Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Λοιπόν παίδες κοιτάξτε. Θέλω να μου πείτε αν είμαι παράλογος. Χθες, περιπλανιώμουν στο insomnia και συγκεκριμένα εδώ στο μπλα μπλα. Πέφτω πάνω σε ένα τοπικ που το έκανε ένας τον Αύγουστο του 2000 και ρωτούσε να του δώσουν το λινκ της Ματζέντα ή τεσπα κάπου που να κατεβάσει γραμματοσειρές, λεξικά κτλ. Δεν είχε απαντήσει κανείς. Πήρα την απόφαση λοιπόν να απαντήσω εγώ. Έγραψα μόνο αυτό "Δες εδώ: www.magenta.gr". Λίγες ώρες μετά διαγράφηκε η απάντησή μου και το θέμα κλειδώθηκε. Δεν το έκανα για τον topic starter, προς θεού! Απάντησα απλά και μόνο γιατί ίσως κάποιος άλλος να ήθελε να μπει στο σάιτ εκείνο και να κάνει download είτε λεξικά, είτε γραμματοσειρές, είτε λογισμικά είτε οτιδήποτε άλλο. Εξάλλου η Ματζέντα δεν είναι κάτι που δεν υπάρχει πια. Συνεχίζει και υπάρχει. Το insomnia το επισκέπτονται δεκάδες χιλιάδες άτομα κάθε μέρα, μην το ξεχνάμε. Είναι δηλ τόσο αδύνατο κάποιος να ήθελε να κατεβάσει κάτι από τα παραπάνω; Δεν προσπαθώ να πάω κόντρα σε κανέναν, ειλικρινά, αλλά αν δω στο μέλλον κάποιον που να έχει ρωτήσει κάτι που και σήμερα έχει σημασία (κι ας το έχει γράψει το 2000), θα απαντήσω. Όχι για αυτόν που το έγραψε, αλλά για όποιον άλλο ενδιαφέρεται.
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Υπάρχει κανόνας που λέει να μην γίνονται φτυάρια αν δεν συνεισφέρουν στο θέμα. Τώρα βέβαια αυτό τίγκα υποκειμενικό, συνήθως προς το σβήσιμο. Απαγορεύεται βέβαια και ο σχολιασμός των σβησιμάτων οπότε και αυτό θα κλείσει
gigisoni Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Καλά, μην το παίρνεις κατάκαρδα, κι εγώ απάντησα μετά από εσένα με "LoL" και μου το έσβησαν αλλά δεν το κάνω θέμα!
tolis_01 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Από τη μια, το είχα διαβάσει και σαν διευκρίνηση σε κάποιο φόρουμ που δεν θυμάμαι, δεν έχει νόημα να απαντάς σε μια παλιά συζήτηση, γιατί όχι μόνο ο προηγούμενος χρήστης δεν βλέπει την απάντηση, αλλά μετά από τόσα χρόνια μπορεί να έχει αλλάξει απόψεις και να διαφωνεί και ο ίδιος με τον εαυτό του. Από την άλλη, είναι κι αυτό που λες εσύ και έχεις δίκιο. Οπότε εξαρτάται την περίπτωση. Αλλά δυστυχώς δεν αποφασίζουμε εμείς
nomikarios Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 @Social Nick: Λάθος κατάλαβες. Μάλλον δεν διάβασες καλά τι ζητούσε αυτός που άνοιξε το θέμα, στο οποίο απάντησα κι εγώ. Ο τύπος ΔΕΝ ζητούσε φυσικά να του πει κάποιος ποια είναι η...επίσημη διεύθυνση της Ματζέντα, πώς σου πέρασε από το μυαλό αυτό; Θα άνοιγε ολόκληρο θέμα για κάτι τέτοιο; Ζητούσε απλά να τον βοηθήσει κάποιος να βρει πειρατικό αντίγραφο! Εάν διάβαζες τους όρους χρήσης του site θα έβλεπες ότι απαγορεύεται ρητά και να ζητάς και να δίνεις συμβουλές για παράνομο κατέβασμα. Θέματα σαν και αυτά είναι προφανές ότι τα σβήνει άμεσα κάποιος moderator μόλις τα πάρει χαμπάρι, και χωρίς προειδοποίηση. Συνεπώς, πρόκειται για παρεξήγηση από την πλευρά σου, για την οποία δεν έπρεπε να ανοίξεις και θέμα! Χώρια που τέτοιο θέμα θα πήγαινε σε άλλη κατηγορία, και όχι στο Μπλα-Μπλα...Προσοχή παιδιά! Μόλις δεις την απάντησή μου, στείλε μήνυμα σε κάποιον moderator να κλειδώσει αυτό το θέμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις