Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το geekbuying σε ποια χώρα εδρεύει? Θα έχω θέμα με τελωνείο?

εξαρτάται πως θα σου στείλουν το δεμα, με απλό ταχυδρομείο δεν έχεις θέμα... Με DHL είναι πάρα πολύ πιθανό...

Δημοσ.

Ποια είναι η γνώμη σας για το  Onda V975M (Amlogic M802 2.0GHz 9.7 inch Tablet PC Android 4.3 Quad Core Retina Capacitive Touch Screen 2048*1536 2G/16G). Η τιμή φαίνεται πολύ καλή.

Κάτι ακόμα: Ποια είναι η γνώμη σας για τον Amlogic M802 σε σχέση με τον Allwinner A31 που έχει το Onda V972?

Αξίζει λέτε να περιμένω?

Δημοσ.

έχε υπόψιν σου ότι το v975M δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα και δε νομίζω ότι είναι σίγουροι πότε θα γίνει αυτό οπότε αν το θες άμεσα καλύτερα πάρε κάποιο άλλο :)

Δημοσ.

Ξερει κανεις αν το παρακατω tablet ειναι αξιολογο;

http://www.chinavasion.com/china/wholesale/Android_Tablets/8-9_Android_Tablet_PC/9.7_Inch_Quad_Core_Android_4.2_Retina_Screen_Tablet_Revolution_-_2GB_RAM_1.6GHz_CPU_2048X1536_8000mAh_Battery_Black/

Η τιμη φαινεται πολυ καλη για 9,7".

To chinavasion γενικα τι λεει;

Ειναι αξιοπιστο;

Δημοσ.

Έχω σχεδόν καταλήξει στο Onda V972 αλλά δεν έχει άλλο στοκ στο geekbuying.

Μπορείτε να μου προτείνετε ένα αξιόπιστο μαγαζί να το παραγγείλω??

Δημοσ.

dx.com & fasttech.com αν δεν το εχει το geek

Ευχαριστώ.

Για το dx αν δεν κάνω λάθος λίγο πιο πίσω που διάβαζα γκρινιάζανε πολλοί.

Έχεις ψωνίσει από αυτά?

Το βρήκα και σε αυτά τα δύο sites:

Είναι καλά?

Δημοσ.

Ποια είναι τα καλύτερα 8άρια αυτή τη στιγμή;

Επίσης, στα 7άρια, υπάρχει κανένα που να θεωρείται ο "βασιλιάς", όπως ήταν παλιότερα το ainol fire ας πούμε;

Δημοσ.

sijoune , εγώ από merimobiles ψώνισα κ περιμένω να φτάσει, από ότι έχω διαβάσει, είναι πολύ αξιόπιστα και τα 2 μαγαζιά.
Για το dx είχε βγει μια προσφορά που αγοράσαμε πολλοί και οι πιο πολλοί δεν τη λάβαμε και πήραμε χρήματα πίσω

Δημοσ.

Θελω να παραγγειλω αυτο http://www.geekbuying.com/item/6-2-Inch-16-9-HD-Digital-Screen-800-480-2Din-Fixed-Panel-Design-Car-DVD-Player-GPS-FM-BT-AV-TV-IPOD-MP3--314831.html απο geekbuying αλλα το στελνουν μονο με courier dhl ems, ξερει κανεις τι παιζει με τελωνειο?θα πληρωσω σιγουρα μπορω να το αποφυγω και αν οχι ποσα περιπου ειναι???

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...