχω πολλές πιθανότητες να φάω τελωνείο?

Μήπως είναι μεγάλο το δέμα και το ελέγξουν..

Α, επίσης δε γράφει αν θα έχει play store ,και γενικά αν είναι rooted.. Πώς μπορώ να το δω αυτό?

θα κανεις ξεχωριστες παραγγελιες 1 τεμ. ανα δεμα. (για προφανεις λογους!)

θα ζητησεις με μειλ low price και Gift.

Εχουν ολα τα pipo play store, ΔΕΝ ειναι rooted.(το κανεις μετα μονος σου, δεν ξερω πως, δεν το εχω κανει ποτε).

Δες και κανα βιντεακι https://www.youtube.com/results?search_query=pipo+m3&sm=1

Το Μ3 φοραει το παλιο cpu RK3066. To νεας γενιας και πιο δυνατο cpu ειναι το RK3188.

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τώρα είδα και αυτό που με τρέλανε με τα specs που έχει.
http://www.banggood.com/Wholesale-Ainol-Novo-9-Spark-Quad-Core-1_5GHz-9_7-Inch-Android-4_1-Tablet-p-60537.html

0,4 ίντσες πιο μικρό αλλά δε νομίζω να πειράζει.. έχω ακούσει καλά λόγια για τα Ainol..

Τώρα από επεξεργαστές κλπ δεν έχω ιδέα, αλλά το RAM 2GB DDR3, και ανάλυση 2048x1536 μου γυάλισαν..

Πολύ μείον το οτι δεν παίρνει κάρτα μνήμης και το οτι δεν εχει usb on the go.. γρίφος τελικά αυτοί οι κινέζοι..

• Like 1
Δημοσ.

Ρε, ΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ διαμάντι είναι αυτό;;;

Είναι έγκυρο αυτό το σάιτ;;;   Είναι γαμώ τα μηχανήμα από χαρακτηριστικά, μόνο 166 ευρώ;;

Υ.Γ. Α, δεν παίρνει κάρτα μνήμης..; Αφαιρώ το απίστευτο, αφήνω μόνο το διαμάντι :P

Τώρα είδα και αυτό που με τρέλανε με τα specs που έχει.
http://www.banggood.com/Wholesale-Ainol-Novo-9-Spark-Quad-Core-1_5GHz-9_7-Inch-Android-4_1-Tablet-p-60537.html

0,4 ίντσες πιο μικρό αλλά δε νομίζω να πειράζει.. έχω ακούσει καλά λόγια για τα Ainol..

Τώρα από επεξεργαστές κλπ δεν έχω ιδέα, αλλά το RAM 2GB DDR3, και ανάλυση 2048x1536 μου γυάλισαν..

Πολύ μείον το οτι δεν παίρνει κάρτα μνήμης και το οτι δεν εχει usb on the go.. γρίφος τελικά αυτοί οι κινέζοι..

Δημοσ.

Μου άρεσε το Pipo M3, 146€ κάνει. Έτσι κάτι όσο το δυνατόν φθηνότερο έψαχνα.. για surfing το θέλει και youtube πιο πολύ.

1200 x 800 ανάλυση ότι πρέπει. Έχει και HDMI για καμιά ταινία στην τηλεόραση.. Τζετ..

Αν πάρω από το ίδιο κατάστημα και τα κινητά έχω πολλές πιθανότητες να φάω τελωνείο?

Μήπως είναι μεγάλο το δέμα και το ελέγξουν..

Α, επίσης δε γράφει αν θα έχει play store ,και γενικά αν είναι rooted.. Πώς μπορώ να το δω αυτό?

180 δεν έχουν στην Ελλάδα τα 10 αρια... γιατί να το ρισκάρεις? και με τα τετραπλό? Είναι σίγουρο ότι θέλεις να το κάνεις αυτό?

http://www.skroutz.gr/c/1105/tablet/f/342116/9-1-%CE%AD%CF%89%CF%82-11-%CE%AF%CE%BD%CF%84%CF%83%CE%B5%CF%82.html?keyphrase=quad+core

για δες όλα όσα υπάρχουν 

Δημοσ.
Unfortunately we are currently awaiting restock on one or more of your items. If you would like to wait for the item, we thank you for your patience and apologize for the inconvenience. If you would like to change this item or cancel the order, please click here .

αυτό μου στείλανε από το dx.com το πρωί για την παραγγελία με τα icoo tablet!

• Like 1
Δημοσ.

μια απ τα ιδια για το cube

Και εμένα το ίδιο για το icoo. Στο chat που τους ρώτησα μου είπαν ότι ψάχνουν να βρουν stock από τον προμηθευτή και αν θέλω να ακυρώσω η να περιμένω. Θα περιμένω λίγες μέρες ακόμα και βλέπουμε... Δεν βλέπω φως πάντως...

Δημοσ.

Τα ίδια και εμένα..Πόσο να περιμένουμε;Μην χάσουμε και το refund του paypal

Μέχρι πόσες μέρες έχεις δικαίωμα για refund? Και πώς γίνεται, από την paypal η απο το site της αγοράς? 

Δημοσ.

Μέχρι πόσες μέρες έχεις δικαίωμα για refund? Και πώς γίνεται, από την paypal η απο το site της αγοράς? 

45 για refund από το pay pal

ακύρωση απο το site του dx 

Δημοσ.

Ρε, ΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ διαμάντι είναι αυτό;;;

Είναι έγκυρο αυτό το σάιτ;;;   Είναι γαμώ τα μηχανήμα από χαρακτηριστικά, μόνο 166 ευρώ;;

Υ.Γ. Α, δεν παίρνει κάρτα μνήμης..; Αφαιρώ το απίστευτο, αφήνω μόνο το διαμάντι :P

To σκέφτομαι πολύ σοβαρά το Ainol Novo 9 Spark, αλλά εκτός από το οτι δεν παίρνει κάρτα μνήμης, είναι και 4:3 η οθόνη , τουλάχιστον αυτό βγαίνει από την ανάλυση.. Μα υπάρχουν tablet με 4:3? Δεν το ήξερα.. είναι ένα μείον.. 

edit: LOL, το Ipad 4:3 είναι.. Όπως και να χει μάλλον καλύτερα wide..

180 δεν έχουν στην Ελλάδα τα 10 αρια... γιατί να το ρισκάρεις? και με τα τετραπλό? Είναι σίγουρο ότι θέλεις να το κάνεις αυτό?

http://www.skroutz.gr/c/1105/tablet/f/342116/9-1-%CE%AD%CF%89%CF%82-11-%CE%AF%CE%BD%CF%84%CF%83%CE%B5%CF%82.html?keyphrase=quad+core

για δες όλα όσα υπάρχουν 

Τί εννοείς τετραπλό το δέμα? Θα τα παραγγείλω κάθε ένα ξεχωριστά. Ξεχωριστά το τάμπλετ και ξεχωριστά κάθε κινητό.

Το θέμα είναι οτι για παράδειγμα το Novo 10 Captain από Κίνα βγαίνει 140€, ενώ στο σκρουτζ το έχει 240€.. ε νομίζω αξίζει το ρίσκο.. Ετσι λέω τώρα δλδ.. γιατί άμα το σταματήσει ο τελωνειακός δε ξέρω με πόσα θα ξεμπλέξω.. 

Δημοσ.

To σκέφτομαι πολύ σοβαρά το Ainol Novo 9 Spark, αλλά εκτός από το οτι δεν παίρνει κάρτα μνήμης, είναι και 4:3 η οθόνη , τουλάχιστον αυτό βγαίνει από την ανάλυση.. Μα υπάρχουν tablet με 4:3? Δεν το ήξερα.. είναι ένα μείον..

Ή ένα συν αν το θες για διάβασμα βιβλίων, comic κτλ. Εγώ πχ έψαχνα συγκεκριμένα αυτό το ratio και είχα πάρει το Pipo S2. Και τα iPad mini σε αυτό το ratio παίζουν. Το ένα είναι για διάβασμα το άλλο είναι για ταινίες, διαλέγεις και παίρνεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...