baskon Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 φοβηθηκες, ακυρωσες και ζητησες refund... Δε κατάλαβες. Ακόμα και αυτοί που δεν ακυρωσαμε και ειμασταν αποφασισμενοι να περιμενουμε μεχρι το τελος των 45 ημερων του Paypal ,μας ακυρωσαν μόνοι τους μετά από ενα μηνα,με το ετσι θελω ,αφου φυσικά πρωτα κρατησαν τα λεφτά μας(2Χ60 για μενα) (κατι θα εβγαλαν,ισως το κερδος-ρευστοτητα που ηθελαν ,γιατι απο αυτα που εστειλαν δε νομιζω να εβγαλαν κατι.. ) . Από μενα ποτέ ξανα dx.com (ειχα ξαναψωνισει παλιοτερα και ηταν οκ,αλλά προφανώς ηταν τυχαιο) . Δεν αξίζει ουτε την ταλαιπωρία ουτε το ρισκο. Ασε που οι τυποι στο support δε παιζονται. Οτι να ναι λεει ο καθενας. Οσο για αυτους που παρελαβαν. Καλοδουλευτα! 4
thes Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δε κατάλαβες. Ακόμα και αυτοί που δεν ακυρωσαμε και ειμασταν αποφασισμενοι να περιμενουμε μεχρι το τελος των 45 ημερων του Paypal ,μας ακυρωσαν μόνοι τους μετά από ενα μηνα,με το ετσι θελω ,αφου φυσικά πρωτα κρατησαν τα λεφτά μας(2Χ60 για μενα) (κατι θα εβγαλαν,ισως το κερδος-ρευστοτητα που ηθελαν ,γιατι απο αυτα που εστειλαν δε νομιζω να εβγαλαν κατι.. ) . Από μενα ποτέ ξανα dx.com (ειχα ξαναψωνισει παλιοτερα και ηταν οκ,αλλά προφανώς ηταν τυχαιο) . Δεν αξίζει ουτε την ταλαιπωρία ουτε το ρισκο. Ασε που οι τυποι στο support δε παιζονται. Οτι να ναι λεει ο καθενας. Οσο για αυτους που παρελαβαν. Καλοδουλευτα! Δεν θέλω να υποστηρίξω το εν λόγω κατάστημα, εξάλλου κι εμένα το ίδιο που περιγράφεις μου έκαναν (ακύρωση). Απλά αν μιλάμε για paypal ως τρόπο πληρωμής, έχω την εντύπωση ότι δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί ο πωλητής χρήματα με τον τρόπο που αναφέρεις. Ας με διορθώσει όποιος γνωρίζει καλύτερα. Αυτό βέβαια το οποίο σίγουρα έχουν κερδίσει είναι δημοσιότητα, είτε αρνητική είτε θετική. Όποιο κι αν είναι το πρόσημο, η δημοσιότητα και η αναγνωρισιμότητα, παίζει το ρόλο της. Ειδικά όταν μιλάμε για κινεζικά online καταστήματα που ψάχνουν να βρουν έναν τρόπο να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό. 1
nvel Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Βρωμομαγαζο το dx με οτι να ναι πληροφοριες απο το live chat με αναμονες ημερων για restock απο το προμηθευτη και @@ και στο τελος και με το ετσι θελω απο τη μερια τους προχωρησαν σε refund οταν ειδαν μαλλον οτι δε θα ειχε ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ stock το tablet. Μακρια και αγαπημενοι και το icoo και το cube ήταν διαθέσιμα και είναι ακόμα στην αρχική τους τιμή πριν τα αναγκαστικά refund, η ακυρώσεις έγιναν επειδή το dx δεν ήθελε να πωλήσει σε όλους όσους παρήγγειλαν στην τιμή της προσφοράς όχι επειδή δεν είχε stock 1
tiestointhemix Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 και το icoo και το cube ήταν διαθέσιμα και είναι ακόμα στην αρχική τους τιμή πριν τα αναγκαστικά refund, η ακυρώσεις έγιναν επειδή το dx δεν ήθελε να πωλήσει σε όλους όσους παρήγγειλαν στην τιμή της προσφοράς όχι επειδή δεν είχε stock Λες να μη γνωριζω αυτα που γραφεις? Επικαλουμαι τι μου ειπε το live chat σχετικα με διαθεσιμότητες κατι που εγραψα και σε προηγουμενες σελιδες. Για το icoo δε ξερω αλλα για το cube ακριβως αυτο που γραφεις ρωτησα. Απο τη στιγμη που φαινεται διαθεσιμο (αλλα και πιο ακριβο) γιατι δε μου στελνουν το ιδιο αφου ειναι ιδιο προιον Και κατι ακομα τι θα πει δεν ηθελε να πουλησει? Αν δεν ηθελε να πουλησει να μη τα ειχε στη σελιδα με χαμηλοτερη τιμη. Τι σοι τακτικη ειναι αυτη που τη δικαιολογεις κιολας με τη φραση αναγκαστικο refund.. Eπιμενω οτι ειναι βρωμομαγαζο και τσαμπα να δωσει ενα προιον δε μπενω καν σε διαδικασια 1
leros2004 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 . φοβηθηκες, ακυρωσες και ζητησες refund... Έφτασα 44 μερες αναμονή πόσο να περιμένω ..... 1
haris_led Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 μονο για κλησεις, οχι και για κλησεις. Τι εννοείς; μέσω android μου δίνει κανονικά δυνατότητα να χρησιμοποιήσω data μέσω της sim. Πιστεύεις ότι δεν θα τραβήξει data (έστω και 2G) μέσα από το δίκτυο κινητής? Θα το δοκιμάσω αύριο να πω σίγουρα.
baskon Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δεν θέλω να υποστηρίξω το εν λόγω κατάστημα, εξάλλου κι εμένα το ίδιο που περιγράφεις μου έκαναν (ακύρωση). Απλά αν μιλάμε για paypal ως τρόπο πληρωμής, έχω την εντύπωση ότι δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί ο πωλητής χρήματα με τον τρόπο που αναφέρεις. Ας με διορθώσει όποιος γνωρίζει καλύτερα. Δε ξερω τι ισχυει για καποιον που εχει τετοιο ογκο συναλλαγων με Paypal. Προφανως κατι ευνοικοτερο από καποιον ιδιωτη. Για εναν ιδιωτη παντως τα χρηματα απελευθερωνονται 21 μερες μετα αρα ναι κάτι μπορει να κερδισε μιας και οι ακυρωσεις ηρθαν αρκετές μέρες αργότερα. Αν επειδη ειναι μεγαλος πελάτης υπάρχει και καποια καλυτερη συμφωνια τότε το κερδος ειναι μεγαλυτερο.
nvel Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Τι εννοείς; μέσω android μου δίνει κανονικά δυνατότητα να χρησιμοποιήσω data μέσω της sim. Πιστεύεις ότι δεν θα τραβήξει data (έστω και 2G) μέσα από το δίκτυο κινητής? Θα το δοκιμάσω αύριο να πω σίγουρα. φυσικά και δεν είναι μόνο για φωνή, έχει sms και gprs/edge
insi Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Έφτασα 44 μερες αναμονή πόσο να περιμένω ..... 44 μερες ηταν χθες. χθες ακυρωσες???
panvarv Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Λες να μη γνωριζω αυτα που γραφεις? Επικαλουμαι τι μου ειπε το live chat σχετικα με διαθεσιμότητες κατι που εγραψα και σε προηγουμενες σελιδες. Για το icoo δε ξερω αλλα για το cube ακριβως αυτο που γραφεις ρωτησα. Απο τη στιγμη που φαινεται διαθεσιμο (αλλα και πιο ακριβο) γιατι δε μου στελνουν το ιδιο αφου ειναι ιδιο προιον Και κατι ακομα τι θα πει δεν ηθελε να πουλησει? Αν δεν ηθελε να πουλησει να μη τα ειχε στη σελιδα με χαμηλοτερη τιμη. Τι σοι τακτικη ειναι αυτη που τη δικαιολογεις κιολας με τη φραση αναγκαστικο refund.. Eπιμενω οτι ειναι βρωμομαγαζο και τσαμπα να δωσει ενα προιον δε μπενω καν σε διαδικασια και από μενα ποτέ ξανα dx.com
fatals Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Καμιά γνώμη για τα κινητά Wiko; Βλέπω είναι Γαλλικά και αρκετά vfm.. http://www.youtube.com/watch?v=L_MKzrXcC5c Ειδικά αυτό εδώ..
mikegad Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 217 ευρώ έχει αυτό που λες και δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, Το vfm που το είδες?
fatals Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Ποιο θεωρειται vfm σε αυτα τα λεφτα, απο Ελλαδα...
mikegad Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 γιατί αυτό από Ελλάδα είναι? πάρε το moto G από amazon.uk αν το βιάζεσαι και τα ρέστα κάντα σουβλάκια αν δεν βιάζεσαι οι εναλλακτικές είναι δεκάδες από κίνα ,όρεξη να χεις να ψάχνεις.
fatals Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Οταν λεω απο Ελλαδα εννοω σκρουτζομαγαζα κτλ.. Το μοτο g δε μου αρεσε σα συσκευη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις