Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα στην κοινοτητα,χθες εσπασε η οθονη στο galaxy mini μου,εριξα μια ματια στο ιντερνετ και δε βρηκα καποιο site που να πουλαει οθονες.αν καποιος εχει υποψιν καποια πληροφορια που να με βοηθουσε θα του ημουν ευγνωμον,βλεπετε το χω μολις ενα μηνα το κινητο και καταστεναχωρεθηκα,επισεις επειδη ειμαι αρχαριος με αυτα τα θεματα θα ηθελα και την γνωμη των ποιο εμπειρων σχετικα με το θεμα,δηλαδη αν αξιζει η επισκευη του κτλ.να επισυμανω οτι η οθονη εσπασε μεσα στην τσεπη μου απο ζουλιγμα και δε μου πεσε το τηλεφωνο κατω.

Δημοσ.

Δεν ξέρουμε αν εχει σπάσει το digitizer το εξωτερικό περίβλημα δηλαδή η ειναι η lcd μεσα... τεσπα μπορείς να αγοράσεις και τα 2 απο το Link.png Site: http://www.ebay.com/itm/for-Samsung-S6500-Galaxy-Mini-2-Full-LCD-Screen-Black-Touch-Digitizer-XKZLT94-/181165938135?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item2a2e54d5d7">ebay και αν δεν μπορείς εσυ να το δώσεις σε καποιον φίλο που γνωρίζει να ανοίξει το κινητο και να τα βάλει.

Όσο αν αξίζει η επισκευή του πιστεύω οτι δεν ειναι πολλά να δώσεις γύρω στα 45 euro ποσα βγαίνει να δοκιμάσεις μηπως φτιάξει , ξερω δεν περισεύουν τα χρήματα αλλα αξίζει νομιζω

Δημοσ.

δεν εχει σπασει το digitizer εχει σπασει η μεσα η οθονη,το να κανω ερωτηση στη Samsung δε το ειχα σκεφτει,απλα επειδη εγινε χτες και τα μαγαζια ηταν κλειστα σκεφτομουν τη δευτερα να παω να ρωτησω σε καποιο καταστημα κινητων,ετσι οσπου να το κανω αυτο ειπα να ρωτησω εδω μηπως καποιος ειχε παρομοια εμπειρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...